Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 1

Du-te la pagina :

caty_95
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 30/11/2009
Mesaj Trimis: Dum 03 14, 2010 9:32 pm
    Titlul subiectului: Parinti prea protectivi!?
Raspunde cu citat (quote)

Mama nu ma lasa si pe mine sa ma duc cu prietenele pe afara...am 15 ani si imi este deja si rusine sa spun ca nu am fost cu prietenele la cumparaturi macar!!
iubitul meu zice sa am rabdare...dar nu pot...deja ascund de ea ca am si un iubit...dar stiu ca daca ar afla sau daca i-as spune o sa ma certe..si o sa ne faca sa ne despartim!! Sad
nu ma lasa nici sa am un email...dar am facut unul dar nu ii spun de el...ea pune si parola la laptop ca sa nu il folosesc!!
nu stiu ce sa mai fac!!simt ca inebunesc....vreau si eu sa fiu mai libera...nu mai sunt un copil..si stiu ce este bine pentru mine ..dar ea ma crede proasta!! Sad
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

laurap1807
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 31/03/2008
Mesaj Trimis: Dum 03 14, 2010 10:09 pm
    Titlul subiectului:

sunt sigura ca nu te crede proasta ! asta ar fi si culmea.. doar ca (,) cred ca vede ca ai crescut si nu vrea sa te piarda si de aceea incearca sa te protejeze (crede ea) de restul.

eu zic ca singura solutie ar fi sa vorbesti despre chestia asta cu ea si sa ii spui ca nu mai esti un copil. ideea e ca trebuie si sa demonstrezi ca nu mai esti un copil, devenind un pic mai responsabila, facand treburi prin casa si altele. si daca discuti cu ea (fara sa tipi, sau sa plangi, sau alte chestii de genul) ca un om matur exista mari sanse sa te inteleaga. chiar daca ea tipa sau nu reactioneaza placut pastreaza-ti calmul si demonstreaza-i ca ai crescut si ca nu mai esti ASA un copil (trebuie sa iti spun ca doar putin mai esti Razz)

si faza cu e-mailul Shocked noi in clasa a 8-a eram obligati de profa` de info sa avem mail ca sa ne poata trimite temele.

trebuie sa inteleaga ca incercand sa te protejeze atata, tot ce reuseste e sa te faca pe tine sa nu te integrezi, pentru ca mai apoi sa nu poti sa te descurci pe cont propriu cand vei fi mai mare..

"Intr-o zi mi-ai daruit o portocala,
Eram doi copii si-aveam o portocala,
Lumea-ntreaga ne parea o portocala,
Soarele era si el O PORTOCALA. Dancing"

caty_95
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 30/11/2009
Mesaj Trimis: Lun 03 15, 2010 3:03 pm
    Titlul subiectului:

o prietena i-a spus mamei ei ca sa vorbeasca cu mama....poate asa va intelege si ea de faptul ca nu mai sunt un copil...cred ca daca vor vorbii mama la mama va intelege... Smile

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Mie 03 17, 2010 3:01 am
    Titlul subiectului:

Nu trebuie sa ii repeti faptul ca nu esti un copil. Trebuie sa inteleaga ca esti suficient de matura incat sa poti sa ai grija de tine si sa nu fii prostita de cine stie cine. De asta le e frica tuturor mamelor. Sa nu pateasca ceva odraslele lor. Daca ii explici ca suferi foarte tare ca nu poti sa te intalnesti cu prietenele, sunt sigura ca o sa te lase. Incearca sa faci lucruri prin casa sau sa ii spui abia dupa ce ti-ai terminat toata treaba si toate temele ca ai vrea sa iesi putin. O sa inteleaga.

Mie mi-e groaza de cum o sa-mi cresc copilul asa ca ii dau circumstante mamei tale, si mie mi-ar fi groaza sa am o fata in lumea asta.

purpleflower
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 08/09/2008
Mesaj Trimis: Mar 04 13, 2010 12:20 am
    Titlul subiectului: Re: Parinti prea protectivi!?

caty_95 a scris:
Mama nu ma lasa si pe mine sa ma duc cu prietenele pe afara...am 15 ani si imi este deja si rusine sa spun ca nu am fost cu prietenele la cumparaturi macar!!
iubitul meu zice sa am rabdare...dar nu pot...deja ascund de ea ca am si un iubit...dar stiu ca daca ar afla sau daca i-as spune o sa ma certe..si o sa ne faca sa ne despartim!! Sad
nu ma lasa nici sa am un email...dar am facut unul dar nu ii spun de el...ea pune si parola la laptop ca sa nu il folosesc!!
nu stiu ce sa mai fac!!simt ca inebunesc....vreau si eu sa fiu mai libera...nu mai sunt un copil..si stiu ce este bine pentru mine ..dar ea ma crede proasta!! Sad

wow ..te inteleg..si uneori credeam ca mama mea e prea ...cred ca in locul tau plecam de acasa Confused ..dar eu glumesc sa nu faci asa ceva Laughing

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Mar 04 13, 2010 10:07 pm
    Titlul subiectului:

Si daca ar fi sa plece de acasa,unde sa se duca? Sa stea pe strada sau sa se apuce de eu stiu ce prostii? Nici asta nu e treaba. Sau sa stea la o prietena dar pana cand?Nu e o solutie,nici in gluma sa nu se gandeasca la asta.
Eh Caty,nu cred ca daca vorbesti cu ea nu va intelege.Nu intelege de la prima, bine,va intelege de la o doua discutie,de la a treia.Important este sa nu te lasi,sa-ti sustii punctul de vedere si anume ca nu mai esti chiar asa de mica.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Lun 04 19, 2010 10:27 am
    Titlul subiectului:

nici eu nu cred ca te crede proasta Wink , ideea e ca inca nu realizeaza virsta ta, si face o greseala enorma... Sad e mult prea protectiva intradevar si toate astea vor veni la un moment dat impotriva ei, pt ca tu te vei indeparta si mai mult de ea , si vei ascunde chestii din ce in ce mai importante..si vei fi cam singura in toate problemele pe care o sa le ai..si e de rau...nu stiu ce as putea sa-ti recomand decit asta: gaseste o persoana in anturajul mamei tale, aproximativ de virsta ei, o matusa, o prietena, poate bunica..nu stiu, si incearca sa discuti cu acea persoana ce simti, pt ca din cite inteleg..mama ta nu prea sta la discutii..e singura chestie care imi vine in cap, daca vb si te apropii ff mult de o persoana din anturaj pe care mama ta o simpatizeaza..poate acea persoana ar reusi sa stea de vb cu mama ta si sa o faca sa inteleaga...sau !!! tatal tau..pe ce pozitie se afla in aceasta poveste???

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 04 19, 2010 10:29 am
    Titlul subiectului:

acum abia am vazut ca si caty ti-a dat cam acelas sfat Laughing

haya29
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 07/08/2010
Mesaj Trimis: Sam 08 07, 2010 8:23 am
    Titlul subiectului:

se spune " vai de parintii care nu asculta de copii" Smile) ..

pai eu te cred ca acum ii crezi cei mai rai parinti din lume, insa ei o fac ca sa te protejeze Wink .. si la cate se intampla in romania ... o fac cu buna dreptate!

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 09 28, 2010 5:20 pm
    Titlul subiectului:

sa protejezi e una..sa inhibi un copil..e alta..parinti exagerat de protectivi care nu discuta cu copii lor ajun sa culeaga exact contrarul a ceea ce ei au crezut ca seamana Rolling Eyes
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum