Lifestyle Muzica si vedete

Janet Jackson planuieste sa sustina un megaturneu in 2011

Janet Jackson planuieste sa sustina un megaturneu in 2011Binecunoscuta cantareata de muzica pop, Janet Jackson, planuieste pentru anul acesta un megaturneu, primul dupa 3 ani de zile, dar detaliile privitor la desfasurarea acestui turneu raman deocamdata necunoscute deoarece inca nu s-au stabilit orasele in care urmeaza sa concerteze celebra vedeta a scenei de muzica pop.

Un fapt inedit, Janet Jackson a cerut fanilor sai sa o ajute sa aleaga cele 35 de locatii unde urmeaza sa se tina toate concertele sale, acesta fiind un numar record de aparitii pentru dansa, pentru prima oara ea urmand sa cante intr-un astfel de turneu de proportii. In cadrul concertelor sale, cantareata va promova masiv piesele de pe ultimul sau album, "Number Ones (The Best)".

Aparte de muzica, Janet Jackson este in prezent implicata si in proiecte cinematografice precum si in lansarea unei carti care se anunta deja de succes, intitulata "True You: A Journey to Finding and Loving Yourself". In cadrul turneului din 2011 ea intentioneaza sa intalneasca in fiecare locatie cate 20 de tineri care au reusit sa schimbe in bine orasul in care locuiesc.

Mezina familiei Jackson, Janet s-a nascut pe 16 mai 1966 in orasul Gary din Indiana, dar a crescut in Los Angeles unde a si aparut pentru prima oara pe scena la varsta de doar 7 ani. Muzica si televiziunea i-au fost pasiunile de o viata, ea producand multe albume de muzica pop, dar in egala masura aparand si in multe productii de televiziune si cinematografice.

Pana in prezent Janet Jackson a vandut peste 100 de milioane de albume, ea fiind listata pe pozitia a 7-a in topul Billboard Hot 100 al celor mai buni artisti pop din toate timpurile. Multi muzicieni mai tineri o citeaza ca una dintre principalele lor surse de inspiratie, iar criticii o recunosc ca unul dintre artistii care au influentat decisiv muzica din ultimele decenii.

Daca celebra cantareata va include sau nu si Bucurestiul printre locatiile din intreaga lume unde urmeaza sa concerteze ramane de vazut, dar un lucru este sigur, ea va concerta in mai multe orase din Europa, iar fanii sai din Romania isi vor putea astfel procura bilete pentru a o asculta live anul acesta cu ocazia megaturneului intitulat provizoriu Number Ones – The Best.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu