| Utilizator | Mesaj |
|
vectorialpx Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/02/2008
manelistul manele: pls zi si mie de unde iau manele noi!! vectorialpx: http://campanieantimanele.vectorialpx.net manelistul manele: alta adresa mai sti? vectorialpx: nu... vezi-o p-aia.. manelistul manele: ok ms manelistul manele: ba ce dreaq site e asta?? manelistul manele: unde intru k sa dau jos manele???? vectorialpx: ma faci sa rad... manelistul manele: asta e de pareri,, vectorialpx: mda.. ceva de genul asta manelistul manele: cum p___ mea dau jos d p el?? vectorialpx: pff... nu m-ai inteles.. in fine. Hai sa-ti zic direct: sunt anti-manele manelistul manele: asta e antimanele... manelistul manele: p___ manelistul manele: !!!!! manelistul manele: eu vreau mnanele vectorialpx: concluzie: nu stiu un site de unde sa-ti descarci tu manele manelistul manele: nu ma intereseaza ce pareri au altzi... vectorialpx: asculta manele... die in peace! manelistul manele: ok manelistul manele: ,,, manelistul manele: by! acum, voi ce parere aveti referitor la acest trend? _________________ galerie foto . my blog
|
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
Si in cazul meu e la fel :> |
|
vectorialpx Veteran
sincer, nu am cautat un thread despre manele [ca un moderator ce sunt la alimentara: manelist - cartofi este? vanzator - sunt, nu este! manelist - rahat sunt? vanzator - da, esti!! _________________ galerie foto . my blog
|
|
vectorialpx Veteran
eu sunt de acord ca fiecare face ce vrea si, daca unul vrea sa asculte nu ma intereseaza... ma deranjeaza ca ascult si eu pe langa el/ei. Nu vreau sa generalizez [evit intotdeauna] dar de obicei oamenii care asculta manele nu au un IQ suficient de mare astfel incat sa-si dea seama ca unii sunt deranjati de acest 'gen'. Nu vreau sa zic ca cei ce asculta manele sunt prosti... doar ca, majoritatea celor ce asculta manele sunt prosti. Cred ca unei persoane care gandeste [in stare constienta, evident] nu are cum sa-i placa aberatii de genul "de la mine pentru gigel fara numar fara numar" sau "am BMW seria 7 cu numele meu pe acte"... cred. Probabil depinde si de gusturi... _________________ galerie foto . my blog
|
|
unik Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 22/03/2008
Mesaje: 758 Locatie: acolo unde nici apocalipsa nu vine... |
nu ascult asa ceva... si nu ma intereseaza... |
|
oana_mayo Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 18/12/2007
Mi-e rusine de perioada in care asculatm manele. _________________ "Work for a cause, not applause... Live life to express, not to impress..." http://oanaroxana.blogspot.com/ http://latenightalumni.tumblr.com/ |
|
dilemmaqueen Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/06/2006
tinea minte bine havena. Mai era pe undeva un topic despre manele si multe altele parca - inchis de mai bine de un an, l-am trimis la arhiva, mai are inca umbra. Daca mai are cineva ceva de zis despre asta eu zic sa ramana acest topic. |
|
caty_95 Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 30/11/2009
Eu mereu am urat si voi ura manelele!!! verisoara mea asculta...si mereu cand ma vede pune manele ca sa ma enerveze!!! |
|
eva_eve17 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 24/04/2009
Manelele=prostie! muzica anti-talentelor F*ck manele 4ever |
|
voxstudio Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/08/2011
Sunt suficienti idioti care venereaza un imbecil cu 4 clase care canta incorect gramatical, nimic nou sub soare, problema e ca ca idiotii astia se inmultesc precum tiganii si propovaduiesc manelismul atat in Romania cat si in afara ei incat cine aude de tara noastra imediat devine retinut asimilandu-ne pe toti ca fiind un popor de tigani manelisti. |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Nu puteti descarca fisiere din acest forum |