| Utilizator | Mesaj |

|
laurap1807 Veteran
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 31/03/2008
_________________ Simply being loved is more than enough. |

|
purple_butterfly Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/01/2010
ce bine ti-a iesit laura bv |

|
laurap1807 Veteran
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 31/03/2008
dap ce frumos e modelul!! si eu vreau sa-mi iau oje noi si muulte. si tot asa ieftine daca se poate _________________ Simply being loved is more than enough. |

|
comyna Veteran
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 14/02/2010
e dragalas modelul tau laura,dar de ce ai unghiutele asa mici? :* |

|
esti norocoasa comyna ca poti sa faci asa:D ojele alea mai lungutze sunt golden rose?am si eu doua si chiar m-au impresionat:D imi place nuanta de albastru e mortala:X |

|
comyna Veteran
da si mi e mi plac alea...despre ele vb mai sus ca mi plac...pai e si nuanta aia pe acolo doar ca am facut acum poza si nu se vad bine culorile...le am luat din piata mica din sv.... |

|
da da am vazut ca nu se vad bine cat e una din aia golden rose? |

|
comyna Veteran
parca tot 3lei am dat daca retin bine,maxim 4lei,sunt ieftine oricum...eu imi iau alea patrate de la cineva care vine cu o taraba in bt,si mi am dat comanda de golden rose...a zis ca mi aduce ca s client fidel |

|
pai da in bazar sunt 2.5 lei:D sau 2 lei nu mai tin minte exact:"> o sa imi iau si eu cand ma duc:D:"> numai golden rose ca vad ca sunt faine |

|
comyna Veteran
da si sa stii ca s culorile mai tari decat la celelalte si mi se pare ca s destul de bunute...pe mine ma tin unghiile o saptamana...de altfel nici nu prea am timp sa le fac mai des din pacate,dar sunt incantata de ele...spune mi te rog placute konad gasesc in bazar si oje?ca eu sincer nici nu stiu cum arata |

|
deci placutze sigur ca am luat,oje nu stiu dar dupa cate am vb cu andayn zic eu ca sunt si asa este chiar sunt culori mai tari eu atunci mi-am luat doar una sa incerc:D acu stiu de care tre sa iau muhahahha:D |

| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |