Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/08/2010
Mesaj Trimis: Joi 08 26, 2010 10:49 am
    Titlul subiectului: Dupa impacare
Raspunde cu citat (quote)

Buna,
a trecut o saptamana de cand prietenul meu dupa o luna de despartire mi-a zis sa ne impacam...
am fost un week impreuna, dar parca eram ca doi straini....mie imi venea sa-l strang in brate sa-l sarut pana il sufoc, iar el nici nu se uita la mine...e rece, distant, nu imi zice nici cum nici pe nume....
ma suna, imi da bip dar nu ca inainte, e atat de schimbat...distant, rece, deprimat
nu stiu cum sa ma port cu el, cum sa-i vorbesc si despre ce, ca sa nu il fac sa se piarda si mai mult de mine
as vrea sa il pot face sa isi deschida sufletul dinnou, sa capete incredere sa ma primeasca sa poata sa imi zica "iubita te iubesc.."
o relatie odata rupta nu mai poate fi ca inainte, stiu, dar nu vreau sa fie ca inainte, vreau sa fie si mai inchegata, sa trecem relatia noastra intr-o alta etapa mult mai matura, mai legata
in week petrecut impreuna l-am simtit ca inca ma iubeste desi era foarte retinut si tacut, m-a luat in brate fara ca eu sai cer sau sai fac vreo aluzie ca as vrea ceva in genu asta, mi-a daruit multe sarutari dar asa fara sa imi zica nic,ca i-a fost dor sau ceva in genu asta
mi-a zis doar ca ii greu sa se ataseze din nou de mine si ca e dificil pt el sa isi deschida sufletul, ca trebuie sa o luam mai incet si ca orice inceput are un inceput(nu stiu ce a vrut sa zica cu asta) ca o sa vedem daca ne intelegem sau nu
nu vreau sa-l pierd, ajutati-ma cu un sfat, nu stiu cum sa-l iau si cum sa ma port cu el
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

cristal_angel1242
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/06/2010
Mesaj Trimis: Joi 08 26, 2010 12:29 pm
    Titlul subiectului:

in aceeasi situatie sunt si eu ...de ceva timp e distant si rece fata de mine...l`am ranit foarte mult si nu o data ...de n ori ...niciodata nu imi zicea nimic ..doar imi spunea unde si cum am gresit ...

eu am recunoscut ca sunt 100% vinovata...si tu la fel ca si mine,nu i`am apreciat la timp si acum ne dam cu capul de toti peretzii..
eu i`am promis ca ma schimb..ca o sa`l ascult si pe el ,ca el va fi prima persoana careia ii vor cere prima parere despre ceva anume...i`am jurat ca nu il voi minti ...
de fiecare data cand ne intalnim il imbratisez cu toata dragostea mea...il acopar de saruturi...sunt mai calma,incerc sa`l inteleg ...

vorbeste si tu cu el ...serios...daca intr`adevar vrei sa te impaci cu el cere`i sa`ti spuna tot ce il deranjeaza la tine ca tu pe viitor sa nu il mai superi ...

spune`i ca il iubesti...spune`i tot ce simti ..spune`i tot ce gandesti...daca te iubeste te va ierta iar tu va trebui sa te schimbi si sa nu mai fii asha rasfatata(pt ca asha sunt si eu si nu e deloc bine)...

p.s...poate treci si pe la mine cu un sfat ..la sfaturi in relatii...

ai grija de tine..si de el..

comyna
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/02/2010
Mesaj Trimis: Joi 08 26, 2010 2:27 pm
    Titlul subiectului:

cristal eu am trecut intai pana la tendinte si am vazut ca ai scris acolo ca esti trista, si uite ca am venit sa vad ce ai patit...da de multe ori patesc si eu sa l supar, sau sa ma cred atat de indreptatita de a face tam tam din ceva anume, incat dupa ce ajung sa discut cu el, imi dau seama ca nu am dreptate si ca de fapt exagerez, lucru pe care logic, nu l recunosc Embarassed
...asta asa ca idee, ca uneori o patesc si eu...apropo de ceea ce ai scris tu, hmm, partial de acord, daca incepi sa te rogi de el ca nu mai faci, ca ai sa fii altfel, ca l iubesti...nu cred ca merge, cred ca ai sa l sufoci, parerea mea e ca ar trebui sa te porti natural, dar sa nu mai faci greselile pe care le faceai, sa incerci sa fii vesela, sa l inveselesti si pe el...dar cu rugaminti eu cred ca nu merge, te vede ca esti slaba si ajunge sa se plictiseasca, asta e parerea mea...e ca si cum are control total asupra ta si atunci nu i mai starnesti interesul...si pana la urma, cu totii gresim, nu?

ladybutterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2009
Mesaj Trimis: Joi 08 26, 2010 6:44 pm
    Titlul subiectului:

Trebuie sa-l intelegi. Iti dai seama ca si lui ii e greu, ii e teama, pentru ca nu stie inca daca te-ai shcimbat sau nu. Abia aveti o saptamana, ce schimbare sa vada la tine?

To love and to win is the best, to love and to lose is the next best.

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 08 28, 2010 3:42 pm
    Titlul subiectului:

aveti dreptate toate, stiu ca eu sunt devina, stiu ca trebuie sa am rabdare cu el
dar nu pot sa cred ca s-a putut schimba in halul asta fata de mine, nu pot acceptat ca el are inima asta sa se poarte asa cu mine...
luna asta juma in care am fost despartiti pe mine nu ma facut sa imi schimb sentimentele pt el , dar pe el da.....si asta ma doare
acum sunt la el in week...dar mai mult am stat cu cu ai lui, el are treaba si pleca si tot vine....
maine e ziua mea de nastere si cred ca o sa fie una trista, sunt langa el dar asa departe de sufletul lui...
nu stiu cum sa ii vorbesc cum sa ma port, cum sa port orice conversatie cu el sau sa-l fac sa rada , sa ma gaseasca dinnou interesanta, sa ma iubeasca din nou cum sa fac?
e moracanos, rautacios in comentarii, sau mult prea tacut, preocupat mereu de orice altceva
azi noapte pe cand dormeam am simtit ca s-a trezit sa bea sus si dintr-o data ma sarutat pe gura da asa instantaneu rapid si s-a intros cu spatele cu mine...sa inteleg ca se ascunde de mine?ma tine pe jar,ma chinuie..nu mai imi zice nici ca dor de mine, nici ca ma iubeste, nici macar pe nume, dar ma saruta noaptea cand dorm?
ajutati-ma fetelor ca eu sunt derutata si nu mai stiu ce sa fac si se sa gandesc

ladybutterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2009
Mesaj Trimis: Sam 08 28, 2010 5:21 pm
    Titlul subiectului:

Eu ti-am zis ca te iubeste si are momente de slabiciune, dar nu te lasa sa vezi asta pentru ca se gandeste ca poate iar il vei rani.

To love and to win is the best, to love and to lose is the next best.

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 08 30, 2010 10:13 am
    Titlul subiectului:

Buna fetelor,
m-am intros din week la el, a fost si ziua mea, toata lumea m-a felicitat, am primit si cadouri(ca niciodat) dar el ...nic, de abia mi-a zis un "la multi ani" sfios, in rest s-a purtat frumos cu mine, a vorbit cu mine, s-a jucat cu mine(mo luat la gadilit in talpa de numa numa), m-a sarutat, m-a tinut in brate,dar tot asa tacut si retinut in legatura cu realtia noastra, dar macar mi-o zis pe nume in week asta, cred ca e un pas mic inainte...
cum as putea face sa capete incredere din nou in mine ? nu stiu cum sa-l fac sa fie iara interesat de mine, cum sa fac sa isi deschida sufletul sa ma iubeasca , parca acum ma trateaza ca pe o prietena si nic mai mult...asta ma doare
de cand cu despartirea si cu impacarea subita la dorinta lui eu nu i-am mai zis "te iubesc" si nici nu l-am mai alintat cu "iubitul meu", credeti ca ar trebui in una din serile astea sa-i zic?oare imi raspunde si el sau nu imi vazice nic la auzul acestor cuvinte?ori e prea devreme si ma grabesc si stric tot ce am obtinut pana acuma?

mik15
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2008
Mesaj Trimis: Mar 08 31, 2010 2:04 pm
    Titlul subiectului:

sky>hai sa incercam sa fim sinceri pina la capat, ceeace e greu destul.totzi vrem sa parem frumoshi, nush de ce e asa important asta, dar cam asta e tendintza.

eu nu te judec, nu am acest drept, este problema ta sa o rezolvi cu tine.egal femei sau barbatzi, destui avem aceeashi problema-VREM CEVA si NU INTZELEGEM CEVA.cumva necazul e ca vrem ceva inainte de a trage concluzii mature si corecte asupra unor lucruri, si de intzels nu intzelegem pentru ca , adesea, ne lipseshte experientza de viatza necesara-iar virsta nu e argument adesea-si pentru ca , in acelashi registru, NU PUTEM CREDE ca noi, care sintem deosebitzi, meritam asha ceva.

cel mai rar de aude un sincer"oare cum ii e acestui om, partenerul meu, dupa ce mi-a inghitzit destule extravagantze?'.asta, pt a spune cumva eufemistic...oare cum e acea iubire in care conteaza ce vrem noi, iar celalalt este analizat doar prin prisma a ceea ce vrem sau credem, si nu prin a binelui lui?

ce o fi in sufletul prietenului tau?cum te gindeshti sa faci ceva pr el, si nu neaparat pt tine?dragoste egoista nu exista, exista insa multa ambitzie de a se intimpla asa cum vrea fiecare.asta, daca asta e, nu va aduce decit alte necazuri, in timp.si adesea nu e conshtienta, intentzionata-ci o prelungire de trsatura de persobnalitate dominanta.corect este de a sti si a nu face mai mult rau.

vezi, daca tu stii ca ai greshit, si o admitzi,de ce te miri ca a vrut pauza aia de o luna?crezi ca el are inima rece, de te-a lasat sa asteptzi o luna?e un om de treaba, se pare,altul taia scurt o poveste lunga.acum da o sansa relatziei, crezi ca trebuie blamat ca nu rezolva lucrurile mai repede?uite, cineva ar putea spune ca e prea moale si prea de treaba.pe aceshtia asemenea lucruri ii ranesc mai rau decit pe ceilaltzi, mai macho ei din nascare.

succes itzi doresc .

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 09 02, 2010 8:38 am
    Titlul subiectului:

mik ai dreptate, de multe ori am fost egoista, ma gandeam numai la ce vreau eu de la relatie si de la el , presupuneam ca si lui e bine si el vrea la fel pt ca niciodat nu zicea nic, il intrebam daca ii place , daca vrea, sa zica ceva ce nui convine si el niciodat nu zicea nic...atunci am presupus ca si el simte la fel ca si mine si am tot luat initiativa....
nu am avut cereri extravagante de la el, imi doream sa ne vedem mai des, sa iesim, sa ne distram, lucruri minore, o plimbare tinandu-ne de mana.....el niciodat nu avea timp, mereu se eschiva, mereu obosit, si defapt mi-a tot zis ca lui nui place plimbarile prin parcuri ca numai "prosti se plimba", ca el are alte treburi mult mai importante decat prostioare deastea....si tot am asteptat tot am incercat sa-l conving sa iasa cu mine...si la un moment dat m-am saturat el sa ma tot lase pe mine pt prieteni si colegi si clienti si am inceput sa-i reprosez lucruri....
el imi tot zicea ca are multa treaba, ca are datorii mari, ca trebuie sa lucreze mult pana iasa din ele, ca nu stie ce sa mai faca si cum sa se mai poarte cu mine ca sa fie bine ca sa nu ne mai certam, ca lui ii e de ajuns sa ma stie acolo acasa langa el, si ca poate trage o fuga sa imi fure cate un sarut, ca ii place sa stie ca manca din mana mea, ca-l grijesc si il astept...dar eu nu am inteles treaba asta, ma simteam roata de rezerva, dupa ce el umbla toata ziua, unu vine altu pleaca ca in gara seara isi aducea aminte si de mine, dupa ce am stat toata ziua singura el vinea ca si cum nic nu so intamplat pai ma enervam la culme
acum nu mai imi zice nic, nu mai rade cu mine , nu mai povesteste cu mine ca inainte, parca luna asta lo transformat intr-un necunoscut, e inchis, rece...
ieri mi-a zis asa printre randuri ca nu ne vedem sapt asta si ca nu are rost in week sa vina dupa mine ca poate da el o fuga duminica pana la mine, ca sa-l vad, nu ca sa ne vedem sau sa ma vada....
degeaba eu vreau si el nu, ai dreaptate mik
eu mi-am facut-o cu mana mea stiu, l-am avut si nu am stiut sa-l grijesc...
odata rupta legatura dintre 2 pers niciodat nu o sa mai fie ca inainte...

comyna
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/02/2010
Mesaj Trimis: Sam 09 04, 2010 2:15 pm
    Titlul subiectului:

"odata rupta legatura dintre 2 pers niciodat nu o sa mai fie ca inainte"...da cu asta cred ca sunt de acord, reparata se poate, dar parca ii va lipsi mereu acel ceva care era inainte...din cate am mai citit pe aici din cele ce zici tu, inteleg ca tu nu l ai inteles cand a fost momentul, uite asta e si o problema de a mea, inteleg tarziu si ma intreb de ce eu nu sunt inteleasa la randul meu, dar ajung la concluzia ca de fapt am fost inteleasa, poate nu in masura in care imi doream, dar am fost...si un alt lucru care cred ca e general valabil, barbatii asteapta multa intelegere si cand ii spui"stai linistit ca te inteleg" cred ca le creste inima si spun, "mai ce femeie am langa mine"
una peste alta, imi doresc sa te intelegi din nou cu iubitul tau si sa nu ti se mai para rece, dar cum zicea si cineva inaintea mea, probabil o sa treaca ceva timp pana ranile lui o sa se vindece...si ma gandesc ca asta o sa se intample cand el o sa vada ca tu suferi ca se poarta asa cu tine, sau daca el n o sa se poate schimba....asta e a doua varianta...sincer, imi pare rau pt tine, inteleg cum te simti...mi am dat cu parerea, acum tu stii daca vrei sa o iei in considerare, nu e oblig ca eu sa am dreptate in ce spun

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 09 04, 2010 8:50 pm
    Titlul subiectului:

Buna Comyna
multumesc pentru parerea ta
in week asta nu a vrut sa stam impreuna, are treaba, ca duminica oricum avea drum prin zona measi nu are rost sa vina dupa mine...m-a cam dus cu zaharelul...
degeaba eu vreau si el nu
cateodat stau si ma intreb oare dc a vrut sa se impace cu mine asa dintr-o dat, daca nu arata ca ma iubeste, ca-i dor de mine?
sper sa am rabdare si sper ca el sa isi deschida sufletul din nou
mi teama ca o sal pierd, ca o sa ma raneasca
vreau sa fiu vesela, sa ma auda voioasa, vorbareata, dar mi asa de dor de el, de caldura lui, sunt trista...singura
toata lumea imi zice sa am rabdare, dar e asa de greu, trec orele , zile, sapt si el tot asa parca si mai distant
inainte week de week vinea dupa mine si stateam la el , acum ....nic
nu stiu ce sa fac ce sa zic si cum sa ii arat ca poate avea incredere din nou in mine, sa=l fac sa ma primeasca in suflet sa ma iubeasca ?nu stiu....nu mai stiu nic....

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Mar 09 07, 2010 1:57 pm
    Titlul subiectului:

hmm...mik superb comentariu..chiar profund Wink ..si ma ingrozesti cit de real ai pus problema

sky..ce sa-ti zic? nu stiu sincer..acuma..el vrea spatiu..tu vrei apropiere..joaca in termeni lui pt moment..si poate cu timpul o sa redevina acelas om de care te bucurai inainte

si eu am o experienta asemanatoare si noi ne-am certat dupa 3 ani si ne-am impacat dupa o luna..tot la initiativa lui in ambele cazuri..si tot din vina mea..insa diferenta e ca la noi impacarea a fost dulce rau..si de atunci..a mers mai lin...pt ca eu am fost smechera si i-am gasit punctele sensibile intre timp...la noi dupa impacare a fost mult mai bine..s-a vazut la amindoi cit am suferit despartiti si poate si din cauza asta ne certam..dar ne amenintam degeaba cu despartirea..ca de fapt la amindoi ne e greu sa fim despartiti...dar amindoi suntem orgoliosi si incapatinati..asa ca de cele mai multe ori ii permit lui sa fie mai orgolios si mai incapatinat ca mine..cind nu fac asa..ne certam..si ajungem..ca azi...sa nu-mi raspunda la tel.. Rolling Eyes

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 09 07, 2010 6:57 pm
    Titlul subiectului:

andayn mi asa de greu, trec zilele si ma simt tot mai pustie, ma simt de parca chiar l-am pierdut pe aceel om de care m-am indragostit si acum sunt cu o pers total diferita care nu se lasa descoperita

cand m-a sunat dupa o luna ce a tinut-o intr-una ca nu mai vrea nic de aface cu mine, sa imi zica ca el vrea sa ne impacam si ca in luna sept sa ne luam concediul programat in august dar care nu s-a mai produs din cauza despratirii, chiar am crezut ca toate durerile mele au luat sfarsit...acum se pare ca a el sio schimbat planu de concediu pt luna decembrie, in care eu nu intru, nici macar sa imi zica hai mai bine sa ne luam concediu in decembrie ca nu mai pot in sept, nic deparca eu nu am nic de aface cu el

din pacate vad ca procesul impacarii e mult mai tumultos pt mine
imi doresc sa vina sa ma ia in brate ca inainte sa ma tina strans sa imi zica ca ma iubeste, tanjesc sa ma ghemuiesc langa el in pat, sa pun capu pe aceasi perina cu el, sa-i simt respiratia sa stiu ca-i langa mine, am nevoie de linistea asta de siguranta iubirii lui pt ca incertitudinea asta ma omoara pe zi ce trece

acum nu mai imi zice nic, nici ca ma iubeste, nici ca io fost dor de mine, nu imi zice nici pe nume apai sa imi mai zica "iubita" ca inainte....se pare ca mi=am pierdut statutul si acum trecuie sa-l castig din nou dintr-o cearta daca acum ma intrebati nici nu mai stiu despre ce a fost vorba, trebuie sa ma uit mai sus sa citesc ce am scris eu ca sa imi amintesc

nu stiu cum sa-l iau , cum sa-i vorbesc, nu mai stiu cum sa ma comport cu el , e atat de schimbat...in rau, e inchis, tot timpu serios, tacut si cu o parere de el subestimata total

mai e si probl distantei dintre noi de 25km care nu ajuta deloc, ne vedem rar si atunci cand ne vedem , petrecem foarte putin timp impreuna....inainte week de week venea dupa mine, acum are prea multe scuze. astept sa vad daca week care vine o sa imi propuna sa-l petrecem impreuna....

ma rog sa am rabdare si ca el sa isi dea seama ca nui bine cum se poarta cu mine , ca iubeste si ca e iubit

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Mar 09 07, 2010 7:10 pm
    Titlul subiectului:

inteleg durerea ta sky.. Crying or Very sad insa trebuie putin sa te detasezi si sa privesti din alt unghi..el e o persoana razbunatoare? de ti-e teama sa fie numai un joc? daca te gindesti..ati evoluat de la a nu mai fi impreuna ..la a fi..atit timp cit inca va vedeti ai o sansa..ca el e schimbat..poate e de fatada fata de tine..sa vada cit rezisti asa cit il iubesti..distanta e si nu e o problema..depinde cit vb la tel..

mik15
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2008
Mesaj Trimis: Mie 09 08, 2010 8:38 am
    Titlul subiectului:

sky>dupa cum zice si andayn, nu ai momentan prea multe alegeri.daca itzi place omul, mai stai, mai rabzi-asta e, mai se intimpla si asha.

acuma mai conteaza si cum era relatzia voastra cind v-atzi certat.tu cum zici ca era, buna, medie,sau cum?ca , cel putzin din ce intzeleg, el lucreaza mult , are datorii ceva si ishi pune probleme de bani.nush cit atzi discutat inainte de cearta despre problemele lui, dar mie imi pare important.adik, daca are rate la banca, in ziua cu pricina , mort-copt , cum o fi, tre sa produca banul, altfel va avea necazuri cu banca.asta creaza o stare de nervi urita, strees major,si daca v-atzi certat cind oricum avea probleme,are tendintza sa se scape de ce poate din acele probleme.acuma tu stii dac erai in categoria'probleme" atunci.

si mai e ceva-daca el crede ca nu dai importantza problmeelor lui, e posibil sa aiba o reactzie gen"eu mor de grija, pe ea undeva o doare".daac va crede asta, si va trage concluzia ca te intereseaza doar de tine,lucrurile se complica.poate e bine sa vb de problemele lui, poate mai zice, se mai deschide, poate vei intzelege mai bine ce e cu el.

daca nu...asta e.e bine de aNU UITA CA TRAIM INTRE LUME SI IN JUR E PLIN DE "OFERTE" Embarassed
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum