Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 4
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Du-te la pagina :

ariadna07
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 21/08/2007
Mesaj Trimis: Mar 08 21, 2007 1:30 am
    Titlul subiectului: cum poti rani un barbat?
Raspunde cu citat (quote)

fetelor am nevoie de un sfat...sunt daramata dupa aproape un an prietenul meu imi spune ca nu ma iubeste si nu m-a iubit vreodata...a fost primul din viata mea,i-am oferit totul si n-a apreciat nimik...am aflat ca m-a inselat si chiar daca sunt dovezi el nu vrea sa recunoasca...am avut un moment de slabiciune si l-am sunat sa-i aud vocea si cu speranta ca macar ii pare rau pt ce a facut si ca-mi va spune ca totusi tine la mine si nu poate continua fara mine langa el...si nu s-a intamplat delok asa, a vorbit cu mine ca si cu ultimul om de pe pamantul asta si m-a facut sa ma simt umilita,vinovata,ranita,nedemna de el chiar daca eu nu gresisem cu nimik...un badaran si un arogant care nu merita nimik...ma face sa sufar atat d mult, si-a dat masca jos si acum totul se leaga, si-a batut joc de mine...vreau sa ma razbun, vreau sa sufere cum sufar eu acum, sa simta ca se prabuseste si nu mai poate continua...ce sa fac, ce il doare cel mai tare, ce raneste in suflet un barbat? voi aveti mai multa experienta, spuneti-mi voi...voi putea trec mai usor peste daca ma voi simti razbunata...am ajuns sa il urasc din toate puterile, a avut grija sa ma raneasca sa ma umileasca, sa-mi distruga sufletul...
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

dienusha
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/08/2007
Mesaj Trimis: Mar 08 21, 2007 10:05 am
    Titlul subiectului:

cum Doamne Dumnezeule timp de un an el sa faca asta? Si daca si-a batut joc de tine..te-a umilit si toate alea..si a stat cu tine..daca nu te-a iubit..nu l-ai atras in nici un fel..cum timp de un an sa te sarute..sa te imratiseze.sa continue farsa asta? mi se pare un pic dubios..dar deh..unii barbati sunt chiar mizerabili....In privinta cu razbunarea,te inteleg.te simti ranita,si crezi ca asta ar fi cea mai buna solutie...dar doar pe moment..si poate ai ajunge in a-ti face rau chiar tie cu razbunarea. Eu una..zic..desi stiu k e greu,nici eu nu as face asta desi ar fi bine,sa iti gasesti un baiat dragutz...care sa te aprecieze,sa te merite cu adevarat,sau sa iti faci timp pentru tine,iesi cu prietenele,gandeste=te numai la tine..fa-te frumoasa..rasfata-te..arata-i ca nu te-a invins si nu esti atat de slaba cum te-a perceput in momentu acela la telefon.Daca treci pe langa el...capul sus! Un vierme ca ala nu merita nici macar sa te uiti la el! Daca asta a fost telul lui de la inceput sa te distruga..arata-i ca nu a reusit..ca e nevoie de mult mai mult..ai avut doar un moment mic de slabiciune. Sau orice a fost ai trecut peste,si cu bine!mult succes si sa ne tii la curent cu ce se intampla si ce te hotaresti sa faci!

cypryy22
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 18/08/2007
Mesaj Trimis: Mar 08 21, 2007 7:29 pm
    Titlul subiectului: cum poti face un barbat sa sufere?

Ma fat-o, ce-i i capul tau? Si daca te razbuni pe el, si ai sa reusesti sa-l faci sa sufere cum ai suferit tu din cauza lui, ce te face sa crezi ca te ve-i simti mai bine? Sti proverbul acela, nu sapa groapa altuia ca tu ai sa pici in ea? cam asa vrei si tu sa faci cu el vrei sa-l omori prin a te razbuna pe el.. Bine nu te ve-i simti deloc, deoarece ai sa-l vezi ca sufera, si tot tie-ti pre rau, ca te-ai razbunat pe el. Nu judeca ca ve-i fi judecata, citat biblic .........va urma.... si gandeste de 100 ori cand vrei sa faci ceva, si eu nu incerc sa-i i-au apararea ca ca sunt baiat, dar razbunarea nu duce la nimic, nu te ajuta cu absolut deloc, ci te distruge pe tine prima si apoi pe el. Lasa-l sa-i para lui rau de ceea ce ti-a facut, nu fa ca nu ai sa rezolvi nimic

ariadna07
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 08 22, 2007 6:08 pm
    Titlul subiectului:

mersi de sfaturi...asa e mi-a mai pierit dorinta de razbunare, am simtit asta doar pe moment...cel mai tare ma chinuia gandul ca nu ma puteam razbuna fara sa-mi fac mie rau, poate mai mult decat lui...asa ca am ajuns la hotararea ca o sa ramanem prieteni,tot eu am fost cu ideea dupa ce m-a umilit si m-a ranit...pur si simplu nu pot sa-i port pica, ma simt mai bine stiind ca incerc sa fac pace...poate nu e cea mai buna solutie dar macar nu ma mai chinuie dorinta d razbunare, si ma linisteste gandul ca am hotarat sa mai pastram legatura, poate mi-e mai usor asa, sa invat sa renunt la el incetul cu incetul...

cypryy22
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 18/08/2007
Mesaj Trimis: Mie 08 22, 2007 8:23 pm
    Titlul subiectului: Continuare la mesaj despre razbunare

Uite, imi place ca incerci sa fi prieten cu el, si ca doar asa il ve-i uita. Si daca tot te mai tine ideea de a te razbuna pe el, de ce nu te duci fain frumos, ii futi 2 palmi dupa cap, si cu siguranta ai sa te simti mai bine, ........k, m-ai lasat fara cuvinte, nu mai am ce zice. A fi prieten cu persoana iubita e cel mai frumoas lucru, si ai sa vezi atunci cum era cu tine ca iubita si cum e cu tine ca prietena. Sunt 2 lucruri diferite.

ariadna07
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 08 22, 2007 10:47 pm
    Titlul subiectului:

da,o sa va tin la curent Wink ...n-am avut inca o intalnire dupa ce am hotarat sa ramanem prieteni...azi l-am sunat sa-l invit la o cafea, si m-a refuzat Sad avea altceva de facut...cand eram impreuna ma suparam destul de tare daca se intampla asta, ma simteam neglijata si aveam grija sa-l fac sa se simta vinovat...am avut instinctul sa fac la fel ca inainte,mi-a fost foarte greu sa par indiferenta si m-am gandit la tot felu d avioane, ce are oare atat de important de facut de nu se poate intalni cu mine Question ...eram foarte incantata de ideea de a ramane prieteni, ma linistea asta, dar acum ma gandesc ca nu-mi va fi delok usor sa ma abtin sa nu-l sarut, sa nu-l strang in brate, sa nu-l mai alint, sa nu-i mai cer explicatii pt ce face d dimineata pana seara,si asa nu-i placea lui sa mi le dea,mai ales acum cand nu mai am dreptul sa stiu ce se intampla cu viata lui Crying or Very sad ...oare ce crede el d faptul ca i-am cerut sa ramanem prieteni dupa tot ce s-a intamplat? Rolling Eyes crede ca o sa ma bag iar pe sub pielea lui sa incerc sa ma impac cu el, sau va incerca el sa ma seduca din nou? mi-e frica, sunt slaba pt ca-l iubesc, nu stiu daca pot sa-i rezist chiar daca stiu ca suferinta ar fi si mai mare daca ne-am impaca...am tendinta sa-i dau sms-uri mereu, daca am ramas prieteni am dreptul sa-l mai intreb ce mai face din cand in cand nu, sau ca imi e dor de el? sunt confuza,cred ca ideea asta cu prietenia e doar o modalitate de a-l mai tine langa mine, dar ma voi obisnui sa accept asta? nu stiu daca e bine ce fac, ma amagesc singura Confused ...

carmen_creola
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 24/08/2007
Mesaj Trimis: Vin 08 24, 2007 7:09 am
    Titlul subiectului:

Spre binele tau... eu zic sa te distantezi un pic de el, sa iti vezi de viata ta, sa "cauti fericirea" in alta parte si sa te intilnesti cu el abia atunci, cind esti foarte sigura pe tine si nu are cum sa te mai atinga, orice ar face!
Cauta-ti un prieten si incearca sa te gindesti la viata ta si la viitorul tau. El e deja istorie iar intilnirile acestea iti vor face mai mult rau. Nu te mai gindi la el ci la tine! Si la ce poti sa faci de acum incolo!

katta
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/04/2007
Mesaj Trimis: Dum 08 26, 2007 11:16 am
    Titlul subiectului:

carmen_creola are dreptate...aceste intalniri iti vor face mai mult rau Sad.e bine ca vreti sa ramaneti prieteni dar asteapta ceva timp inainte sa va intalniti ca prieteni;intre timp fa ce ti-ai dorit intotdeauna sa faci,schimba'ti look'ul,mergi la shopping...orice iti place,si nu sta singura,incearca sa fii inconjurata de prieteni...de persoanele kre te fac sa te sinti bine...sa razi...sa nu te mai gandesti la el...

Alinta
Mamica moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/11/2005
Mesaj Trimis: Dum 08 26, 2007 7:43 pm
    Titlul subiectului:

Indiferenta doare cel mai tare si faptul ca tu vrei sa ti-l faci prieten nu poate decat sa-ti faca decat mai mult rau si sa nu reusesti sa te distantezi de el si sa-ti vezi de viata ta. Incearca sa ai alte preocupari fara sa-l mai incluzi pe el, ca oricum el acum tot crede ca il mai vrei sub masca prieteniei.

worstwitchever
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/09/2007
Mesaj Trimis: Joi 09 06, 2007 2:15 pm
    Titlul subiectului:

orgoliul...."barbatia" sa-i zic asa Very Happy

yourriver
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 13/08/2006
Mesaj Trimis: Dum 10 14, 2007 9:19 pm
    Titlul subiectului:

fata draga uita ca exista pe lume si cauta ceva mai bun d facut..decat sa te razbuni pe un idiot..trist dar adevarul e ca se intampla...distraza-te fa ceva mai frumos cu viata ta decat sa irosesti timpu cu unu care deja ti-a irosit un an sau cat din viata:)..meriti mai mult..parerea mea;)

alisia
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 19/10/2007
Mesaj Trimis: Vin 10 19, 2007 5:25 pm
    Titlul subiectului:

Indiferenta.

lulu_guinness
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 06/02/2007
Mesaj Trimis: Vin 10 19, 2007 7:22 pm
    Titlul subiectului:

doare cel mai tare

mada05gabi
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 19/10/2007
Mesaj Trimis: Vin 12 28, 2007 10:16 pm
    Titlul subiectului:

te inteleg perfect !stiu exact prin ce treci.problema mea este insa mult mai dificila.eu traiesc cu un barbat de 2 ani aproape in aceeasi casa zi de zi ,ma inseala,pleaca mereu fara sa mi spuna unde ,se intoarce cand vrea si de parca toate astea nu ar fi de ajuns tot el vine acasa suparat.nu am curajul sa l parasesc ,nu stiu ce sa fac,sunt disperata.ma doare,sufar mult si stiu ca imi face mult rau,nu am trecut niciodata prin asa ceva,mereu am fost rasfatata alintata si acum sunt bataia de joc a unui idiot.sunt constienta ca mi ar fi mult mai bine fara el dar nu stiu cum sa fac sa trec peste planurile ,peste visurile pe care le am facut impreuna.nici el nu are curajul de a mi spune pa.vreau un sfat.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Sam 12 29, 2007 1:53 am
    Titlul subiectului:

E rau ca s-a ajuns in situatia asta.Renunta la orice plan ti-ai fi facut cu el si ia-o de la capat.Asa nu veti ajunge nici unde.Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun asa ceva,dar asta e parea mea.Mult noroc!
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 4
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum