Utilizator Mesaj

Pagina 6 din 7
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Du-te la pagina :

comyna
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/02/2010
Mesaj Trimis: Lun 03 08, 2010 4:39 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

hmmm...am citit topicul de la inceput si...nu mi am facut niciodata griji in privinta spancenelor,ce i drept eu em firul gros si cred ca s nici rare,dar nici enervant de dese...nu le am facut niciodata la salon,singura m am pensat de la inceput...a si nu am folosit vreun tratament,iar de creionat,f rar cand mi se pare mie ca mi a cazut vreun fir,dar mi se pare ca mi e mi cresc la loc cele care cad...
parerea mea pt havena...am auzit ca de multe ori caderea firelor de par,inclusiv din sprancene se produce din cauza stresului, ori tu imi pari in primul rand stresata de sprancenele tale,ok tratamentul nu face rau,ma refer la uleiul de ricin ca de vitamine,sunt rezervata in privinta lor,dar incearca sa fii mai optimista si nu le mai da atata atentie
starea noastra de spirit cred eu influenteaza si modul in care aratam....un pic de relaxare si de nepasare nu strica nimanui,si asa viata asta e asa cum e...
imi pare rau pt tine,dar incearca sa te gand cum ai zis si tu mai sus ca se poate si mai rau...si toate o sa ajungem la o varsta,apropo de a ramne fara sprancene...varsta la care lipsa lor n o sa mai conteze Wink...un pic de optimism as vrea sa ti trnsmit
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

purple_butterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/01/2010
Mesaj Trimis: Mar 03 09, 2010 1:46 pm
    Titlul subiectului:

da comyna dar daca vrei sa iti dai o forma mijto mai bine mergi la un salon pt ca uite eu cand ma pensam imi bagam oglinda in ochi:)) si pensam tot ce prindeam si asa le sluteam..a trebuit sa folosesc ulei de ricin doar sa repar ce am stricat eu:">
si plus o singura data e suficient sa iti dea forma ca pe urma pastrezi forma singurica:D..si eu am firul gros dar nu aveam rabdare sa creasca singure asa cu ulei au crescut intr-un timp mult mai scurt ca sunt bruneta si nu suportam firele ca se cunosteau oribil asa cu uleiul mi-a usurat ca nu a trebuit sa astept chiar asa de mult:">

comyna
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 03 12, 2010 9:12 pm
    Titlul subiectului:

da purple ai dreptate nimic de spus...sunt de acor si eu m as fi dus la salon sa mi dea forma,dar iti spun sincer ca mi e putin frica si de cele de la salon sa nu ma penseze prea subtire...ca se pot intampla si din astea...ideea era sa ne gand ca sunt lucruri mai importante,pt ca eu am observat ca havena e putin prea stresata...:*

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Vin 03 12, 2010 9:35 pm
    Titlul subiectului:

Multumesc pt.incurajari Comyna dar sincer in ultima vreme sprancenele au fost ultimul lucru la care m-am gandit dar starea lor e aceeasi.Problema este ca acum nu ma mai stresez din cazua lor ci din alte lucruri poate mai grave si tot am parte de stres. Asta este ,sper sa ramana macar in faza in care sunt acum.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

comyna
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 03 12, 2010 9:41 pm
    Titlul subiectului:

imi pare rau havena...nu pot sa mi mai dau cu parerea ca nu stiu despre ce e vb dar...ai grija de tine... Sad

pinky_zu
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 22/06/2009
Mesaj Trimis: Vin 03 12, 2010 10:23 pm
    Titlul subiectului:

purple_butterfly a scris:
da comyna dar daca vrei sa iti dai o forma mijto mai bine mergi la un salon pt ca uite eu cand ma pensam imi bagam oglinda in ochi:)) si pensam tot ce prindeam si asa le sluteam..a trebuit sa folosesc ulei de ricin doar sa repar ce am stricat eu:">
si plus o singura data e suficient sa iti dea forma ca pe urma pastrezi forma singurica:D..si eu am firul gros dar nu aveam rabdare sa creasca singure asa cu ulei au crescut intr-un timp mult mai scurt ca sunt bruneta si nu suportam firele ca se cunosteau oribil asa cu uleiul mi-a usurat ca nu a trebuit sa astept chiar asa de mult:">

purple pot sa te contrazic putin...ca sa iasa o forma asa cum doresti trebuie sa mergi mai des la salon...am o prietena care abia dupa 4-5 pensari ia dat o forma asa cum dorea.inainte si eu faceam la fel, mergeam o data imi dadea o forma si nu era asa cum doream si intram in ele chipurile sa le fac eu mai frumoase si le stricam...acum vreau sa-mi fac forma dorita, mai ales k am gasit undeva mai ieftin

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 06 06, 2010 5:56 pm
    Titlul subiectului:

Una dintre problemele cu care ma confrunt si de care vorbeam la Discutii (si aici pot spune ca din nou) sunt sprancenele.Iar s-au rarit si iar pica usor. Sad De vreo luna,aprox.
As vrea sa asociez acest fenomen cu ceva dar nu am cu ce.
Am scris aici de fapt ca vreau parerea voastra.
Am citit pe net ca ceaiul din radacini de brusture ar da rezultate.Tamponat zilnic zona cu probleme si-si revin.Insa acest tratament e pt.parul din cap,doar o fata am vazut ca a spus ca ea s-a dat la sprancene.
Si nu stiu ce sa fac...Voi ce-ati face,ati folosi un tratament pt.parul din cap la sprancene,sau ati folosi binecunoscutul ulei de ricin?
De azi am inceput sa iau si un complex de vitamine dar nu stiu cat o sa ma ajute asta. Rolling Eyes

ladybutterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2009
Mesaj Trimis: Lun 06 07, 2010 1:13 pm
    Titlul subiectului:

Eu cred ca as folosi ulei de ricin. Chiar nu a functionat deloc la tine?

Dar si un tratament de cap..de ce sa nu ajute?

To love and to win is the best, to love and to lose is the next best.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 06 07, 2010 6:46 pm
    Titlul subiectului:

L-am folsit cam o luna,asa imi amintesc,nu mai stiu exact,dar stiu ca nu am vazut nimic ,nici o schimbare.
Poate trebuie sa insist...nu stiu. Rolling Eyes

dyenutzza
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 28/02/2009
Mesaj Trimis: Vin 07 23, 2010 11:29 am
    Titlul subiectului:

Eu am sprâncenele destul de groase și cam împrăștiate fiindcă nu m-am pensat până acum niciodată. Mă gândeam să merg la un salon să mă aranjeze dar mi-e frică să nu arăt mai rău după, dacă nu mi le face frumos? Confused

dilemmaqueen
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 28/06/2006
Mesaj Trimis: Vin 07 23, 2010 3:50 pm
    Titlul subiectului:

cati ani ai, dyenutzza? eu nu mi le-am facut singura la inceput si nu recomand asta nimanui, asa ca eventual poti urmari prietene/colege care au fost la pensat si iti place cum le-a facut sprancenele si sa le intrebi unde Smile
eu una am un fix cu ele sa nu fie prea subtiri asa ca le tot las de acum pana ajung cum vreau eu

dyenutzza
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 07 23, 2010 3:52 pm
    Titlul subiectului:

Nu m-a bătut gândul să mi le fac singură, cine știe ce monstru ies Laughing.
Am aproape 16. Very Happy

dilemmaqueen
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 28/06/2006
Mesaj Trimis: Vin 07 23, 2010 3:55 pm
    Titlul subiectului:

e ok, in principiu, ii explici persoanei de acolo cum vrei sa ti le faca dar eu am auzit ca de obicei subtire nu inseamna acelasi lucru pt toata lumea Laughing asa ca nu prea imi fac curaj dar intre timp am mai invatat singura cum sa le "vad" forma

dyenutzza
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 07 23, 2010 3:56 pm
    Titlul subiectului:

Da, asta am auzit și eu, nu toate cosmeticienele ți le fac ok, ci mai degrabă după propriul gust. Surprised

purple_butterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/01/2010
Mesaj Trimis: Joi 07 29, 2010 4:51 pm
    Titlul subiectului:

asa e pinky..dar nu stiu eu am intrebat-o pe aia care m-a pensat ce sa fac si le masej in fiecare seara ca sa creasca frumos..le-am mai slutitt si eu dar acus unt smechera ca stiu ca daca dau cu ulei de ricin creste imediat la loc Embarassed
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 6 din 7
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum