| Utilizator | Mesaj |

|
marius_1988 Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/03/2010
Eu in ultima vreme am citit urmatoarele titluri de carti cum ar fi : -Viata si destin de autor(i): Vasili Grossman -Familia lui Pascual Duarte autor(i):Camilo Jose Cela. Cele doua carti, au fost destul de interesante. Pentru cei care nu le-au citit pana acum nu le ratati sunt carti foarte bune. |

|
adinatatar Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/07/2010
De curand am citit o carte cu vampiri si dragoste scoasa de un autor roman, Oliviu Craznic. Cartea se numeste ...si la sfarsit a mai ramas cosmarul si e senzationala. e putin mai intunecata decat twilight (se inspira direct din arhivele Inchizitiei Spaniole), dar are o atmosfera de epoca superba, cu contese si nobili, o poveste de dragoste frumoasa si tragica, surprize, suspans, mister, tot ce ii trebuie. Ma bucur ca avem asa ceva si in Romania. Am inteles ca in toamna va aparea si Cararea neagra, de acelasi autor. Abia astept. |

|
dyenutzza Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/02/2009
Mi-ar plăcea să spuneți mai mult despre cărțile pe care le recomandați, nu doar titluri că așa nu prea convingi pe cineva să citească o carte. Bun, ultimele cărți sunt primele romane ale lui Conan Doyle cu Sherlock Holmes bineînțeles. xD Pe mine una m-a captat de prima dată perfecțiunea în gândire, ideile și logica detectivului mai mult decât faimos în literatură. Un studiu în roșu este un roman în două părți care se îmbină foarte interesant și expune cazul unei crime destul de misterioase. Al doilea, Semnul celor patru are la bază tot o crimă din cauza unei comori foarte mari. Mi-au plăcut cărțile și le recomand iubitorilor de gen polițist, mister și puțin umor pe ici pe colea, de ce nu? Și nu în ultimul rând iubitorilor lui Sherlock. |

|
adinatatar Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/07/2010
da, conan doyle e un autor extraordinar, iar holmes e senzational. cele doua carti mentionate de tine sunt cele mai bune cu holmes. mai sunt excelente cainele din baskerville, vampirul din sussex, coama leului, omul care mergea in patru labe si multe altele, dar cred ca Un studiu in rosu ramane cea mai mare realizare. legat de acest subiect, maurice leblanc a scris niste carti cu... herlock sholmes. sunt foarte bune, la fel de bune ca ale lui doyle. incearca Arsene Lupin contra lui Herlock Sholmes sau Secretul triunghiului normand, o sa iti placa. de asemenea, cartea lui Oliviu Craznic mentionata mai sus are o intriga politista complexa, cu deductii si investigatii. Domnul Lecoq de Gaboriau si Crimele din strada Morgii de Poe sunt cam la fel, de altfel din ele s-a inspirat doyle. in sfarsit, doyle are si multe alte carti bune pe langa holmes, incepand cu Lumea pierduta, o carte de aventuri cu dinozauri, si terminand cu O drama sub Napoleon, un excelent roman istoric... p.s. ma bucur sa aud de o admiratoare a lui holmes. credeam ca sunt singura. |

|
dyenutzza Insomniac
Cum să fii singura, Adina? |

|
florip Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 25/08/2010
momentan citesc Rugati-va sa nu va creasca aripi de Octavian Paler - o carte usor de citit, o carte care te trimite in trecut, in copilarie. |

|
laurap1807 Veteran
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 31/03/2008
Fight Club. GENIALA !! daca filmul mi s-a parut dur, cartea e si mai si. doar ca pe cat e de dura actiunea, atata e de geniala, iar finalul este absolut mindblowing. e un must read categoric ! in momentul de fata citesc Lisey's Story de Stephen King. foarte interesanta!! abia astept sa ajung la partile creepy ale actiunii _________________ Simply being loved is more than enough. |

|
cristal_angel1242 Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/06/2010
eu recomand cartile twilight saga...sunt diferite de film ...sunt superbee:x si the vampire diares sunt frumoase eu acum citesc "Dragoste la prima vedere"Nicholas Sparks _________________ http://cristal53.blogspot.com |

|
laurap1807 Veteran
waaay, cristal !! sa-mi spui si mie cum e cartea Dragoste la prima vedere dupa ce iti faci o idee te rog . am tot vrut sa o cumpar dar nu am apucat. stiu ca celelalte romane ale lui sunt absolut divine asa ca nu ma astept nici asta sa fie mai prejos _________________ Simply being loved is more than enough. |

|
cristal_angel1242 Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/06/2010
cartea e suuperba...primele 50 de pagini...mmm nu e ce iesit din comun..povestire si cam atat....apoi ..e absolut superba...nici nu`ti vine sa o lasi din mana ....are un final la care nici nu ma asteptam..dar te las sa o citesti... chiar ti`o recomand... app...voi de unde va cumparati cartile? _________________ http://cristal53.blogspot.com |

|
dyenutzza Insomniac
Cărțile astea noi, gen Twilight, Cronicile Vampirilor nu se găsesc la bibliotecă și singura soluție e să le cumperi, deși eu nu dau banii pe așa ceva. În general le citesc de la bibliotecă, iar unele mi le cumpăr de la anticariat. Și mai citesc cărți de la Polirom, le iau când sunt la promoție la librărie. |

|
laurap1807 Veteran
de cele mai multe ori apelez la magazine gen Carturesti sau Diverta, dar nu ocolesc nici anticariatele... am inteles ca faimosul site Amazon face livrari si in Romania, dar nu am incercat inca. ideea e ca sunt muult mai ieftine decat la noi, deci ar fi mai avantajos. _________________ Simply being loved is more than enough. |

|
cartivechi Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/09/2010
Eu am inceput Mitologii subiective, de Paler E mai grea, dar imi place foarte mult. Ce crezi ca ar mai merita citit de Paler? |

|
allamia Copilas
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 08/07/2009
O sa raspund eu referitor la Paler. Sunt multe bine de citit si de recitit in functie de varsta si de preocupari. "Viata pe un peron", "Scrisori imaginare", "Viața ca o coridă" etc. Sau, daca exista chef de filosofii: "Calomnii mitologice" Si, mai frumos, "Convorbiri cu Octavian Paler (conlocutor Daniel Cristea-Enache)", aparuta la Editura Corint, in 2007 |

| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Nu puteti descarca fisiere din acest forum |