| Utilizator | Mesaj |
|
mysilvercity Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 19/11/2008
Va propun bijuterii din argint 925, care sunt inspirate din modelele Tiffany&CO! Dintre celebritatile admirate nu de putine ori purtand bijuteriile marca Tiffany & Co le amintim pe: Angelina Jolie, Eva Mendez, Maria Sharapova, Kate Hudson, Sarrah Jessica Parker, Julia Luis-Dreyfus, Rihhana, Cammeron Diaz, Jessica Simpson, etc. Prin liniile fluide si formele senzuale, modelele semnate Elsa Peretty, Frank Gehry, Paloma Picasso, au sedus intreaga lume. ***.replicas.ro _________________ ***.silvercity.ro - Bijuterii din argint care iti complimenteaza frumusetea! |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
de ce naiba ti-ai lua replici in general cu atat mai mult Tiffanyuri? |
|
oana_mayo Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 18/12/2007
Am vazut mesajul si eram aproape sigura ca e raspunsul tau,yannah _________________ "Work for a cause, not applause... Live life to express, not to impress..." http://oanaroxana.blogspot.com/ http://latenightalumni.tumblr.com/ |
|
oana_mayo Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 18/12/2007
Pai asta e adevarul. Mai bine port ceva simplu sau nimic,decat sa ma 'laud' cu un fake. _________________ "Work for a cause, not applause... Live life to express, not to impress..." http://oanaroxana.blogspot.com/ http://latenightalumni.tumblr.com/ |
|
mysilvercity Bebelus
Pai nu te obliga nimeni sa te lauzi ca sunt Tiffany. Prietenele mele si-au cumparat doar pentru ca sunt superbe si sunt niste modele pe care nu le gasesti la noi in magazine! Deci le poti cumpara doar din motive estetice. Eu m-am gandit sa aduc replici pentru ca prea putine dintre noi isi permit originalul. Si daca ai un 300$ sa iti iei un lant cu medalion original, te costa cel putin 50$ transportul.... si se cam aduna..... _________________ ***.silvercity.ro - Bijuterii din argint care iti complimenteaza frumusetea! |
|
mysilvercity Bebelus
sunt unele medalioane si mai ieftine. Dar se pare ca nu suficient de ieftine si pentru noi, fetele de aici. Ideea e ca daca poti purta ceva ce arata la fel de bine ca si originalul, doar ca este mult mai ieftin si nu tii neaparat sa faci parada ca e Tiffany ... e o investitie buna. _________________ ***.silvercity.ro - Bijuterii din argint care iti complimenteaza frumusetea! |
|
deutzat Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 03/12/2008
Nu imi plac si in plus tot ce e acolo gasesti si in magazine! |
|
mirunik_nico Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 14/12/2008
Buna, vreau sa stiu daca mai ati adus bijuterii, k as dori sa comand si eu ceva. mersi mult |
|
mysilvercity Bebelus
Buna mirunik-nico, Intr-adevar am adus produse noi si le vei putea cumpara online incepand de maine 18.02.08, data la care se va lansa noul meu magazin online. Am pregatit colectii noi de bijuterii din argint 925 care sunt aduse din Thailanda, China si India in speranta ca voi putea oferi ceva deosebit si complet diferit de ceea ce se gaseste la ora actuala pe piata de la noi.
_________________ ***.silvercity.ro - Bijuterii din argint care iti complimenteaza frumusetea! |
|||||||||||
|
mirunik_nico Copilas
Mersi mult, dar vroiam sa stiu dc ati adus bijuterii pe relicas.ro. Mersi mult |
|
mysilvercity Bebelus
Site-ul ***.replicas.ro nu va mai fi functional. Produsele din el sunt mutate pe ***.silvercity.ro - colectia Hollywood Style. Momentan acestea sunt toate produsele de pe stoc. _________________ ***.silvercity.ro - Bijuterii din argint care iti complimenteaza frumusetea! |
|
mirunik_nico Copilas
Ok, mersi mult. O sa urmaresc atunci site-ul tau. |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |