| Utilizator | Mesaj |

|
hcrys Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 10/09/2010
[intradevar ochii care nu se vad se uita.... dar cea mai dulce e revederea;) |

|
comyna Veteran
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 14/02/2010
laesandra sfatul meu ar fi sa te gandesti inati la tine si apoi la el, am invatat si eu ca in viata trebuie sa fim putin egoisti, el s a gandit ca poate asta ar insemna ca tu sa te realizezi in viata, de ce nu a pus si el problema asa? _________________ I live my life with no regrets... http://comyna.blogspot.com/ |

|
mindlight Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/03/2011
Exista niste factori foarte importanti care influenteaza o relatie facand-o sa evolueze sau sa decada. In primul rand conteaza cat timp au petrecut cei implicati impreuna inainte de separare. Daca a fost perioada de timp mai scurta decat cea in care urmeaza sa fie reparati atunci sansele sunt mici sa reziste. In caz contrat o relatie care are o baza solida este mai greu de distrus de distanta. Exista riscuri dar atata timp cat ambii vor ca relatia sa mearga ca merge... |

|
simona103 Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/03/2011
Eu am fost cu un tip acum 4 ani care statea in Italia (era roman). Am fost impreuna cam 2 luni, dar mentionez ca petreceam mult timp impreuna. El a plecat din Romania, dar eu nu sesizasem ca ma indragostisem de el. Dupa putin timp incepuse sa-mi fie dor de el. El a inceput sa-mi dea bipuri (uneori ne dadeam 20 de bipuri pe zi, zilnic sau la 2-3 zile), vorbeam pe internet... pastram oarecum legatura... un an s-a pastratat legatura.. dar sincer si din partea mea a intervenit uitarea cam dupa 8-9 luni... El s-a intors dupa 3 ani.. prea tarziu pentru mine.. deja imi placea altcineva si desi am incercat sa mai fiu cu el... n-am mai simtit mai nimic pentru el.. Asa ca, ochii care nu se vad se uita... Acum totul depinde de cat de complexa a fost si relatia inante de a interveni distanta... |

|
onutza_happy Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/07/2010
De un an de zile am o relatie la distanta, as spune eu, una foarte reusita...Prietenul meu e irlandez si la inceput am crezut ca totul e pierdut, ca n-a fost decat o aventura de-o vara... In fine, mi-am luat inima in dinti si mi-am zis hai sa risc...M-am apucat pana si de cursuri engleza la cursuri eurocor...eu am facut mai mult franceza la scoala...iar franceza lui e una groaznica Acum ne vedem cat de des putem... Sper sa fie bine si in continuare...desi ma cam sperie gandul ca ar trebui sa ma mut definitiv la el... |

| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |