Utilizator Mesaj

Pagina 9 din 9
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Du-te la pagina :

alexutza0803
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 22/04/2010
Mesaj Trimis: Lun 05 03, 2010 1:50 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Am trecut prin asta.. am avut relatie de 3 ani d zile.. dupa care a trebuit s plece in italia.. aplecat in august s a venit acasa de craciun.. s dupa revelion ne-am despartit.. nu mai era la fel.. iar acum suntem desp..el este acolo eu aici.. desi eu l-am uitat .. mai am resentimente dar ..el inca m suna .. da mesaje dar eu nu mai vreau nimic nimic..
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

hcrys
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 10/09/2010
Mesaj Trimis: Vin 09 10, 2010 10:15 pm
    Titlul subiectului: Re: Relatii la distanta

[intradevar ochii care nu se vad se uita.... dar cea mai dulce e revederea;)

crisstinaab
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 15/09/2010
Mesaj Trimis: Vin 09 17, 2010 10:22 pm
    Titlul subiectului:

a fost primul meu iubit,a fost o relatie minunata care a durat 3 ani,desi aveam doar 14 ani,inevitabilul s-a produs si a plecat la mama lui in italia,am suferit,eram micutza nu stiam ce se va intmpla.usor,usor distanta,timpul,oameni ne-au indepartat,fiecare dintre noi si-a inceput o alta relatie desi sufletul meu inca ii apartinea.
mai vorbeam din cand in cand desi eu eram cea care il cauta mereu,simteam nevoia sa mai stiu ceva de el din cand in cand...
intr-o zi intr-o conversatie pe net mi-a zis ca peste putin timp va veni in tara,atunci eram amici,dar am facut tot ce mi-a stat in putinta sa-l recuceresc si am reusit!!
ne-am revazut dupa 3 ani,nu am cuvinte sa va descriu ceea ce am simtit...
eu am stiu de la inceput ca il vreau din nou in viata mea,el nu vroia sa ajunga sa ma iubeasca din nou,am avut putin de "munca" cu el pana sa-l aduc pe calea cea dreapta,dar acum suntem hotarati sa facem relatia sa mearga,desi e greu cu distanta.ne intelegem bine!ne iubim din nou!

alessandra
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/03/2011
Mesaj Trimis: Mar 03 01, 2011 1:54 am
    Titlul subiectului: ajutati-ma va rooog...:(

hey:*...ma numesc Alexandra...si simt si eu nevoia sa spun cuiva ce ma framanta...sunt cu un baiat de 6 luni...si il iubesc enorm si el pe mine...dar exista o problema..destul de serioasa...am mai avut noi unele certuri si intr un moment in care eram destul de nervoasa pe el..si nu mai vroiam sa mai continui...m-am decis sa ma inscriu la o facultate in strainatate...(gandul asta il aveam inainte sa fiu cu el dar renuntasem ca sa nu plec de langa el)...asa si cum va spuneam...m-am inscris...si dintr-o prostie am primit raspuns pt camin ca ma accepta ...etc...si in august ar trebui sa plec...insa...mi-e ft greu acum...de cand am primit raspunsul parca se comporta prea frumos...mi-a demonstrat ca ma iubeste enorm...mi-a dat de inteles ca vrea sa ramanem impreuna ...pt toata viata...e ciudat.. .si mi-e frica ...nu stiu ce sa cred...am mai avut o relatie de cativa ani...eram micuta intr-adevar dar am crescut cu baiatul ala...insa nu l am iubit cum il iubesc pe el...nu stiu ce sa fac sa nu-l fac sa sufere...el este ft sensibil ...si a sugerit mult...si ma gandesc ca ar suferi enorm daca ar afla ca eu vreau sa plec...isi face planuri cu mine..mi-a zis chiar si ca la vara ma pot astepta sa ma ceara...i-am zis ca e prea devreme ca eu am de urmat o fac dar el a zis ca vrea sa ne "legam" ca sa nu ne mai desparta nimeni... ...ma rog...e ft greu...va roog ajutati-ma cu un sfat...ca simt ca o iau razna...sunt ultimul an si am nevoie sa ma concentrez la invatat nu sa ma gandesc la asta...dar ma chinuie atat de mult gandul ca o sa-l fac sa sufere:((.........cu bine..pupici..

comyna
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/02/2010
Mesaj Trimis: Dum 03 06, 2011 7:26 pm
    Titlul subiectului: Re: ajutati-ma va rooog...:(

laesandra sfatul meu ar fi sa te gandesti inati la tine si apoi la el, am invatat si eu ca in viata trebuie sa fim putin egoisti, el s a gandit ca poate asta ar insemna ca tu sa te realizezi in viata, de ce nu a pus si el problema asa?

alessandra
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/03/2011
Mesaj Trimis: Dum 03 06, 2011 9:51 pm
    Titlul subiectului:

problema este ca el nu stie..si oricum daca am vorbit vreodata despre faptul ca mi-ar placea sa plec sa lucrez in afara...el ar fi exclus orice relatie pt ca este genul familist...

sorana123
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/03/2011
Mesaj Trimis: Mie 03 09, 2011 11:58 am
    Titlul subiectului:

alessandra a scris:
problema este ca el nu stie..si oricum daca am vorbit vreodata despre faptul ca mi-ar placea sa plec sa lucrez in afara...el ar fi exclus orice relatie pt ca este genul familist...

complicate sunt caile dragostei... stiu ca o sa fie cliseu ceea ce spun insa chiar cred ca trebuie sa vorbiti despre asta. e clar ca pe tine te macina iar daca el te iubeste ar trebui sa inteleaga ca tu te-ai gandit la un moment dat si la aceasta optine: cea de a pleca. Ceea ce o sa faca in continuare depinde si de reactia lui. Nu-ti intemeia relatia pe frica: frica de despartire, frica de nou, frica de a te parasi- pentru ca este cea mai nesolida temelie. Fii fata puternica si infrunta-ti greutatile! Si in primul rand, asa cum spunea si comyna - fii putin egoista si gandeste-te la ce vrei tu in primul rand.

mindlight
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/03/2011
Mesaj Trimis: Dum 03 20, 2011 5:54 pm
    Titlul subiectului:

Exista niste factori foarte importanti care influenteaza o relatie facand-o sa evolueze sau sa decada.
In primul rand conteaza cat timp au petrecut cei implicati impreuna inainte de separare. Daca a fost perioada de timp mai scurta decat cea in care urmeaza sa fie reparati atunci sansele sunt mici sa reziste.
In caz contrat o relatie care are o baza solida este mai greu de distrus de distanta.
Exista riscuri dar atata timp cat ambii vor ca relatia sa mearga ca merge...Smile

simona103
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/03/2011
Mesaj Trimis: Sam 03 26, 2011 11:01 pm
    Titlul subiectului:

Eu am fost cu un tip acum 4 ani care statea in Italia (era roman). Am fost impreuna cam 2 luni, dar mentionez ca petreceam mult timp impreuna. El a plecat din Romania, dar eu nu sesizasem ca ma indragostisem de el. Dupa putin timp incepuse sa-mi fie dor de el. El a inceput sa-mi dea bipuri (uneori ne dadeam 20 de bipuri pe zi, zilnic sau la 2-3 zile), vorbeam pe internet... pastram oarecum legatura... un an s-a pastratat legatura.. dar sincer si din partea mea a intervenit uitarea cam dupa 8-9 luni...
El s-a intors dupa 3 ani.. prea tarziu pentru mine.. deja imi placea altcineva si desi am incercat sa mai fiu cu el... n-am mai simtit mai nimic pentru el.. Asa ca, ochii care nu se vad se uita... Acum totul depinde de cat de complexa a fost si relatia inante de a interveni distanta...

onutza_happy
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/07/2010
Mesaj Trimis: Joi 07 07, 2011 12:13 pm
    Titlul subiectului:

De un an de zile am o relatie la distanta, as spune eu, una foarte reusita...Prietenul meu e irlandez si la inceput am crezut ca totul e pierdut, ca n-a fost decat o aventura de-o vara...
In fine, mi-am luat inima in dinti si mi-am zis hai sa risc...M-am apucat pana si de cursuri engleza la cursuri eurocor...eu am facut mai mult franceza la scoala...iar franceza lui e una groaznica Laughing La inceput vorbeam...intr-o ceva numai de noi inteles...teoretic franceza cu multe "englezisme" la el si cu poticneli mari la mine...
Acum ne vedem cat de des putem...
Sper sa fie bine si in continuare...desi ma cam sperie gandul ca ar trebui sa ma mut definitiv la el... Shocked
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 9 din 9
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum