Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 1

Du-te la pagina :

simona103
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/03/2011
Mesaj Trimis: Sam 03 26, 2011 11:33 pm
    Titlul subiectului: Despre sex
Raspunde cu citat (quote)

Sunt cam noua la capitolul asta, asa ca vroiam sa va intreb : Cum iti dai seama daca baiatul cu care ai facut sex s-a simtit bine cu tine in momentele acelea? Mentionez ca nu demult mi-am pierdut virginitatea, asa ca sunt incepatoare la capitolul asta...
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

laurap1807
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 31/03/2008
Mesaj Trimis: Dum 03 27, 2011 12:41 am
    Titlul subiectului:

te uiti si tu la reactia lui in timpul sexului.. la cum se exprima.. cum se misca.. pur si simplu iti dai seama.. nu gasesc chestii specifice..

in primul rand, daca a avut orgasm (care e 99% garantat in cazul lor), s-a simtit bine.. mai departe.. gesturi, vorbe, atingeri.. toate spun cate ceva.. analizeaza cu atentie si iti vei da seama inevitabil Razz

simona103
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 03 27, 2011 9:20 am
    Titlul subiectului:

prima data a fost naspa pentru mine.. si cred ca si pentru el.. Dar a doua oara, a folosit 2 prezervative, era lac de apa cand s-a terminat totul... Si mi-a propus sa continuam "acel ceva", doar ca au aparut anumite probleme si din partea mea, si din partea lui, iar el a plecat in tara in care sta acum..
Banuiesc ca daca eu m-am simtit bine e o posibilitate sa fi fost la fel si pentru el...nu?

simona103
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 03 27, 2011 1:34 pm
    Titlul subiectului:

cand l-am intrebat daca i-a placut sau nu? .. a raspuns f prompt - da.. si pe un ton destul de puternic...

fluturas3a
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/09/2010
Mesaj Trimis: Joi 03 31, 2011 8:09 pm
    Titlul subiectului:

Daca spui ca era lac de apa inseamna ca si-a dat interesul sa te faca si pe tine sa te simti bine dar cu siguranta s-a simtit si el bine Very Happy Ideea este ca daca tu te simti in largul tau,si-ti face placere prezenta lui si actul in sine lucrul acesta se simte Smile Asa ca nu-ti mai face probleme,trebuie sa te simti tu bine in primul rand.Uite un tip pentru urmatoarea intalnire http://bit.ly/a1zAzv Wink

blackbeauty15
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 30/03/2011
Mesaj Trimis: Joi 03 31, 2011 10:22 pm
    Titlul subiectului: Re: Despre sex

Ma numesc Mihaela si tocmai mi`am facut cont pe situl dvs pentru a primi un ajutor si sfaturi .sunt de 3 ani impreuna cu prietenul meu.ne intelegem bine ...comunicam, cel putin asa cred eu, poate ca o avea si alte ganduri sau sentimente pe care nu mi le impartaseste.ca orice baiat.la inceputul relatiei faceam sex tot timpul dar acum s`au schimbat lucrurile.numai e ca inainte.de fiecare data cand ma pregatesc pentru el, ma duc sa il atzat pentru a face sex.actul sexual tine maxin 15 minute dupa care ma da la o parte pentru a se plange ca nu sunt epilata inghinal cum ar trebui.iese din camera nervos si incepem sa ne certam pe tema asta.puteti sa imi spuneti ce sa fac ?va rog frumos,chiar am nevoie de ajutorul dvs. va multumesc

rosse88
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 31/03/2011
Mesaj Trimis: Joi 03 31, 2011 11:29 pm

blackbeauty15 a scris:
Ma numesc Mihaela si tocmai mi`am facut cont pe situl dvs pentru a primi un ajutor si sfaturi .sunt de 3 ani impreuna cu prietenul meu.ne intelegem bine ...comunicam, cel putin asa cred eu, poate ca o avea si alte ganduri sau sentimente pe care nu mi le impartaseste.ca orice baiat.la inceputul relatiei faceam sex tot timpul dar acum s`au schimbat lucrurile.numai e ca inainte.de fiecare data cand ma pregatesc pentru el, ma duc sa il atzat pentru a face sex.actul sexual tine maxin 15 minute dupa care ma da la o parte pentru a se plange ca nu sunt epilata inghinal cum ar trebui.iese din camera nervos si incepem sa ne certam pe tema asta.puteti sa imi spuneti ce sa fac ?va rog frumos,chiar am nevoie de ajutorul dvs. va multumesc

cu parere de rau iti spun ca s-ar putea sa se fi plictisit de tine, de relatia voastra.sau poate ma insel, dar faptul ca nu esti epilata asa cum trebuie nu este un motiv pt a face ce face el.(pana la urma intreaba-l cum i-ar placea sa te epilezi daca asta il deranjeaza atat de mult si fa asa cum ii place) ...poate s-a instalat monotonia in relatia voastra si vrea ceva nou.
in primul rand incearca sa vorbesti serios cu el, sa vezi exact ce il deranjeaza sau ce vrea...
in al doilea rand...fii mai creativa in pat, afla ce fantezii are si incearca sa le pui in practica, incercati ceva nou, pozitii noi, jocuri erotice, masaje...etc.

iti doresc numai bine!

rosse88
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 31/03/2011
Mesaj Trimis: Joi 03 31, 2011 11:35 pm

blackbeauty15 a scris:
Ma numesc Mihaela si tocmai mi`am facut cont pe situl dvs pentru a primi un ajutor si sfaturi .sunt de 3 ani impreuna cu prietenul meu.ne intelegem bine ..

ce varsta aveti?

blackbeauty15
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 04 04, 2011 2:18 pm

rosse88 a scris:
blackbeauty15 a scris:
Ma numesc Mihaela si tocmai mi`am facut cont pe situl dvs pentru a primi un ajutor si sfaturi .sunt de 3 ani impreuna cu prietenul meu.ne intelegem bine ..

ce varsta aveti?
Am 23 de ani .

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 11/02/2008
Mesaj Trimis: Lun 04 04, 2011 7:50 pm
    Titlul subiectului:

sa faca un moderator split la topic. blackbeauty15, trebuia sa postezi un nou thread.

Dupa parearea mea, ori are pe alta ori faci tu ceva care ii displace. Faza cu "nu esti epilata inghinal" e prostie cu acte, ca nu cred ca ai plete care sa-ti intre in vagin sa-l deranjeze. Fie are pe alta fie il enervezi inainte cu altceva, asta trebuie sa citesti tu. E vorba de comportamentul lui, de cat de indiferent e... daca observi o schimbare in comportament, in afara de faza cu sexul.

blackbeauty15
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 04 05, 2011 8:51 pm
    Titlul subiectului:

de cand numai facem sex nu facem altceva decat sa stam imbratisati.si de cand ma respins de cateva ori nu am mai avut curajul sa`i arat ca vreau sa facem sex sau dragoste cum vreti sa`i spuneti.in seara asta a deschis subiectul si i`am spus cu repros ca nu mai vreau sa raman cu ochii inlacrimati si goala pusca.nici nu mai stiu cum sa reactionez.sunt asa de frustrata de deprimata doar cand ma gandesc ca nu vrea sa facem sex vreau sa`i fac toate placerile si sa`i fiu in voie in toate ma refer la viata de zi cu zi .am incercat acum cateva zile sa`i arat mesajele pe care le`am scris pe acest astfel incat sa`i transmit ceva sa deschid subiectul despre problema noastra nici nu a vrut sa citeasca .

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Mie 04 20, 2011 2:58 pm
    Titlul subiectului:

hmmm....ceva ciudat se intimpla cu el...primul meu gind a fost ca are pe alta..cind ceva se schimba brusc in pat..trebuie sa te intrebi...daca 3 ani..ai fost la fel si nu a comentat , iar acum dintr-o data nu-i mai place...ceva se intimpla..dupa parerea mea incepe sa nu-ti mai placa ceva(care ti-a placut) dupa ce ai comparat acel ceva..cu ...altceva Laughing ..sau altcineva..
acum ce sa faci??? scapa de frustrari, de nesiguranta..de toti piticii..suiei in pod! Laughing nu rezolvi asa problema..daca nu vrea sa discute si e inchis pt acest subiect nu forta , lasa-l in plata lui..dar daca vezi anumite gesturi de la el..in sensul in care ar vrea un act sexual..nu incepe cu reprosuri..se duce naibi dragostea si tot cheful..in primul rind devino sau redevino o persoana sigura pe ea..siguranta de sine, increderea e ca un magnet , atrage, nimeni nu doreste o femeie frustrata, suparata, complexata si asa mai departe..daca vrei sa-l recuceresti..schimba foaia..tactica..sa incepi tu actul sexual nu e o idee rea, e chiar ff bine dar daca o faci din obligatie..si te simti pe urma prost ca "iar" ai inceput tu...mai bine o lasi balta..lucrurile astea se simt in pat..

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum