| Utilizator | Mesaj |
|
Alinta Mamica moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/11/2005
Cu provocarea e mai greu de realizat, dar eu sunt de acord cu jocul, chiar imi place. Incep eu, ADEVAR! _________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |
|
Alinta Mamica moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/11/2005
Sorry nici nu am vazut raspunsul, nu am mai intrat de multisor pe subiectul asta. Uite iti raspund, dar jocul va continua de la dulcika ca sa nu ne incurcam. Cea mai apriga dorinta neimplinita a fost plecarea la o bursa de 6 luni in Thailanda - ambasador pentru pace ONU. _________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |
|
maimuta Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/12/2005
iar va certati "fratilor", cel putin certati-va pe un anumit subiect sau o idee in rest numai bine pa |
|
t_dulcika Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/12/2006
maimutico? asa vorbim noi mai rastit,nu ne certam..cine se cearta?!?!
Idun??(ce-mi place nick-ul tau!! de unde provine? PROVOCARE...sa vdm ce iasa |
|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
Provocare: Fa-ti autoportretul, scaneaza-l si arata-ne si noua cum te vezi tu pe tine. N-are treaba cu talentele artistice. off topic: Idun e o zeitate in mitologia germanica. |
|
t_dulcika Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/12/2006
auuu..m-ai impuscat in aripa..pt k nu am nici talent la desen..dar o sa ma conformez si o sa fac si treaba asta(daca imi ziceti intre timp cum se ataseaza poze) |
|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
Nu trebuie sa ai talent la desen. Poti sa faci doua bete, daca te vezi slaba, sau un cerc daca te vezi grasa, sa te desenezi zambind, daca esti fericita, blonda, daca e cazul, in blugi daca porti, etc. Incearca doar sa te reprezinti, indiferent de ce talente ai. Aseaza in forma grafica ce te reprezinta pe tine, si trebuie sa fie facut de mana ta. Vreau sa te caracterizezi printr-un desen. Poti sa atasezi o imagine atunci cand raspunzi. Sub fereastra in care scri exista un buton pe care scrie "browse". Mai departe te prinzi tu! |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |