| Utilizator | Mesaj |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Am auzit ca daca bei multa bere te ingrasi...e valabil oare numai la barbati? |
|
emilia20 Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 19/02/2006
si eu sunt cam slabuta si mi-as dorii sa mai pun 2-3 kg pe mine... _________________ ![]()
|
|
emilia20 Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 19/02/2006
nu am pofta de mancare,si vitamine am luat o gramada si nimic pana acum _________________ ![]()
|
|
yumy Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 27/02/2005
me too havena...
_________________ Prima datorie a omului este, nu sa-si gaseasca libertatea ci, sa-si gaseasca satpanul! |
|
madutzza Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 16/06/2006
si eu vreau sa pun pe mine, ma gandesc ..poate dak am face exact opusul celor care vor sa slabeasca ne-am ingrasa si noi. da asa ar trebui, uite chiar metode de ingrasare: 1) papati multe banane ingrasaaa 2) lasati stresul si bagatzi in voi paine multa 3)dormitzi cat mai mult 4)nu va mai plangeti de kg ca asa subconstientul nu o sa va perimta sa mai puneti pe voi 5)lasati tigarile, cafeaua si restul chestiilor de genul asta 6)nu luatzi pastile vorbesc serios sunt chiar degeaba bani aruncati 7)mancati la ore fixe asta ingraaaasa in fiecare zi sa va faceti un program in care sa manca ti cam la aceasi ora 8)radeti cat mai mult chiar ingrasa 9)nu va omorati cu sportul decat doar la chestii necesare si simpliste:D 10) ascultati-va si voi corpul mai mult si repetati-va mereu in cap ca va e foame sper ca v-am fost de ajutor pt ca asa ve-ti pune pe voi;) |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Vaiiii...cand ma gandesc ca inainte nu stiam ce sa mai fac sa ma ingras si eu iar acum nu stiu cum sa mai slabesc,macar vreo 2-3 kg fara ca sa le mai pun inapoi |
|
someone Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 19/06/2006
eu nu vreau nici sa slabesc...nici sa ma ingras...am 17ani jumate...52 kg...1.69 (mai vreau sa cresc un cm |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |