| Utilizator | Mesaj |

|
simona103 Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/03/2011
cand l-am intrebat daca i-a placut sau nu? .. a raspuns f prompt - da.. si pe un ton destul de puternic... |

|
fluturas3a Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/09/2010
Daca spui ca era lac de apa inseamna ca si-a dat interesul sa te faca si pe tine sa te simti bine dar cu siguranta s-a simtit si el bine |

|
rosse88 Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 31/03/2011
ce varsta aveti? |

|
blackbeauty15 Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 30/03/2011
|

|
vectorialpx Veteran
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/02/2008
sa faca un moderator split la topic. blackbeauty15, trebuia sa postezi un nou thread. Dupa parearea mea, ori are pe alta ori faci tu ceva care ii displace. Faza cu "nu esti epilata inghinal" e prostie cu acte, ca nu cred ca ai plete care sa-ti intre in vagin sa-l deranjeze. Fie are pe alta fie il enervezi inainte cu altceva, asta trebuie sa citesti tu. E vorba de comportamentul lui, de cat de indiferent e... daca observi o schimbare in comportament, in afara de faza cu sexul. _________________ galerie foto . my blog
|

|
blackbeauty15 Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 30/03/2011
de cand numai facem sex nu facem altceva decat sa stam imbratisati.si de cand ma respins de cateva ori nu am mai avut curajul sa`i arat ca vreau sa facem sex sau dragoste cum vreti sa`i spuneti.in seara asta a deschis subiectul si i`am spus cu repros ca nu mai vreau sa raman cu ochii inlacrimati si goala pusca.nici nu mai stiu cum sa reactionez.sunt asa de frustrata de deprimata doar cand ma gandesc ca nu vrea sa facem sex vreau sa`i fac toate placerile si sa`i fiu in voie in toate ma refer la viata de zi cu zi .am incercat acum cateva zile sa`i arat mesajele pe care le`am scris pe acest astfel incat sa`i transmit ceva sa deschid subiectul despre problema noastra nici nu a vrut sa citeasca . |

|
andayn Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2008
hmmm....ceva ciudat se intimpla cu el...primul meu gind a fost ca are pe alta..cind ceva se schimba brusc in pat..trebuie sa te intrebi...daca 3 ani..ai fost la fel si nu a comentat , iar acum dintr-o data nu-i mai place...ceva se intimpla..dupa parerea mea incepe sa nu-ti mai placa ceva(care ti-a placut) dupa ce ai comparat acel ceva..cu ...altceva acum ce sa faci??? scapa de frustrari, de nesiguranta..de toti piticii..suiei in pod! _________________ Viata se intampla atunci cind esti prea ocupat cu alte planuri ! http://andayn.blogspot.com/ http://***.youtube.com/user/andayn1?feature=mhum |

| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |