| Utilizator | Mesaj |

|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
Xandra, nu esti singura. Si pe mine ma batea gandul acum ceva timp dar m-am gandit ca cine stie ce prostie fac si dupa imi stric parul de tot!! |

|
xandra18 Adolescent rebel
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 18/06/2009
sa stii ca dauneaza foarte mult parului...asa ca mai bine ne multumim cu ce avem. Fiecare isi doreste ce nu are. eu nu stiu cum sa scap de paru asta intins altele gen Ioana nu stiu cum sa faca sa mai traga de el sa fie intins |

|
tzucalexa Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/02/2009
e clar sa fie asa.... cele crete vor par lins si invers.... e important sa fie sanatos. |

|
sintetasnohayparaiso Veteran
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/05/2009
Eu am parul lins...si cum vroiam o schimbare si in plus de asta imi place parul cret ..mam gandit sa mil fac permanent....zis si facut am iesit de acolo cu parul cret si la 2-3 zile il aveam inapoi lins am un para foarte rebelde,cred k nu mia stat cret mai mult timp pt k mi la pus pe bigudiuri mari....cand ma spal ma dau cu spuma imi sta atunci cret si dupa ce se usuca revina la forma lui adik lins... _________________
|

|
tzucalexa Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/02/2009
incearca incretirea cu placa de intins parul....aplici inainte o solutie de bucles si dureaza , crede-ma! sunt pe you tube filmulete despre cum sa il incretesti cu placa |

|
sintetasnohayparaiso Veteran
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/05/2009
multumesc alexa pt sfat am sa incerc... _________________
|

|
adriana06 Copilas
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 06/03/2010
Am incercat si eu cu placa nu este asa de usor cum pare in filmuletele de pe youtube,asa ca mi-am cumparat ondulator,da rezultate dar nu de lunga durata.Daca puteti sa-mi spuneti si mie cu ce sa-l dau,in afara de fixativ,ca sa stea mai mult timp cret si sa nu aiba aspectul acela incarcat,sa para cat mai natural? _________________ http://adriana-aditzu.blogspot.com/ |

|
comyna Veteran
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 14/02/2010
mda...e de mai demult discutia,dar am si eu aceiasi problema,sunt innebunita dupa parul cret, poate pt ca eu il am f drept,nu mi as face permanent,poate un semi permanent,dar mi e frica,ca deja a cazut mult,asa ca am sa mai urmaresc topicul poate mi da cineva un sfat |

|
adriana06 Copilas
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 06/03/2010
,astazi parul meu este inca cret
_________________ http://adriana-aditzu.blogspot.com/ |

|
preciousdeea Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 07/03/2010
daca pui spuma si apoi ondulatorul ti-l arzi foarte tare .daca vreti sa va stea buclele mai mult nu folositi balsam de par inainte de a vi le face ..eu imi indrept parul de aproape 4 ani ...fara pauze decat de vreo 1-2 saptamani.si buclele le fac tot cu o placa este foarte usor .am avut si bigudiuri din burete le`am tinut o noapte intreaga si a doua zi eram foarte creata |

|
laurap1807 Veteran
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 31/03/2008
bigudiuri din burete ?! am mai gasit ceva fain care nu implica nici caldura si rezista destul de bine (testat si de mine _________________ Simply being loved is more than enough. |

|
preciousdeea Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 07/03/2010
da ,alea din burete nu incurca parul...si sunt si roooozz |

|
comyna Veteran
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 14/02/2010
da asta e un fel de par pus pe "moate" asa le numeam eu cand eram mai micuta,mama ma invatase sa le fac asa,dar stiu ca iesea tot f cret,dar totusi am sa incerc si eu multumesc de ajutor |

| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |