Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 11/02/2008
Mesaj Trimis: Mar 06 01, 2010 4:12 pm
    Titlul subiectului: Let's talk about... me
Raspunde cu citat (quote)

Nu, nu despre mine!... despre noi, despre fiecare in parte.

Sa facem un mic profil al fiecaruia, referitor la relatia noastra, sa raspundem la niste intrebari [puteti adauga si voi intrebari]

1. Cum reactionezi cand ajunge acasa tarziu?

2. Consideri ca te enervezi repede din lucruri marunte? De exemplu, daca zice ca te suna si nu o face, te enervezi astfel incat sa suni tu pentru a il/o certa?

3. Iti place sa iei deciziile sau preferi sa o faca el/ea?

4. Consideri ca ai incredere deplina? Daca ar fi cuvantul lui contra cuvantului mamei tale, pe cine ai crede?

5. Simti ca el are incredere in tine deplina? Ti-ai dori sa testezi asta?

6. Ai participa la o emisiune de genul "tradati din dragoste" pentru a-i testa devotamentul?

7. Simti ca o/il cunosti cu adevarat? La cate intrebari despre el/ea ai raspunde corect?

8. Esti multumit(a) de relatia sexuala? Se poate mai bine, sau e tot ce-ti doresti?

9. Ai avut vr-odata in gand o despartire subita?

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 06 01, 2010 4:17 pm
    Titlul subiectului:

asa si, sa raspund eu primul, ca sa dau tonul

Cred ca m-as enerva, mai ales daca as suna si n-ar raspunde.

2. Consideri ca te enervezi repede din lucruri marunte? De exemplu, daca zice ca te suna si nu o face, te enervezi astfel incat sa suni tu pentru a il/o certa?
Da, ma enervez foarte repede. Uneori prea repede din chestii marunte.

Da, imi place, desi imi place si sa-i ascult parerea si, uneori ii fac pe plac desi stiu ca nu e bine.

4. Consideri ca ai incredere deplina? Daca ar fi cuvantul lui contra cuvantului mamei tale, pe cine ai crede?
Ar fii mama, apoi ea... pentru ca la mine mama e prima intotdeauna

Nu stiu daca are incredere deplina... cred ca mi-as dori sa testez.

6. Ai participa la o emisiune de genul "tradati din dragoste" pentru a-i testa devotamentul?
NU, mi se pare extra-stupid!

7. Simti ca o/il cunosti cu adevarat? La cate intrebari despre el/ea ai raspunde corect?
Nu cred ca poti cunoaste cu adevarat o persoana nici dupa zeci de ani... probabil ca as raspunde la 5 din 10 intrebari.

8. Esti multumit(a) de relatia sexuala? Se poate mai bine, sau e tot ce-ti doresti?
Pot sa zic "PAS"? Very Happy

Hmm... nu chiar. Au fost momente de neliniste, dar nu chiar ganduri de despartire.

ani_mary20
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 08/11/2007
Mesaj Trimis: Mar 06 01, 2010 4:18 pm
    Titlul subiectului:

Interesant !!! ma tenteaza Embarassed

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 06 01, 2010 5:00 pm
    Titlul subiectului:

pai, posteaza Shocked ca nu stie nimeni unde stai sau cine e iubitul tau + nu sunt chestii atat de intime [doar 1-2 intrebari]

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Mie 06 02, 2010 11:21 am
    Titlul subiectului:

depinde unde a fost.daca ma anunta ca ajunge tarziu e ok..daca nu dau de el ma enervez in principiul ce "de ce nu m-a anuntat".unde a fost e relativ.

sunt exagerat de calma. sunt genul care imi fac griji dar nu ma enervez.dar de sunat il sun daca nu ma suna.imi place sa fac pe drama queen Twisted Evil
prefer sa le faca el.orice decizie iau eu tot el "are dreptate" Laughing el are banii el are masina asa ca hai sa aibe si el deciziile Laughing

depinde despre ce subiect e vorba. mama mea e prea subiectiva ca sa ii pot cere sfaturi in anumite situatii.

da.si atat.adica are incredere deplina.

o doamne:)))))nu

recunosc ca nu ma cunosc pe mine bine dapoi pe el:)) cred ca la 5 din 10 si eu.

e mai mult decat imi doream.

de multe ori.dar doar in gand.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 06 03, 2010 5:20 pm
    Titlul subiectului:

eh... alexa, se pare ca ai fost una din putinele curajoase. Se pare ca fetele nu prea au curajul / dorinta de a se exprima public referitor la relatie.

ca un rezumat, cred ca stai destul de bine... Smile

anyway... ramane o provocare deschisa si, cred ca e unul din cele mai bune moduri de a ne cunoaste

edit // sincer sa fiu, sunt egoist, dar mi-ar placea sa posteze multa lume pentru ca asa as cunoaste [am cunoaste, noi baietii] anumite aspecte la fete.

Deja am observat unul la tine care cred ca poate fi usor generalizat Very Happy

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 06 03, 2010 10:01 pm
    Titlul subiectului:

ce aspect pixel?hai ca sunt curioasa Very Happy .

de parca nu stiai ca personalitatea sexelor difera si sunt anumite trasaturi de caracter prezente la fiecare in parte. desigur...cum femeile sunt percepute drept niste fiinte sensibile, niste "cenusarese " care asteapta sa fie salvate de la o viata persecutata exista si femei de genul "cat woman" care traiesc pe pielea lor si nu au mare nevoie de ajutor.vor doar sa domine.

asa cum exista barbati puternici (spiritual ma refer ) care vor sa simta ca protejeaza , sa fie stapani pe o femeie (suna misogin dar nu o luati asa) pentru ca nu pot fi stapani pe ei...si barbati "puppy dog" care sunt in fraiele lui "cat woman" si se simt permanent excitati (senzorial si mental) de ideea ca au o femeie "strong" langa ei.
pe scurt...femeia cu prea mult testosteron si barbatul cu prea mult progesteron

asta e in general..generalitatea...si asemenea raspunsuri la asemenea gen de intrebari vei primi in mare masura...

unii mint...deoarece probabil vor sa menajeze putin relatia altii vor da raspunsuri ciudate pentru ca se incadreaza in acel procent (hai sa zic 10%) care iese din tipar.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Joi 06 03, 2010 10:54 pm
    Titlul subiectului:

Voi posta si eu.
Dar dupe ce termin cu sesiunea.Nu am vazut topicul pana acum.
E distractiv,cel putin din punctul meu de vedere.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 06 03, 2010 11:03 pm
    Titlul subiectului:

Citat:
ce aspect pixel?hai ca sunt curioasa
pai, p-al doilea tocmai l-ai zis Razz fetele sunt curioase... in general

iar primul, se refera la
Citat:
imi place sa fac pe drama queen
cam toate femeile sunt asa... fac o mare tragedie dintr-un mic chici... doar ca sa vada ce zice el

Bine, mai sunt chestii... dar nu mai zic nimc ca altfel nu mai posteaza nimeni Very Happy

edit // si, da... referitor la categorisire ai dreptate, dar sunt mai multe combinatii de temperamente. Mult mai multe...

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Vin 06 04, 2010 8:53 am
    Titlul subiectului:

e recent deschis topikul vector, ai rabdare sa-l descopere fetele Laughing
bun..intrebari pertinente, insa cu multe fatetade..sa incep:

De obicei pe parcursul intregii zile tinem legatura prin telefon..ff des, si de aceea daca vine tirziu nu este o surpriza..deci nu am nici o reactie, insa daca suna si imi zice ca sunt la colt si sa incalzesc mincarea ca in 4 minute sunt acasa, si el nu vine, in juma de ora, si sun, si imi da respins, si vine dupa o ora.. Twisted Evil ..reactionez frate ca nus de fier! si degeaba imi explka apoi ca s-a intilnit cu cineva..si ma iau de el la modul frumos, ii zic de ce a gresit, ca e copil si nu vede, ca ce ar fi zis el sa fac eu asa..si tot asa..pina intelege omul, ca trebuia sa raspunda la tel. nu sa dea respins Laughing

ma enervez din lucruri marunte, dar cind e vb de tel, nu, pt ca stiu cum e munca lui, am lucrat impreuna, la inceputul relatiei ne certam din orice, orice! acum..il cunosc si nu ma cert decit pt lucrurile care merita, lucrurile marunte..inchid repede subiectul si deschid altul Laughing
imi place sa luam deciziile importante impreuna, si asa se intimpla in majoritatea cazurilor, ma intreaba inainte sa facem un lucru marunt, de cele mai multe ori sunt de acord cu el, iar cind nu sunt, accepta; daca e vb de decizii care il privesc doar pe el, daca ma intreaba ii zic parerea mea, daca nu, nu ma bag, la fel si invers Wink

Eu am multa incredere in el, daca nu ar fi asa, relatia noastra nu ar merge, pt ca nu e o relatie definita(nu o intru in amanunte). iubitului meu ii place mult sa se contrazica daca are dreptate il sustin daca nu, incerc sa-i explik ca greseste, nu pot compara increderea in mama cu increderea in iubit in capul meu sunt doua chestii foarte diferite...cred ca am incredere mai multa in iubit..pt ca el ma cunoaste mai bine decit mama...si asta e purul adevar

eu stiu ca are incredere totala in mine, nu-mi cere explikatii, desi eu uneori o mai fac, nu ma verifica, si daca ii dau un sfat analizeaza si il probeaza, nu am ce sa testez..de al 6-lea simt al femeii ai auzit?? exista fara doar si poate!! Laughing

niciodata!!! mi se pare cel mai prost si neinspirat mijloc de a termina o relatie!
nu simt..asa este, sunt sigura de ceea ce stiu despre el, la cite intrebari? la 99% Razz

relatia noastra sexuala nu a fost mereu la aceias intensitate, sau in aceleas cote mereu, a avut suisuri si coborisuri ca si relatia in sine de altfel, insa niciodata nu am fost nesatisfacuta, pt ca orice ar fi fost noi ne daruiam si primeam iubire

9. Ai avut vr-odata in gand o despartire subita? _
am avut de multe ori, ne-am si despartit la un moment dat, vb aia de ce ti-e frica nu scapi, asa este, ne-am impacat, ginduri mereu ai, mai ales cind crezi ca ai dreptate si crezi ca doar tu suferi, insa dupa ce treci de aceste ginduri si analizezi la rece si bagi in seama fiecare gest al lui, iti dai seama cit de gresit ai gindit Rolling Eyes ________________

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 06 04, 2010 9:19 am
    Titlul subiectului:

o citez pe andayn aici "6. Ai participa la o emisiune de genul "tradati din dragoste" pentru a-i testa devotamentul?
niciodata!!! mi se pare cel mai prost si neinspirat mijloc de a termina o relatie!"

de ce de a o termina? poate afli ca nu te insala... Razz Razz Razz

pixel..chestia cu drama queen sa stii ca e relativa. eu de fapt nu sunt asa Laughing nu sunt deloc sensibila.mama imi spune mereu ca nu isi imagineaza cum ma poate suporta gagicul la cat sunt de spurcata Laughing ei...cu el e altfel....daca mi-as scoate arsenalul de "true woman" cred ca s-ar simti prost. asa ca il las pe el sa creada ca e deasupra (la figurat). asa eu pot sa ma victimizez (sinonim cu drama queen) si el sa se simta bine ca are in protectie o iubita asa sensibila si delicata ca mine. daca mi-as scoate ghearele...cred ca ne-am certa prea des...ca si asa ne certam din cauza faptului ca el mereu are dreptate Rolling Eyes si in loc sa ma aprind zic "daaa...asa e" si trece. ca si-o capata el dup-aia e altceva Very Happy Very Happy

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 06 04, 2010 9:29 am
    Titlul subiectului:

chiar daca afli ca nu te inseala , relatia tot nu mai are viitor, de exemplu tu te duci la tradati din dragoste, il urmareste pe iubitul tau, nu descopera nimik de el, ce zice el cind afla ce ai facut tu??? ee??? vezi Laughing deci oricum o dai tot de despartire e vb Laughing

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 06 04, 2010 10:17 am
    Titlul subiectului:

pai nu tre sa afle el ca a fost urmarit Laughing probabil ca cei care nu insala nu vor face parte din emisiune Razz

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 06 04, 2010 10:22 am
    Titlul subiectului:

oricum ..emisiunea nu mai e.. Smile) si nu cred ca pierd ei resursele si nu dau eisiunea..chiar daca nu gasesc nimik..am vazut una exact asa..el se intilnea cu una de la o agentie imobiliara, vroia sa o ceara pe aia si sa cumpere un apartament..astia din emisiune..au zis ca are o rel cu aia..desi nu au surprins nimik..rezultat sa-u despartit..si dupa circ crezi ca ala a mai luat-o de nevasta?? Laughing

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 06 04, 2010 10:47 am
    Titlul subiectului:

aha... Laughing se prea poate. as dori sa adaug o intrebare la cele scrise de pixel:

10. Daca se intampla ca un tip/tipa sa iti faca avansuri nevinovate fara sa stie ca esti implicat/a intr-o relatie, ii povestesti partenerului de viata?

raspunsul meu.....da....si nu ca sa ma plang, ci ca sa ma laud Cool sa stie si el ca exista multi barbati pentru care reprezint o provocare.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum