| Utilizator | Mesaj |
|
katty Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 30/10/2004
ayu_gyada, imi spui si mie unde gasesti bvlgari-omnia si cat costa?ca sunt inebunita dupa el...eu in bt nu gasesc... |
|
ayu_gyada Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/03/2005
parfumul il gasesti in orice magazin specializat in asha ceva iar pretul lui este in jur d 200 lei! |
|
kamydidit Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 08/04/2005
mai imi plac parfumuri si de la distribuitori mlm: -de la LR (imi plac f multe) -far away by avon -fire by oriflame... _________________ kamy http://***.24carats-hair.com ***.ratefaradobanda.ro |
|
mysteryoasa Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 04/11/2005
mie nu imi plac parfumurile kre sant prea dulci.mai mult imi plac alea de barbati k sant mai sarate |
|
iuliana_caty Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 17/08/2004
Cool Water de la Davidoff. A fost cu mine prin incercari grele si tot la el am ramas. |
|
mysteryoasa Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 04/11/2005
imi place noul parfum kre a aparut in catalogul avon EXTRAORDINARI miroase super |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |