Astro Astrologia zodiilor

Cum te manipuleaza iubitul?

Cum te manipuleaza iubitul?

Berbec:– Te incanta darurile, iar el stie asta si iti va oferi exact ce vrei sa primesti.
 
Taur:– Stie ca, daca il vezi un pic trist, vei face tot ce-ti sta in putinta pentru a-l inveseli. Consideri ca este de datoria ta sa procedezi asa.
 
Gemeni:– Faptul ca il iubesti la nebunie, iar el stie acest lucru, te transforma intr-un aluat in manutele lui. Te modeleaza dupa cum ii pofteste inima.
 
Rac: – Incearca sa te duca cu zaharelul, iti face tot felul de complimente, care mai de care mai siropoase, numai sa-i indeplinesti dorintele.
 
Leu:– Iti promite totul doar ca sa te convinga sa fii de partea lui. Niciodata, insa, nu-si va respecta promisiunile in totalitate.
 
Fecioara:– Cel mai mult te influenteaza atunci cand este nervos si ai impresia ca e vina ta cumva. Atunci te vei transforma intr-o pisica blanda, gata pentru a-i indeplini dorintele.
 
Balanta: – Constient ca vei face totul pentru a tine relatia in viata, la un semn ca el este nemultumit, vei incepe cu compromisurile. De ce? Pentru ca iti doresti liniste si armonie in relatie.
 
Scorpion:– Fiind o femeie geloasa, cel mai usor mod de a te convinge sa faci ce ii pofteste inima este sa-ti spuna ca se va uita la alta femeie.
 
Sagetator:– Te santajeaza emotional cand iti spune ca nu crede ca-l iubesti suficient de mult si cand iti cere dovezi de afectiune.
 
Capricorn:– Si-a dat seama ca-ti place sa faci singura lucrurile, iar el profita de asta si iti pune pe umeri si indatoririle lui.
 
Varsator:– Se foloseste de tehnica "esti prea posesiva, am nevoie de libertate, simt ca ma sufoc". Te face sa te simti vinovata, chiar daca tu nu ai gresit cu nimic.
 
Pesti:– Mascheaza totul sub forma "va fi mai bine pentru noi doi". Te face sa crezi ca este ceva bun pentru relatie, cand, de fapt, in spatele ideii de a lua un televizor urias, se afla doar dorinta lui.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu