Utilizator Mesaj

Pagina 3 din 12
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatoare

Du-te la pagina :

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/08/2010
Mesaj Trimis: Vin 09 10, 2010 6:13 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Question

Ultima modificare efectuata de catre sky la Mie 10 06, 2010 8:07 pm, modificat de 1 data in total
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Vin 09 10, 2010 6:26 pm
    Titlul subiectului:

sky si despartirea mea de iubit a decurs la fel Shocked ..aceleas motive invocate de el, identic, numai ca eu am luat despartirea in serios, am anuntat pe toata lumea ca nu mai suntem impreuna..si am inceput lupta cu mine insumi..lupta sa-mi rup sufletul de al lui..dar ca si pe tine..ma suna..si imi facea stradania mea imposibila..nu-mi zicea ca ma iubeste..imi zicea sa am grija de mine, sa am grija ce fa..insa avea ..o voce..cum rar i-am mai auzit-o..niciodata nu m-a sunat sa-mi zica ca m-a uitat..sau ca iese cu altele..mereu ma suna sa vada ce fac..cum sunt...pina cind nu i-am mai raspuns la tel..pt ca pt mine era un chin insuportabil..mai tinara ca acum..dar mult mai stapina si orgolioasa decit acum..si eu ma mir cum am avut taria..mi-am impus sa-l uit..sa trec peste..dupa 3 ani..dupa ce el fusese..primul si pt mine..si aproape am reusit..cind am primit un tel de la el..dupa o luna in care ii refuzasem aproape toate apelurile, am raspuns ..si am ramas inmarmurita...plingea..si ma intreba ce caut cu acel barbat..si atit va mai pot spune..mi-a spus atunci plingind ca ma vrea inapoi, ca-i pare rau si sa vin la el..si asa am facut...iar de atunci au trecut mai bine de 5 ani Rolling Eyes

cristal_angel1242
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/06/2010
Mesaj Trimis: Vin 09 10, 2010 6:30 pm
    Titlul subiectului:

ce frumos andayn...ador relatia ta:X:X:X

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 09 10, 2010 6:30 pm
    Titlul subiectului:

povestea e mult mai trista..si profunda..dar..nu simt ca o pot spune inca...eu eram la vremea aceea in Iasi..el in bacau..acel barbat era si el in Iasi..iar iubitul meu nu avea cunostinte in Iasi..cu toate astea...a aflat..cum? nici pina in ziua de azi nu stiu

cristal_angel1242
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/06/2010
Mesaj Trimis: Vin 09 10, 2010 6:32 pm
    Titlul subiectului:

nu`i nimic andayn...intelegem ca iti e greu sa vb despre asta...tot ce conteaza este faptul ca va iubiti si ati trecut peste ..>Very Happy<

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 09 10, 2010 6:33 pm
    Titlul subiectului:

dap..curios..daca ati sti..toata povestea..dar am trecut peste...el niciodata nu mi-a reprosat ce s-a intimplat in acea luna..iar eu am sters-o pur si simplu cu buretele din minte Rolling Eyes

fry24
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/09/2010
Mesaj Trimis: Sam 09 11, 2010 10:10 pm
    Titlul subiectului:

andayn stiu ca multa lume spune ca nu trebuia sa ma impac cu el...ca el a facut ceva ingorozitor....dar vreau sa iti zic ca atunci cand iubesti cu adevarat faci niste lucruri care nu credeai niciodata ca le poti face. Pana sa mi se intample cel lucru spuneam tare si rasopicat ca el daca se departe de mine pt ca ii place de o alta fata nu mai ne impacam, ca nu o sa il mai iert niciodata si nu a fost asa.Nici eu nu ma recunoasteam cand dup 2 saptamani il iertasem si in vroiam inaopoi,vroiam sa fie din nou al meu,sa fim din nou imoreune,chiar daca eu plangeam in fiecare seara si in fiecare zi. Dupa ce m-am impacat cu el lucrurile au fost foartefrumoase,dar in acelasi timp dureroase.Eram fericita ca suntem impreuna,dar in aceasi timp vedeam ca nu reusesc sa il fac sa isi dea seara ca elpe mine inca nu ma uitase asa cum ziceea,..pt ca daca nu mai iubesti pe cineva,nu plangi cand te desoarti de el,nu cand nu iti raspunde la telefon si mai ales nu te doare asa tare ca si-a gasit un alt iubit. Dar am avut rabdare,am suportat si nu imi pare nicio clipa rau.
Recunosc ca si din cauza mea sa intamplat ruptura,eram extrem de geloasa...si daca vrb cu o fata si zambeau.Ajunsasem prea rau,si poate daca nu se intampla acea ruptura astazi noi nu mai eram impreuna.
Mi-a zis ca atunci cand ne-am despartit a crezut ca o sa ii fie mai bine,ca o sa gaseasca o alta fata care sa ma inlocuiasca si care sa nu il mia enerveze ca mine,dar a ajuns la concluzia ca mai bine decat cu mine nu ii este. Si mi-a zis ca dupa ce sa despt de aia si-a dat seama ca treb sa ma pretuiasca mai mult si ca nu treb sa ma pierda. Si sa schimbat,de fapt amandoi am facuto. Si uite suntem de 4 ani si 8 luni impreuna.
Asa ca sky lupta pt dragostea ta. Si sper din tot sufletul sa fi fericita la fel cum sunt si eu.

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 09 12, 2010 7:39 pm
    Titlul subiectului:

Question

Ultima modificare efectuata de catre sky la Mie 10 06, 2010 8:08 pm, modificat de 1 data in total

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 09 13, 2010 8:40 am
    Titlul subiectului:

sky ti-ai raspuns singura cum sa faci : sa iti acorzi atentie, sa te faci frumoasa..am un pont o femeie care se simte frumoasa..emana asta prin toti porii si toti o vad frumoasa, o femeie care simte iubire emana si acest lucru si atrage barbatii..cica e demonstrat stiintific..eu zic ca e demonstrat pe mine Razz ..off..am zis sa si vb deschis cu el..dar poate ar trebui sa-i mai dai o saptamina..in care tu sa te faci frumoasa, sa schimbi ceva, parul, garderoba, si mai ales starea ta de spirit..nimeni nu-si doreste sa vada o persoana vesnic trista ingindurata si suparata..joaca putin teatru si fii mai destinsa mai stapina pe tine mai increzatoare in frumusetea ta..si o sa o vada dinou si el..pe cv e demonstrata..eu am incercat si a iesit..cind m-am desp de un tip..asta am facut..si a venit tipul si mi-a zis in fata ca m-am facut mult mai frumoasa decit cind eram cu el Laughing

fry ..sunt ff de acord cu ce zici..si asa e..nu stii cum poti reactiona...eu sa zic asa am fost in papucii iubitului tau..putin diferit..dar cam la fel Embarassed ..eu nu consider ca l-am inselat..pt ca s-a intimplat in luna cind noi eram despartiti..el a aflat..si m-a intrebat ce caut cu acel barbat(era fostul..pe care il lasasem pt el)...si daca m-am culcat cu el...plingea la tel..cind i-am raspuns ca da..si ca am facut-o pt ca nu ma mai simteam vie fara el..pt ca ma agatam cde tot ce puteam sa traiesc fara el, si atunci ne-am impacat..m-a chemat la el..a zis ca-i pare rau pt tot...a fost multa durere..si acum imi vine sa pling cind imi aduc aminte..

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 09 14, 2010 7:07 pm
    Titlul subiectului:

Question

Ultima modificare efectuata de catre sky la Mie 10 06, 2010 8:08 pm, modificat de 1 data in total

fry24
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 09 14, 2010 8:23 pm
    Titlul subiectului:

nici prietenul meu nu ma inselat cat timop era cu mine.dupa ce ne-am despartit...sa cuplat cu aia si a facut progrese.oricum era o curva,scuzatim expressia,dar sa culcat cu el dupa 6 zile si in acelsi timp maio era si cu altul...dar asta nu mai conteaza.Important este ca acum sunt fericita,ma iubeste si il iubesc. Si chiar avem planuri mai mare....am vrea sa ne mutam impreuna,dar sa vedem cum facem rost de niste banuti....ca este greu pe vremea asta,chiar daca suntem amandoi angajati.
Si sky nu inceta niciodata sa te aranjezi. Eu dupa ce mi-a mai trecut supararea cama desp de el,mi-am zis ca nu o sa mai fie z fara sa ma aranjez...si asa am facut

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 09 15, 2010 4:02 pm
    Titlul subiectului:

Question

Ultima modificare efectuata de catre sky la Mie 10 06, 2010 8:09 pm, modificat de 1 data in total

mik15
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2008
Mesaj Trimis: Mie 09 15, 2010 4:47 pm
    Titlul subiectului:

sky>mi-e imi pare ca tu te omori(chiar crezi ca ca il iubeshti???) iar amicului tau, cind, cum-cum i se arata, asha se poarta.

eu pot sa-tzi spun ceva ca psihologie de relatzie-ca se pare ca ceva scirtziie la amindoi.tu ai un model cultural, ca noi totzi, cum ar trebui sa fie omul pe care-l vei iubi.dar aci posibil sa fi greshit ceva-l-ai luat pe acest de superbun, deshi stii ca in real nu este, pentru ca asha stii ca este dragostea.poate ca da, poate ca nu.si de fapt, certurile vin de aci-ca este conflict intre omul real si cel ideal, el, cel de zi cu zi, si acel fat-frumos visat de tine.cumva, se poate ca ai pus numele omului peste un model, poate nemeritat , poate prea repede, inainte sa-l descoperi cum este de fapt.

am retzinut ca atunci cind v-atzi cunoscut, el abia se despartzise de "marea lui iubire".si acum, voia numai cu tine acelashi lucru.unii nu gasesc aceasta dragoste o viatza, amicul tau gasea 2 in aceashi luna sau an...mi se pare improbabil.

ginddeshte-te la ziua cind v-atzi certat.pentru oamenii care se iubesc real, discutziile , chiar incinse, se rezolva fara jigniri fundamentale.si fara purtari aiurea, azi sint pe fatza, miine pe dos.iar tu, inceraca sa nu pui prea mult sirop, ca vezi ca s-a cam "prajit" tarta pe care se aplica siropul.pin la urma, poate ai de facut ceva mai multe pe lumea asta decit sa te omori dupa un nenea care azi face una, miine alta.in plus, barbatzii cam scuipa singe cind vad comportamente de telenovela-pe care le considera caraghioase.

poate e mai bien sa te intrebi daca chiar e dragoste sau e reactzie gen"vreau jucaria inapoi", ca poi lucrurile sa se repete.egal ca tu ai face gresheli, sau el.

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Mie 09 15, 2010 5:21 pm
    Titlul subiectului:

mik...n-are rost sa o iei cu psihologia relatiilor.una la mana..ca nu functioneaza pe unii "subiecti" si doi la mana nu multi inteleg ce vrei tu sa zici acolo.

eu singurul sfat care l-as da in cazurile de fata e....cu cat incerci mai mult cu atat mai repede vei da gres.

in dragoste nu poti face planuri de genul asta..."hai sa ma aranjez ca poate se indragosteste iar de mine".nu merge asa...poti fi barbie daca la personalitate nu pushca ceva.

toate femeile sufera si plang.asta e clar.si diavolu ce se imbraca de la prada. dar daca spui asta in gura mare si ii spui si lui si lasi sa ti se vada slabiciunea ti se duce farmecul.

eu nu stiu....cand am cate o problema....mie imi place sa discut pe caz general...de genu "hai sa vedem cum putem sa ii castigam atentia barbatului"..exemplu. pentru ca unii nu inteleg problema prin care treceti.

asa cum eu nu pot avea un sfat pentru fetele care se umilesc atata....intr-o relatie..care nu implica niciun legamant.pot sa le spun doar ca o sa regrete pe viitor.pentru ca barbatilor de regula nu le plac femeile slabe dpdv psihic.....eu una daca as fi barbat m-as gandi...."pai daca asta are cate o depresie la fiecare cearta sau problema, oare e in stare sa tina o casnicie si sa ingrijeasca un copil?"

treziti-va fetelor....unde purici va este self esteem-ul?

nu condamn nimic ..uitati-va..exemplu...andayn....a iertat ....a trecut peste..se mai gandeste ea din cand in cand la prostii dar face orice ca relatia sa mearga....nu e pesimista...pune binele in fata...si de 8 ani (parca..nu ma bate daca gresesc) are o relatie atat de frumoasa....si pun pariu ca a avut si ea probleme.peste care a trecut.

asta e ideea. treceti la fapte...si incetati cu presupusurile...

fry24
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 09 15, 2010 6:18 pm
    Titlul subiectului:

sky, el pe mine practic nu ma inselat...pt ca ne-am despartit inainte sa faca lucrul asta...si app cu EKG-ul si eu am facut unul imediat dupa ce m-am despt de al mneu ca simteam ca o sa fac infart:))... asi iti zic ceva,orice femeie este frumoasa,chiar daca este mai tanara sau mai batrana....ce crezi ca eu sunt miss? sunt plinuta...am 1,67 si 65 de kg....si crede-ma ca am stiut cum sa il fac sa vina inapoi...asa cum eram eu....fi tu insuti...Aia cu care a stat el,arata ff bine..si sa stii ca asta nu a contat f mult,pentru ca nu se imntelegeau.
Si sa iti mai povestesc ceva,dupa ce ne-am impacat noi,lucrurile nu mergea prea bine,el zicea ca nu ma iubeste ca ma vede ca pe o buna prietena...de multe ori vroiam sa renunt dar am zis lasa ca treb sa reusesc. Si la un monent data mi-a zis ca vrea sa mai luam o pauza,am crezut ca inebunesc:( si am zis din prima DA(nu ca prima data cand m-am jelitt toata). Si am stat asa 2 zile:) (adik o zi nu am vrb deloc si a dopua pe la 2 ma sunat)nu l-am sunat nu ma sunat si...ma sunat a doua zi cum ti-am zis si mai sus pe la 2 si ma intrebat ce fac,iam zis ca as vrea sa ma uit la un film,el?dar foarte rece..si a zis ca la fel,nu as vrea sa ne uitam impreuna,ca prieteni? si iam zis ba da(el era singur)si m-am imbracat intr-un sarafan roz,m-am indreptat la par,m-am macheat..pe sub sarafan nu mi-am luat bluza deci era ff decoltat si m-am dus la el...cand am ajuns a ramas cu gura cascata...si el credea ca gata frate, eu cand il vad ii cad in brate...si nu l-am lasat decat sama sina de mana un pic si sa ma mai pupe din cand in cand/...si aapoi am plecat acasa..iar a doua zi am plecat la gratar si de atunci am ramas impreuna....fara nicio despt.Deci acea indiferenta la durut(si la propriu si la figurat:)))si la facut sa realizeze ca ma vrea alaturi de el.Si credema ca ceerturile sunt bine(cu masura)pentru ca daca totul este roz........nu e bine,ai impresia ca ai tot ce vrei si nu mai lupti si nu realizezi ce e al tau si ce nu.
Asa ca sky lupa pt dragostea ta.
Si cand despre mutat impreuna,iti spun a este super.Noi de vreo 4 luni stam in fiecare weekend impreuna,ca pleaca ai lui la tara:D si e atat de misto:D\
Vara asta am stat 2 sapt:X:X:X Ca ai lui au plecat la mare si m-am dus al el:D apoi cand sau intor ai lui am plecat noi la mare:X:X:X:X:X
Nu te lasa invinsa,daca tu asta iti doresti:*Scuze daca m-ai am greseli dar am scris in graba
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 3 din 12
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum