| Utilizator | Mesaj |
|
purple_butterfly Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/01/2010
masca de argila cu lamaie zici yannah? |
|
clar..face de toate baba:)):"> asa ca merita incercat orice pana la urma:D |
|
eu nu mananc folosesc mai mult la exterior:D |
|
purpleflower Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 08/09/2008
Doamne! si e cu propolis.. _________________ A conclusion is the place where you got tired of thinking. |
|
laurap1807 Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 31/03/2008
purple_butterfly , si cu lamaia direct pe fata are efect?? _________________ "Go make a life, not a living." "Intr-o zi mi-ai daruit o portocala, Eram doi copii si-aveam o portocala, Lumea-ntreaga ne parea o portocala, Soarele era si el O PORTOCALA. |
|
caty_95 Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 30/11/2009
[quote="medli"]incercati sa va dati pe fata numai cu pulpa de lamaie,sa va masati cca 10 min pe un obraz dupa care clatiti-va bine cu apa rece.ia sa vedeti atunci ce piele fina aveti.ca sa scapa-ti de cosuri va dau un sfat,ceea ce fac si eu de 2 sapt:spalati-va pe fata cu sapun cu sulf si dadeti-va pe cosuri cu tinctura de propolis.stati asa vreo 4-5 ore,dupa care va sterge-ti cu spirt(pe o bucatica de vata pune-ti) si apoi va spala-ti cu sapunul cu sulf.eu asa fac si nu imi mai apar asa des cosuri.[/quote] Dar dupa cate stiu nu este bine sa ne dam cu spirt |
|
purpleflower Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 08/09/2008
si eu imi dadeam cu lamaie inainte..adica cu ce nu am dat ? e buna _________________ A conclusion is the place where you got tired of thinking. |
|
cberax2003 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/03/2010
Pe langa cosuri, sunt multe lucruri la care poti intrebuinta lamaia. Mai multe detalii gasesti aici: http://totulpentrufemei.ro/sfaturi/intrebuintari_pentru_lamaie |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |