| Utilizator | Mesaj |

|
ada_supersis Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/06/2010
si crema nu mai stii cum se cheama? |

|
darknet Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 07/07/2010
Push-ups!!!Multe flotari xD |

|
ada_supersis Bebelus
nimeni nu mai zice nimic? |

|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Eu cred ca asa esti tu si nu ai ce-i face. Eu una nu stiu ceva ce sa faca miracole in privinta asta.Insista pe exercitii fizice pt.sani.Gasesti pe net asa ceva.Dar nu renunta usor la ele,probabil nu vor fi efecte vizibile imediat. Nu-ti recomand eu stiu ce pastile pe care sa le iei si apoi sa ai cine stie ce dereglari hormonale.Asa exercitiile poate nu dau roade dar nici rau nu-ti fac. |

|
stefy21stefy Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 08/09/2010
fetelor eu am luat breast success timp de 4 luni si am avut o crestere super vizibila,primele rezultate s-au lasat asteptate intr-adevar dupa 1 luna dar s-a meritat credeti-ma.Acum sunt fermi si super frumosi.Imi place ce vad,daca vreti sa va dau informatii privind modul de ajutare a acestui produs nu ezitati sa ma contactati pe id-ul meu stefy21stefy@yahoo.com |

|
ada_supersis Bebelus
fetelor...vreau o parere...este pe net o carte (sau mai multe, daca nu cumva aceeasi sub o denumire usor schimbata) care se numeste marirea sanilor natural...am intrat p mai multe site-uri unde exista o astfel de carte, peste tot era in jur d 40 d lei (mai mult sau mai putin) vreau sa va intreb daca si-a cumparat vreo una dintre voi cartea si daca se merita...daca intr-adevar sunt informatii folositoare si ajuta...chiar sunt disperata nu stiu c sa mai fac si nu ma pot impaca...nu ma pot accepta asa...plata plata |

|
ada_supersis Bebelus
sper sa primesc un raspuns...sa-si fi cumparat macar o pers cartea |

|
dory_b28 Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/11/2006
Eu nu cred in asa ceva , daca natura nu te-a dotat , nu cred ca ai ce face , decat o interventie chirurgicala.Restul metodelor naturale , cred cu ardoare ca sunt baliverne. _________________
Restaurantul de acasa |

|
fluturas3a Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/09/2010
Eu prefer un sutien cu push-up fetelor(http://bit.ly/gfuHRL),in felul acesta nu-mi fac probleme,pot avea si sani mari si sani mici doar atunci cand vreau eu |

|
bitchernesss Copilas
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 14/05/2008
Problema vine atunci cand iti este rusine sa te dezbraci in fata prietenului sau partenerului tau... si eu m-am simtit complexata din cauza asta, si nah, iti iei un push-up dar cand vine vorba sa il dai jos e nasol... Eu am invatat sa ma plac asa cum sunt. Plus ca imi place sa dorm cu fata in jos si de multe ori ma deranjeaza sanii pt. ca ma dor, daca ar fi mai mari ar fi si mai rau _________________
|

| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |