Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 1

Du-te la pagina :

georgiana91
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 21/08/2010
Mesaj Trimis: Sam 08 21, 2010 1:39 pm
    Titlul subiectului: o experienta dureroasa
Raspunde cu citat (quote)

Buna!! Ma numesc Georgiana si am 19 ani. Povestea pe care urmeaza sa o scriu este o experienta de viata care mi-a pricinuit multa durere. Cu toate acestea, m-a facut sa fiu fericita si sa imi doresc sa o prelungesc cat mai mult. Acum vreo 2 ani, am cunoscut un baiat, cu 2 ani mai mare ca mine. Inca din prima clipa, mi-am dat seama ca este tot ceea ce imi doresc. Desi la inceput am fost doar amici, cu timpul lucrurile au evoluat si, spre fericirea mea, am avut impreuna o relatie de cateva luni. Eu sunt o persoana care se ataseaza foarte repede, dar inevitabilul s-a produs si ne-am despartit. Motivul: el era student in Bucuresti, iar eu eram la liceu intr-un oras din provincie. Era destul de complicat, ne vedeam destul de rar, insa mi-a fost foarte greu sa trec peste aceasta ruptura, deoarece ma implicasem muuult in acea relatie. Timpul a trecut, si m-a ajutat sa il uit. In sufletul meu a ramas acea cicatrice, dar ranile s-au mai vindecat si am putut sa merg mai departe. Am fost impreuna cu un alt baiat si am intrerupt orice legatura cu fostul meu prieten pana intr-o zi cand, desi a aflat ca am prieten, a venit la mine acasa. Am incercat sa ma port cu demnitate, si sa il respect pe actualul prieten din vremea respectiva. Pana la urma m-am despartit si de acesta si am reluat vechea relatie. Desi acum eram aman2 mai mari, mai maturi, relatia a fost aseamanatoare cu prima incercare. A fost primul baiat din viata mea, si nu regret deloc acest lucru, chiar daca acum sufar. Despartirea...dupa cateva luni a aparut din nou, si motivul era asemanator. Acum e vacanta si cam din 2 in 2 zile imi trimite mesaje sa ne vedem, sa iesim, ne sarutam, s.a. dar nu suntem impreuna. Zilele trecute mi-a dat ceva de inteles ca ar vrea sa ne impacam, dar ca el este o persoana care nu poate sa aiba o relatie cu adevarat, ca nu este facut pentru asa ceva, ca pentru binele meu e mai bine asa. Intr-adevar, lucrurile stau mai bine cand nu suntem impreuna. Dar oricat as incerca, faptul ca vrea sa ramanem prieteni si sa iesim mereu nu ma lasa sa il uit. De ce ma cauta din moment ce nu vrea sa fim impreuna?? Desi in fata lui intotdeauna am fost plina de demnitate, si pentru lucrul acesta intotdeauna m-a respectat, pentru sufletul meu e groaznic. Ma bucur mult ca ma cauta, ca il pot vedea, dar in interior incerc sa nu ma agat de nicio iluzie, sa nu-mi fac sperante. De la anul o sa fiu si eu studenta in Bucuresti, sunt curioasa daca lucrurile se vor schimba, pt k distanta nu ar mai fi un impediment. Mi-as dori din toata inima, insa, incerc sa fiu cat se poate de rationala. Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea, dar as vrea sa stiu parerea voastra. Va multumesc.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

ladybutterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2009
Mesaj Trimis: Joi 08 26, 2010 6:47 pm
    Titlul subiectului:

Eu zic ca deja e nasol, daca tocmai el cu gura lui a spus ca nu e facut pentru o relatie. Sunt sigura ca tu nu vrei o "chestie" cu impacari, despartiri si tot asa..... Dar daca tu totusi vrei sa incerci cand vei fi la Bucuresti, go for it! Poate faptul ca veti fi unul langa altul o sa il faca sa isi schimbe parerea.

To love and to win is the best, to love and to lose is the next best.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Joi 08 26, 2010 10:18 pm
    Titlul subiectului:

Exact ce ti-a spus Lady,zic si eu.Mai bine nici nu puteam s-o zic.Si da,cand ajungi si tu in Bucuresti,daca e sa aveti o relatie sa nu fugi de asta.Apoi sa nu stai cu gandul ca poate ar fi mers bine si tu nu ai incercat.Dar daca veti avea o relatie in Bucuresti sau nu, depinde de faptul de ce se mai intampla incepand de acum si pana atunci.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

georgiana91
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 21/08/2010
Mesaj Trimis: Vin 08 27, 2010 3:18 pm
    Titlul subiectului:

acum e plecat din oras si imi trimite mesaje in fiecare zi..ca ce fac...daca poate sa ma sune...s.aWink)
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum