Dragoste si Sex Relatii

6 secrete despre barbati

6 secrete despre barbati1. Unii barbati prefera sa isi exprime sentimentele prin actiuni si nu prin cuvinte. Astfel, un "te iubesc" il va exprima fie prin a-ti oferi cadouri, fie prin a-ti fi alaturi cand ai nevoie sau in a te ajuta de fiecare data cand apelezi la el, orice pentru a transforma lumea ta intr-un loc mai bun, mai confortabil pentru tine.

2. Am putea spune ca unii barbatii au probleme in a lua in serios responsabilitatea unei relatii si ofera impresia ca mai mult se joaca. Se vor arunca intr-o relatie de abia atunci cand cred cu adevarat in ea, cand sunt siguri de sentimentele lui pentru tine, cand stiu sigur ca tu esti lumina ochilor lui si ar face totul pentru tine si nu isi vad viitorul fara tine in peisaj.

3. Barbatii asculta ce spui tu mai atent decat crezi, chiar daca nu iti raspunde si pare ca nu iti acorda suficienta atentie, este gresit! Te asculta insa prefera sa isi tina parerile pentru el pentru a nu spune ceva gresit care va starni o cearta sau vreun conflict nedorit. Si ai grija ce ii spui si cum ii spui, pentru ca daca acum ai impresia ca nu te asculta, la o cearta sigur isi va reaminti tot ce i-ai povestit.

4. Daca vrei sa intaresti relatia dintre voi doi si sa fiti mai atasati unul de altul atunci incearca sa aveti parte de activitati si pasiuni impreuna. Un barbat se va atasa mai mult de tine daca descopera ca se simte bine atunci cand faceti ceva impreuna si aveti lucruri in comun decat daca e nevoit sa iti impartaseasca sentimentele si emotiile doar prin vorbe, lucru ce li se pare o tortura mai ales cand li se pun intrebari iar si iar de genul: Ma iubesti? Tii la mine? Cat de mult tii la mine? Ce iubesti la mine? Crezi ca suntem suflete pereche ? Etc.

5. Fie ca vrem sau nu sa respectam acest lucru, este adevarat, barbatii au nevoie de timp pentru ei.  Fie ca prefera sa mearga intr-o escapada cu baietii, fie ca le plac masinile sau sa participe la concursuri de ciclism, indiferent de activitate, este timpul lor, momentul in care se pot desfasura in liniste fara sa fie nevoiti sa se uite peste umar sa vada daca au sau nu aprobare.

6. Femeile au tendinta sa retina experientele negative in sistem mult mai mult timp si de obicei daca nu isi exprima emotiile se acumleaza stres si nervi ce de abia asteapta sa iasa la iveala. Insa un barbat uita mult mai repede si prefera sa isi aduca aminte de momentele frumoase, de aceea, daca tu dupa doua zile vrei sa ai o discutie cu el despre un conflict pe care l-ati avut, e posibil ca el sa-l fi uitat deja si sa evite sa discute pentru ca nici macar nu isi va aminti de la ce a pornit totul.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu