Trimis: Mar 03 09, 2010 6:23 pm Titlul subiectului:
buna fetelor,
am citit problema voastra si va inteleg perfect pentru ca si eu am in momentul de fata aceeasi problema. de cateva zile imi este foame.
am citit ca doriti sa si slabiti si cu nu stiu ce fel de pastile. eu sint de parere ca pastilele sint facute pentru persoanele ce nu au vointa. la un moment dat m-am ingrasat cumplit pentru ca mancam enorm si aveam impresia ca niciodata ma voi ingrasa. ei bine dupa 5 sandwish-uri pe zi ,fripturi si smash-uri la miezul noptii am pus pe mine cateva kg. adica aveam 64 de kg de la 55 si o inaltime de 1.62. nu prea ma vedeam eu atat de plinuta pana cand mi-a spus verde in fata taica-miu ca o sa ajung ca o balena. drept urmare am facut o cura,dar nu drastica. am mancat ce nu este prea gras, de 3 ori pe zi. mergeam pana la facultate pe jos si ma intorceam tot pe jos asta fiind cam 4 km in total. am slabit pana la 54 de kg si mai aveam si musculatura. ehei si dupa toate astea l-am cunoscut pe prietenul meu care mi-a "taiat" si mai tare pofta de mancare si am slabit pana la 47 de kg. acu vreau sa ma mai ingras,dar prin sport pentru ca daca vad putina grasime pe mine deja ma vad cum eram inainte.
cam asta a fost dieta mea si da roade daca intr-adevar va tineti de ea. o viata sanatoasa intr-un corp sanatos si nicidecum un tratament de pastile de dragul statului la tv sau mai stiu eu ce.
ah si tot timpul mananc ultima masa inainte cu 4 ore de a dormi pentru ca organismul sa aibe timp sa digere.
laptele e bine sa il beti dimineata sau dupa amiaza pentru ca se digera foarte greu si niciodata inainte de sport pentru ca provoaca o anumita tensiune in muschi. puneti-va sa mancati intr-o farfurie medie spre mica pentru a avea senzatia ca aveti mult. mancati cat de lent puteti pentru ca stomacul transmite semnale ca s-a saturat creierului numai dupa 20 de minute de la inceputul mesei. daca aveti o viata ereditara mancati max 1200 cal pe zi. nu trebuie sa va infometati pentru ca nu are nici un rost. mancati legume cruzi sau salate de legume fierte cu putin ulei si vegeta. este gustos necaloric si foarte sanatos.
aveti incredere, curaj si veti reusi!!
va pup si succes
|