Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 1

Du-te la pagina :

otilia20
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/08/2010
Mesaj Trimis: Lun 08 23, 2010 8:14 pm
    Titlul subiectului: imi e frica de mine
Raspunde cu citat (quote)

buna tuturor....

am sa descriu pe scurt relatia mea : am intalnit un baiat cu ceva timp in urma, nu a fost marea dragoste de la inceput dar am invatat sa il iubesc Smile

el e belgian - eu sunt romanca
locuiesc cu el in belgia de 1 an de zile
nu am avut acte nu am putut sa merg la scoala, nu am putut munci am stat fff mult acasa si m-am plictisit si plangeam de dor dupa prietenii mei din Ro...

apoi am reusit sa merg la scoala pt a invata flamanda...dar nu am prietenii, prietenii lui (putini) sunt la facultate sau au terminat si nu am iesit cu ei...

acum lucrez ca si femeie de serviciu pt niste birouri... unde l-am intalnit pe EL... e frumos, plin de viata, prietenos, genul care se distreaza...exact ceea ce imi lipseste mie...

plang cateodata cand ma gandesc ca sunt logodita cu un baiat minunat care ma iubescte si care ar da orice sa fiu cu el toata viata...dar nu ma simt implinita....

avem probleme financiare... aici viata e foarte scumpa si eu nelucrand, doar el.... saracul plateste toate facturile + rata la banca pt casa... acum abia ce castig si eu cate 500 euro pe luna....

imi e dor sa am si eu o viata mai vesela... in weekenduri stam in casa ca sa nu mai cheltium bani....nu am prieteni sa merg sa dansez... nu am o prietena sa merg la o cafea....

sunt foarte trista.... insa ma gandesc ca toate o sa se rezolve.... mi-e frica , ca nu o sa rezist si o sa imi pierd rabdarea...

anul acesta o sa studiez limba ca mai apoi sa merg la facultate..si atunci va fi mai bine..

relatia noastra a devenit monotona... vreau sa fac cate ceva si fara el.. sa ies si fara el...

sfatuiti-ma ce sa fac???
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

ladybutterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2009
Mesaj Trimis: Joi 08 26, 2010 6:52 pm
    Titlul subiectului:

De ce nu ii spui temerile, ofurile tale? Din ce spui tu, reiese ca e un om intelegator. Crezi ca ar fi pasiv la ceea ce simti u?

To love and to win is the best, to love and to lose is the next best.

otilia20
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/08/2010
Mesaj Trimis: Vin 08 27, 2010 9:05 pm
    Titlul subiectului:

i-am spus... de multe ori.. dar nu are cum sa ma ajute...

prieteni nu poate sa imi faca...

problemele financiare nu se rezolva foarte usor...

a inceput sa se joace la computer aproape in fiecare zi, seara cand vine de la servici.... nu mai prea petrecem timp impreuna...

pare plictisit de orice fel de discutie.... chiar nu stiu ce sa fac....nu stiu ce sa ii spun.. cum sa ii mai spun.. cum sa fac sa ma ajute sa nu ma mai simt atat de singura si trista.... nu mai am prieteni deloc... cu prietenii din romania nu mai am aceeasi legatura.... si simt ca ma scufund intr-o mare de tristete....

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Mar 09 07, 2010 1:16 pm
    Titlul subiectului:

hmm..tare complicat otilia..pari a fi singura cu relatia ta...e ciudat ca desi stati impreuna..nu petreceti timp impreuna, lui nui plac filmele? incearca sa faceti cit mai multe lucruri in comun atunci cind vine acasa de exemplu gatiti impreuna..uitati-va la un film..mincati seminte..chestii banale..dar comune..una e sa te uiti la tv in timp ce el se joaca pe pc.. Rolling Eyes si alta e sa vedeti impreuna acelas film in acelas timp..cit despre prieteni..i-ati cun catel..o pisica..pina inveti limba ca sa poti socializa...iesi in parc cu catelul...ca asta nu costa..daca stai numai in casa nici nu ai cum lega prietenii, o alta varianta...marita-te si fa un copil..nu o sa mai aio timp de nimik Laughing ..glumesc..copii se fac pe alte considerente

squirrel
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 17/10/2010
Mesaj Trimis: Dum 10 31, 2010 11:29 am
    Titlul subiectului:

Pentru inceput iti poti lua un catel.Il poti scoate la plimbare si cu ocazia asta mai iesi si tu,te mai recreezi.Plus k e imposibil sa nu iti aduca un zambet pe buze.Stiu cum e sa te simti singura.Si eu m-am mutat in Bucuresti la varsta de 16 ani,si nu cunosteam pe nimeni.Mi-a fost foarte greu sa imi fac noi prieteni...daca vrei,imi poti lasa un mesaj cu id tau si putem "trancanii" toata ziua despre diverse.Iti mai trece timpul. Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum