Utilizator Mesaj

Pagina 9 din 10
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatoare

Du-te la pagina :

yrinuk
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/10/2008
Mesaj Trimis: Lun 02 02, 2009 12:27 am
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Jogging(hobby+necesitate) dimineata cand rasare soarele pe faleza:X,sa citesc orice,reviste,carti,ziare,sa ascult muzica si ceva dans+iubirile mele animalutele Smile
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

puf_a
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 13/03/2009
Mesaj Trimis: Vin 03 13, 2009 11:25 am
    Titlul subiectului: hobby

Eu prefer sa-mi petrec timpul liber citind beletristica sau tricotand, insa marea mea pasiune o reprezinta ocultismul (tarot, astrologie, magie practica etc.)

amy_13
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 22/04/2009
Mesaj Trimis: Joi 04 23, 2009 2:23 pm
    Titlul subiectului:

pai ...Think in primul rand muzica --> vioara Boo hoo! si muzica traditionala japoneza
apoi sportul [orice sport, dar cel extrem in special] Very Happy
calatoriile
...astea sunt cele mai importante . mai sunt si astronomia, florile , animalele, condusul [ chiar daca nu am voie Razz ]
...cam atat Very Happy

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Dum 05 17, 2009 8:45 pm
    Titlul subiectului:

ah uite un topic...n-am scris la asta niciodata

eu nu am hobby-uri...nu fac un lucru regulat...ma plictisesc repede...prefer sa le combin...deci nu.

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Sam 05 23, 2009 7:06 am
    Titlul subiectului:

imi place sa privesc natura...o data imi placea mult sa pictez..si ma si pricepeam la asta..acuma...sunt mai lenesa..nu mai am rabdare...

pinky_zu
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 22/06/2009
Mesaj Trimis: Vin 06 26, 2009 10:48 pm
    Titlul subiectului:

-si mie imi place sa pictez, dar in creion....nu am mai facut-o de mult pt k nu am avut timp...dar a venit vacanta Dancing

-si mai nou ma pasioneaza programele de modificat poze:X

- si obisnuitele hobby-uri: plimbarile, muzica, cititu, jocurile, etc

oana_mayo
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 18/12/2007
Mesaj Trimis: Mie 07 01, 2009 11:39 pm
    Titlul subiectului:

De cativa ani am o obsesie pentru pian. E visul meu de cand eram copil,dar n-a fost sa fie. Cand am gasit unul virtual,nu m-am miscat de langa calculator o zi intreaga.
Daca va intereseaza il gasiti aici http://***.funkygadgets.org/ggadgets/synthf.htm Very Happy

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Joi 07 02, 2009 8:44 pm
    Titlul subiectului:

Waaaaww ,it's great!!!Am o prietena care a facut scoala de muzica din clasa 1-a pana in a 8-a,Liceul de Muzica si apoi Conservatorul.Acum e profesoara.M-a invata sa cant la pian cand eram mici si cred ca mi-ar fi placut si mie sa fac.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

dyenutzza
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 28/02/2009
Mesaj Trimis: Sam 07 04, 2009 10:28 am
    Titlul subiectului:

Imi plac animalele, florile, tot ce tine de natura..peisaje superbe, ador sa le fotografiez imi plac plimbarile, pe jos, cu rolele, bicicleta Laughing imi place sa citesc carti care sa ma faca sa le citesc intruna, pana le termin Surprised

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 07 04, 2009 10:51 am
    Titlul subiectului:

dyenutzza a scris:
Imi plac animalele, florile, tot ce tine de natura..peisaje superbe, ador sa le fotografiez imi plac plimbarile, pe jos, cu rolele, bicicleta Laughing imi place sa citesc carti care sa ma faca sa le citesc intruna, pana le termin Surprised

pai atunci te asteptam la "gradina" cu poze Wink

yyasmin
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/05/2009
Mesaj Trimis: Mie 09 02, 2009 4:09 pm
    Titlul subiectului: imi place psihologia,acum am citit un articol

Mi se pare corect sa fiecare om are partea buna,in care se poate considera inteligent.Am impresia ca scoala ,fiind o periaoda foarte lunga din viata(10-12 ani),isi pune amprenta pe mentalitatea noastra.La scoala ,de obicei ,au reusita cei care sunt buni la matematica sau la literatura.Dupa ce termina scoala ne asteptam sa aiba reusita in viata.Si nu se intampla .Viata dupa scoala este mult mai important decat acei 10-12 ani.Si de fapt scoala ar avea menirea sa ne pregateasca pt viata.de aceasta sunt total dezamagita de sistemul scolar.
Iata un academician Dr Howard Gardner,zice ca nu doar ceicare stie matematica si literatura sunt inteligenti.Eu sunt de acord cu el:
1.Inteligenta lingvistica(cei care au abilitate la scris,descriere,citit,vorbit)
2.Inteligenta logica(au abilitate de a lucra cu numere si idei abstracte.Daca se uita la un film ,despre care inca nu stie nimic,are abilitatea ca dupa jumatatea filmului sa "prezica" finalul filmului."aproxi")
3.Inteligenta muzicala (este sensibil la rithm,la sunete,la cantece)
4.Inteligent in spatiu (poate sa inteleaga ,sa prezinte imagini complexe , doar vizuale.De exemplu intra intr-o camera goala sipoate aprecia cu mare exctitate cum inchape mobila,cumse poate aranja in incapere.Pilotii de cursa au aceasta inteligenta)
5.Inteligenta Khinestetica(au abilitate de a citi limbajul trupului ,dar si sa comunice prin limbajul trupului.Actori,dansatori au aceasta inteligenta.Se poate dezvolta de oricine prin cursuri de dans,prin plimbare cu bicicleta,sau daca practicati THAI CHI)
6.Inteligenta interpersonala(au abilitatea de a organiza oamenii,comunitati.Au abilitatea de a da motivatie pt comunitate,de a indemna la actiune.
7.Inteligenta intrapersonala(abiliatatea de "a fi insuti".Ajuta si pe altii de a intelege pe sine.Ei sunt preoti,psihologi,scriitori,filozofi.Ca sa dezvolti inteligenta intrapersonlala proprie fa teste de personalitate,citeste carti despre dezvoltare personalitate practica meditatia si sa conduci jurnal personal)
8.Inteligenta naturalistica(abilitatea de a intelege comportamentul animalelor,usor recunoaste speciile,intelege complexitatea naturii.Iti poti dezvolta al tau daca mergi la excursii sau plimbari in natura,ai gradina,tii animal,sau esti voluntar la salvarea naturii)
9.Inteligenta spirituala si existentiala(utilizeaza toate functiile creierului.Intelege complexitatea vietii,moartea, subiectivitatea.Daca vrei sa cunosti "cine" locuieste in tine ,atunci converseaza mult cu altii.)

laurap1807
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 31/03/2008
Mesaj Trimis: Mie 09 02, 2009 11:33 pm
    Titlul subiectului:

-muzica in primul rand .
cant aproape non-stop.. am gasit cateva video-uri instrumentale si de atunci cu asta imi ocup timpul. (nu inseamna ca sunt si buna la asta Embarassed Laughing )

-desenez Laughing . in creion ca si pinky_zu Very Happy

-carti Cool . mai nou am descoperit seria Gossip Girl si m-a fermecat complet Shocked

"Intr-o zi mi-ai daruit o portocala,
Eram doi copii si-aveam o portocala,
Lumea-ntreaga ne parea o portocala,
Soarele era si el O PORTOCALA. Dancing"

cristinutamihaeluta
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 13/11/2009
Mesaj Trimis: Mar 03 09, 2010 6:39 pm
    Titlul subiectului:

eu de obicei in weekend plec fie la munte, fie la tara, fie prin parcuri sau chiar pe strazi... Am o pasiune pentru fotografie si imi place sa capturez cam tot ce misca si nu misca. Am un aparat d-slr Panasonic Lumix si ma inteleg foarte bine cu el. E cel mai bun prieten al meu; aproape ca ne anticipam unul altuia miscarile. Pare ciudat, dar na, fotografia e si a o arta, iar in arta gasesti numai ciudati.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 03 10, 2010 2:58 pm
    Titlul subiectului:

adika..is ciudata??

cristinutamihaeluta
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 13/11/2009
Mesaj Trimis: Joi 03 18, 2010 3:34 pm
    Titlul subiectului:

nu mai mult decat sunt eu Smile. Dar asa se zice despre fotografi, regizori, actori, pictori, sculptori, arhitecti, stilisti, design-eri, etc... Hai sa nu zicem ciudati, dar excentrici (sa sune mai politicos Razz).
Eu ma gandeam zilele astea sa dau la regie, dar un aparat foto si o Camera video, nu iti asigura talentul. Am auzit ca se intra greu, din cauza relatiilor...

Ultima modificare efectuata de catre cristinutamihaeluta la Lun 04 09, 2012 8:43 pm, modificat de 1 data in total
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 9 din 10
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum