| Utilizator | Mesaj |

|
ladybutterfly Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/01/2009
Mm...interesant. Am mai citit pe undeva de prajitura acesta. Si pare si gustoasa... _________________ http://sweetladybutterfly.blogspot.com/ To love and to win is the best, to love and to lose is the next best. |

|
dory_b28 Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/11/2006
Astazi , dis de dimineata , am facut o "negresa"

|
ladybutterfly Insomniac
Vreau si eu reteta de negresa, dory, te rog!:* _________________ http://sweetladybutterfly.blogspot.com/ To love and to win is the best, to love and to lose is the next best. |

|
dory_b28 Insomniac
Nu stiu cat e de originala reteta mea , am facut-o din amintiri , dupa o reteta de pe Euforia Tv , iar stafidele sunt "adaos" propriu. NEGRESA CU CIOCOLATA SI STAFIDE Ingrediente: - 3 oua - 3 linguri zahar - 3 linguri faina - 1 plic zahar vaniliat - 1/2 plic praf de copt - 150 g ciocolata menaj - 100 g unt - stafide Mod de preparare: Ouale intregi se freaca cu zahar , zahar vaniliat , se adauga faina amestecata cu praf de copt .Ciocolata se topeste impreuna cu untul pe baia de aburi , se lasa sa se racoreasca putin si se adauga in amestecul de oua.Se adauga stafide hidratate in apa , apa cu esenta de rom sau rom , dupa preferinta. Se unge cu unt tava , se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia.Se coace la foc potrivit .Seface testul cu scobitoarea pt a vedea cand s-a copt. Eu am pus compozitia asta intr-o forma de chec pt ca nu am tava micuta si este destul de putina compozitie.Am "ornat' deasupra cu ciocolata topita. _________________
Restaurantul de acasa |

|
sintetasnohayparaiso Veteran
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/05/2009
Hmmm ce bun Havena... vreau si eu _________________
|

|
ladybutterfly Insomniac
Bravo, have! Cozonacul e un dulce greu de facut! Eu nici acum nu am invatat cum se face. Nu ca m-as omori dupa el, dar ar fi bine de invatat, pentru viitor. _________________ http://sweetladybutterfly.blogspot.com/ To love and to win is the best, to love and to lose is the next best. |

|
dory_b28 Insomniac
Nu stiu daca se poate spune "desert" , dar e dulce ...macaroane cu branza dulce si stafide la cuptor , ceva de "mestecat " in dupa amiaza asta.

|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Cred ca intra la categoria desert. Lamaia e de decor,nu? |

| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |