| Utilizator | Mesaj |
|
adriana20 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 31/08/2005
de iepurasul meu ce parere aveti?
|
|||||||||||
|
naty Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 18/11/2005
si eu am un pisu ca al tau alinta numai ca e putin mai mare(sa nu te superi! )il cheama Tano si ii place sa stea tot timpul pe lucrurile mele
|
|||||||||||
|
naty Copilas
vreau sa mai adaug ca Tano e renumit in cartier pt.coada lui fffffff.stufoasa dar in poza asta nu se vede ca sa va mirati si voi. |
|
electra Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/12/2005
din pacate eu nu am nici un patruped e catelul prietenului meu _________________ Nu lua viatza in serios, oricum nu vei ieshi viu din ea
|
|
tweety21 Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/07/2005
Eu am avut un papagal, pe care il chema Rocco,dar din pacate a murit dar o sa incerc sa adaug si poze cu el |
|
electra Insomniac
eu am avut doua testoase. una de uscat si una de apa. si au murit _________________ Nu lua viatza in serios, oricum nu vei ieshi viu din ea
|
|
naty Copilas
Ia-ti si tu un caine sau o pisica,nu-ti plac? Testoasele,papagalii,iepurii,sunt mai greu de crescut.Am o prietena care are doi porcusori de guineea si dupa parerea mea si ei sunt cam greu de intretinut. |
|
electra Insomniac
pisicile nu le pot suporta mai mult de 2 zile si duaia le iau la bataie. nush de ce... dar pt catel nu prea am loc... pe mine ma ingrozeste ideea ca tre sa strang mizeria dupa ei si +mirosul de animal in casa nu-l suport _________________ Nu lua viatza in serios, oricum nu vei ieshi viu din ea
|
|
naty Copilas
Nici mie nu-mi place asta ,noroc cu tatal meu care se ocupa de aceste lucruri!!!Eu am o pisica acasa dar mie imi plac f. mult si de aceea o rasfat in fiecare zi. |
|
hana Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/02/2006
Uite si catelusa mea...Lucy
|
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Ce coltisori are... E dulce foc! |
|
tweety21 Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/07/2005
Doamne cat de scump este |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |