Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 1

Du-te la pagina :

mihaela84
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/02/2010
Mesaj Trimis: Mar 02 23, 2010 5:44 pm
    Titlul subiectului: Nu stu ce se intampla cu mine??? Ajutati-ma
Raspunde cu citat (quote)

sunt intr-o relatie de 3ani si 8 luni, prietenul meu e perfect pentru mine nu cred ca mai estixta cineva care s ma inteleaga asa cum face el. a fost mereu aproape de mine, m-a sustunut din toate punctele de vedere, familia mea il iubeste, dar cred ca s-a pierdut ceva pe drum il iubesc dar paraca nu ca e ca la inceput, si el a simtit asta . am inceput sa vb despre asta dar tot nu stiu ce sa fac , de ce nu il mai iubesc ca la inceput????
am vb cu el si -am intrebat ce ar face daca as pleca cu altul si mi-a zis ca daca ma simt mai fericita cu altul sa ma duc. el vrea doar sa fiu fericita. nu stiu ce sa fac el a renuntat la jobul lui pentru ca a considerat sa asa ne indeparta si acu isi cauta alceva . noi stam impreuna si am facut totul impreuna, tin la el enorm dar nu stiu ce se intampal cu mine de ce am aceste sentimente de ce nu mai am acea sclipire pe care o avem altadat. toata lumea zice sa sunt o norocoasa ca am asa un baiat langa mine. va rog eu ajutati-ma, nu stiu cum sa fac. va multumesc
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

mihaela84
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 02 23, 2010 6:12 pm
    Titlul subiectului:

cat stimp el sta acasa, cand vin seara de la servici ma asteapta cu mancare pe mas , cada plina cu apa calduta asa cum imi place mie, face ordin prin casa ca eu sunt mai dezordonata si imi place sa las hainele pe unde apuc. Intr-o seara ma surprins rau de tot, stia ca am o zi grea la servici, cand am ajuns acasa am gasit casa plina de lumanri(cred ca vreo 200), petale de flori prin toata casa, cada plina cu apa si cu spuna,mancare cinezeasca (sunt inebunita dupa ea)sampanie, ciocolata, ma facut sa ma simt ca o printesa. eu ma simt prost ca nu merit toate astea din partea lui si as trebui sa fiu langa el , ca nu are de munca si e stresat cu lucru asta, ma simt prost ca in week eu am tot plecat de langa el, l-am last singur acasa, si cu toate ca vedem in ochii lui ca e trist imi zicea sa plec la prieteni sau la mama acasa poate o sa gasesc raspunsul la nebuniile mele. ma simt prost ca el face atatea pentru mine si eu.....o fac pe nebuna

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Mie 02 24, 2010 12:25 am
    Titlul subiectului:

Heh, daca ar face si prietenul meu toate astea...ce frumos ar fi Laughing
Dar il iubesc si fara ele. Mi-e clar ca tu nu. Si daca nu e...nu e.
Poate sa-ti dea si luna de pe cer, daca a disparut sclipirea...

Iti doresc succes oricum, poate-poate.

mihaela84
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 02 24, 2010 12:54 am
    Titlul subiectului:

toate aceste lucruri le-a facut mai mereu nu doar acu dupa ce am vb cu el si am zis ce e in sufletul meu .Deci ,crezi ca daca a disparut sclipirea restul e doar obisnuinta. Nu vreau sa-l parasesc mai ales acu in situatia in care este. defat eu nu-l mai iubesc.????????......uffffff, chiar nu stiu ce sa fac Crying or Very sad Crying or Very sad

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Mie 02 24, 2010 1:30 am
    Titlul subiectului:

Nu e ok sa-l parasesti acum sub nicio forma. Imagineaza-ti cum ar fi sa nu mai fie in viata ta. Sa dispara de tot. Cum te-ai simti?

E normal sa tanjesti dupa inceput, dupa fluturasi, dar iubirea nu inseamna numai asta. Incearca o vreme sa nu te mai gandesti in termeni atat de negativi si sa te bucuri de lucururile mici din relatie. Daca nici dupa o vreme de gandire pozitiva nu te mai simti fericita langa el, atunci cred ca e destul de clar ce ai de facut. Pana atunci, de dragul relatiei voastre, sustine-l in problema pe care o are. Are nevoie de tine acum mai mult decat oricand.

mihaela84
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 02 24, 2010 9:29 am
    Titlul subiectului:

imi place sa vin seara la el, sa facem baie impreuna , sa ma tina in brate, dar in week vreau sa evadez, nu vreau sa stau cu el.in week asta a zis ca pleaca el, sa ma lase sa stau singura. Am mai vb cu o prietena si mi-a zis ca sa ma detases de el o perioada ca sa vad ce vreau defapt , ce ma face pe mine fericita,imi e frica sa nu ma indepartez de el prea tare, sa nu-l fac sa ma urasca pentru ce ii fac eu acum, ai mai intanit cazuri ca ale mele, stiii cum s-au finalizat, au ramas impreuna s-au despartit?????

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Joi 02 25, 2010 9:45 pm
    Titlul subiectului:

Nu are nici cea mai mica importanta ce au facut altele/altii in situatia asta.Tu fa cum simti si cum crezi ca e bine.
Daca spui ca face toate astea pt.tine, intr-adevar ai parte de un barbat cum rar vedem si e pacat sa-l faci sa sufere si in acelasi timp sa-l pierzi.Dar nici nu poti sa stai langa el daca nu-l mai iubesti.
Intrebarea mea este de ce in timpul saptamanii nu vrei sa stai cu el? De ce? La ce te gandesti,unde ai vrea sa mergi,ce ai vrea sa faci?
De ce nu vrei sa stai langa el,cu el? Esti plictisita de el?
Daca ar fi un om care ar fi mai indiferent fata de tine si nu ti-ar acorda atata atentie,ar schimba situatia? Ai fi vrut sa stai langa el? Poate ca te sufoca cu atata atentie...
Dar trebuie sa stii un lucru,daca nu-l stii deja:un om cand are ceva bun nu stie sa-l aprecieze decat dupa ce-l pierde...
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Sam 02 27, 2010 8:00 pm
    Titlul subiectului:

nu mai am nimik de adaugat Laughing

adriana06
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 06/03/2010
Mesaj Trimis: Sam 03 06, 2010 11:26 pm
    Titlul subiectului:

Tu esti singura persoana care poate decide,puneti ordine in ganduri

mihaela84
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 03 11, 2010 8:53 am
    Titlul subiectului:

Simt parca nu-l mai iubesc, asa cum il iubeam inainte asa ca aseara l-am parasit si ma asteptam ca omul asta a ma certe sa tipe sa zica ceva , eu am bufnit in plans si el ma luat in brate si iau dat si lui lacrimile, problema e ca noi stam impreuna si el nu are un loc de munca acum si pana isi gaseste tre sa stam impreuna , ma gandeam sa plec eu la o prietena dar el a insistat s raman ca e foarte apoape de munca , nu stiu cum o sa rezolv problema asta, tin mult la el si nu vreau sa sufere.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Vin 03 12, 2010 8:41 pm
    Titlul subiectului:

Atunci cand nu o sa mai stati impreuna si nu o sa va mai vedeti ,o sa stii daca ai facut bine ce ai facut.Pana atunci,atata timp cat mai locuiti impreuna,situatia e ciudata inspre jenant Rolling Eyes Te-ai gandit bine cand ai spus ca tii la el si nu vrei sa-l faci sa sufere sau confunzi asta cu mila?
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum