Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 6
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Du-te la pagina :

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/09/2008
Mesaj Trimis: Vin 02 20, 2009 10:49 pm
    Titlul subiectului: Exista prietenie intre un baiat si o fata?
Raspunde cu citat (quote)

Am auzit multe pareri. Eu sunt de parere ca da, exista. Am avut doua relatii de prietenie cu baieti si chiar nu s-a pus vreodata problema de dragoste sau alte incurcaturi in afara de simpla prietenie.

Voi ce credeti?

yrinuk
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/10/2008
Mesaj Trimis: Vin 02 20, 2009 11:14 pm
    Titlul subiectului:

Eu cred ca NU.
In subconstient exista o atractie erotica intre un barbat si o femeie, intotdeauna, indiferent daca se manifesta sau nu, asa suntem noi "programati", desi am mai multa incredere in "prieteni" decat in prietene nu mi s-a intamplat ca pana la "final" sa ramana tot o prietenie. N-as vrea sa ma afund prea tare in acest subiect pentru ca iar se va intelege altceva.

P.s. Din partea "prietenilor"(de gen masculin) pana la sfarsit se dovedea tot o atractie catre mine si nu exista alta solutie decat indepartarea.
Invers nu mi s-a intamplat, adica sa fiu atrasa de un "prieten"(nu ma refer la vecini,amici sau orice cunostinta indepartata), strict prieten apropiat.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Sam 02 21, 2009 12:05 am
    Titlul subiectului:

off topik : hmm..inca nu am fugit la somn..mi-a cam zburat

daca exista prietenie intre un barbat si o femeie?? eu cred ca exista , e foarte rar sa fie pura amicitie, si e foarte greu uneori pt unul din cei doi sa faca diferenta si sa le separe, dar exista! eu am asa un prieten! e doar unul..dar il am Laughing ..cu toate ca prietenia noastra a inceput altfel..adika el vroia sa fim iubiti..eu m-am cuplat cu prietenul lui..toti 3 colegi de clasa la liceu, s-a suparat un pik dar i-a trecut si am ajuns sa fim chiar prieteni buni, el acum are o iubita la care tine enorm, eu am relatia mea..ne intilnim toti 4 si iesim, insa cel mai des vb eu cu el.. prietenia asta e de mai bine de 7 ani.. Rolling Eyes

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 11/02/2008
Mesaj Trimis: Sam 02 21, 2009 1:05 am
    Titlul subiectului:

eu cred ca exista pana la un punct si in anumite conditii... si, uneori chiar si conditiile devin incerte. Adica, daca are prietena, te cunosti foarte bine cu ea si el apare ca 'baiatul de treaba' atunci va exista amicitia DAR la prima lui cearta cu prietena nu vei fi mai figura pe lista ca 'amica' [nu o spun din proprie experienta dar asa cred].

Eu am avut putine amice... pe unde ajungeam eu nu erau fete si, cand erau fugeau toate de parca expiram antrax. Problema cea mare, cu voi fetele, e ca nu stie niciodata omul ce vreti. E posibil ca o tipa sa para amica si, de fapt, sa vrea altceva... dar e posibil ca ea sa fie amica si tu doar sa crezi ca vrea altceva. E complicat...

annabellee
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/06/2008
Mesaj Trimis: Sam 02 21, 2009 1:17 am
    Titlul subiectului:

eu una recunosc, vectorial, ca ai dreptate Laughing adica in cazul meu, ai.. inainte obisnuiam sa ma port asa, gaseam ca-i distractiv Embarassed da nici voi, baietii, nu va lasati mai prejos. am intalnit cativa duplicitari la viata mea Laughing de 2 ori am suferit chiar rau Sad in fine, this is life.
in principiu imi place ideea cu amicitia mixta Laughing suna bine...cu practica stau oamenii insa mai precar Rolling Eyes

annabellee
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 02 21, 2009 1:22 am
    Titlul subiectului:

acum am o astfel de prietenie la distanta, vb. pe mess..dar discutiile noastre se lasa mereu cu tachinari care miros bine a flirt. si nu e in regula, mai ales ca ne stim si face to face. doar ca acum suntem mult mai curajosi...asa-i in scris, poti spune cate-n luna si stele. probabil ca o sa ne revedem, o sa treaca el prin bucuresti, ca eu prin baia mare mai greu...mai complicat e ca si el e cam vulnerabil, de cand s-a despartit de iubita lui si e foarte usor sa pice in alte pante

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 02 21, 2009 1:33 am
    Titlul subiectului:

prieteniile la distanta sunt 'nashpa'. Nu stiu, sa discuti si sa spui povesti e OK dar pana la un anumit nivel... daca nu te vezi parca nu are sens. Nu stiu, asa gandesc eu..

revin la subiect: e foarte greu ca un baiat sa nu fie atras de o fata si sa fie totusi buni amici. La un moment dat apare sentimentul ala 'nasol' de care nu poti sa mai scapi usor si, e inevitabil.

Ultima modificare efectuata vectorialpx la Sam 02 21, 2009 1:38 am, modificat de 2 ori in total
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 02 21, 2009 1:34 am
    Titlul subiectului:

vb aici tot despre prieteniile intre sexe diferite?...sau despre iubiti la general..m-am cam pierdut.. Sad

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 02 21, 2009 1:38 am
    Titlul subiectului:

despre amic si amica

E ca si cum te-ai uita la o capsuna savuroasa si ai zice "mama ce seminte frumoase are". Ah... am o poza: ce ziceti de semintele de la suprafata?

edit // mie imi curgea din gura cand am pozat capsuna asta [daca vreti va arat si varianta originala] Very Happy

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Sam 02 21, 2009 1:40 am
    Titlul subiectului:

Ăăă... Eu cred că se poate... pentru unii. Până acum s-au cam terminat prost tentativele mele de bună amică cu un mascul. Dar în ultima vreme mă înțeleg bine cu niște puști care's cu 5 până la 8 ani mai mici ca mine și pare ok. Au prietene (relații stabile, serioase) și sunt fericiți cu ele. Chiar dacă ar fi singuri cred ca fizic sunt atrași de cu totul alt tipar. Pare să țină așa. Cu cât înaintez în vârstă cred că e mai realizabil. Fără flirturi, fără apropouri.

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 02 21, 2009 1:40 am
    Titlul subiectului:

yamy Laughing

zici tu asa..dar daca deja detii o capsuna muult mai apetisanta de care esti ff multumit..si te simti indestulat..cu burta plina..iti mai trebuie capsuna aia pe care doar o admiri?

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 02 21, 2009 1:43 am
    Titlul subiectului:

deci exista amicitie pura intre un barbat si o femeie...nu spune nicaieri de limite de virsta, intrebarea e daca exista!

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 02 21, 2009 1:46 am
    Titlul subiectului:

initial nu... dar cu timpul ti se face iar pofta. E nepotrivit cu capsunile pentru ca foamea [pofta] nu se compara cu relatia... dar ideea e ca nu pot sa apreciezi un om DOAR dupa anumite aspecte si atat.

Iti place cum vorbeste, iti place ce-ti spune pentru ca-ti da sfaturi, va ajutati etc. La un moment dat incep sa-ti placa buzele apoi parca arata din ce in ce mai bine si... hai ca suntem amici dar "de te-as prinde ce ti-as face?!"

Am mai zis intr-un thread: e o chestie naturala... femeile atrag barbatii, e un motiv prea bun ca sa zici ca "da, se poate sa fim amici 3 ani si totusi am incredere ca n-o sa vrea sa-mi faca nimic nici daca ma ofer eu". Asta e o copilarie..

Din pacate voi fetele chiar o credeti... toata copilaria asta, pentru ca voi nu sunteti atrase de noi in acelasi sens. Repet, e o lege a firii... nu e nimeni vinovat. Bine, nu discutam de travestiti si homos [am auzit ca e o diferenta intre ei dar nu stiu si nici nu ma intereseaza care]

Noapte buna, ma pun sa dorm!

annabellee
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 02 21, 2009 1:49 am
    Titlul subiectului:

eu sunt convinsa ca exista, fiindca am vazut si auzit de asemenea cazuri fericite. asa ca nu pot sa neg, chiar daca mie nu mi s-a intamplat pana acum. bine, asa amici/ cunostinte normal ca am, dar daca-i vezi o data la luna, nu se mai cheama chiar prietenie...cu prietenul intim, confident si frate e mai complicat Laughing

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Sam 02 21, 2009 1:49 am
    Titlul subiectului:

Cred că trebuie să existe o discrepanță între cei doi, ca să nu existe atractie fizică. Și o diferență de vârstă poate fi. Am mai întâlnit un caz în care ea era scundă rotundă și rockeriță, iar el ditamai prăjina ușor cam manelist. Se cunoșteau de mici și aveau încredere deplină unul în altul, dar compatibilitate zero. Părea ok.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 6
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum