Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :

tralumi
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 08/12/2006
Mesaj Trimis: Vin 01 05, 2007 12:03 pm
    Titlul subiectului: Nu sunt de acord cu dieta pt slabit!
Raspunde cu citat (quote)

Nu sunt de acord cu dieta pt slabit! Nu are efect, decat atat timp cat o tii, apoi te ingrasi din nou. Dieta alimentara e necesara doar daca suferi de o boala cronica si iti e interzis sa consumi anumite alimente...Daca ai probleme cu greutatea, atunci inseamna ca ai metabolismul e dereglat (si trbuie sa consulti un medic) sau mananci fara masura... Unele femei se uita mancand ... Deci: sa mancam atat cat trebuie si cat mai sanatos. Sa nu uitam ca mancamm ca sa traim si nu invers (traim ca sa mancam).

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Vin 01 05, 2007 2:32 pm
    Titlul subiectului:

Exista persoane care se uita mancand, si exista persoane carora trebuie sa le explici ca unele mancaruri e de preferat sa fie evitate. Daca mananci cat ai nevoie dar numai hamburgeri si cartofi prajiti, o dieta cred ca ar face bine.

Dar in principiu sunt de acord. Oamenii fac din ce in ce mai putin efort fizic pt ca totul se automatizeaza. Daca nu iti impui sa faci miscare devi sedentar.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

lotus_flower
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/12/2006
Mesaj Trimis: Dum 01 14, 2007 4:55 pm
    Titlul subiectului:

si mie mi se pare o mare tampenie mai ales cand mai aud k nu sh ce tipa incearca noua dieta foarte la moda a lui J.Lo sau ce sh eu ce alta prostie,te poti alege cu niste dereglari hormonale sau cu pielea lasata si celulita de toata frumusetea daca te infometezi sau alte prostii d-astea! eu zic:Faceti sport! Wink

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Dum 01 14, 2007 7:13 pm
    Titlul subiectului:

tralumi....eu NU sunt deloc de aceeasi parere.

Dietele functioneaza.Sunt diete de reglare a metabolismului sau pentru a scapa de toxine...etc.
Nu folosesc milioane de femei diete pentru ca sunt nebune.

Nu toate dietele functioneaza.In momentul in care de duci la un nutrionist(DOCTOR) iti va recomanda O DIETA pentru a scapa de kg in plus.Nu poti sa faci sport si sa slabesti pur si simplu.
Iar pentru femeile care n-au timp e cu atat mai greu.

laly
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 05/01/2007
Mesaj Trimis: Dum 01 14, 2007 8:24 pm
    Titlul subiectului:

nici eu nu sunt de acord cu dietele.important e sa maninci sanatos si sa faci sport Smile

yumy
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 27/02/2005
Mesaj Trimis: Mie 03 07, 2007 6:32 pm
    Titlul subiectului:

laly a scris:
nici eu nu sunt de acord cu dietele.important e sa maninci sanatos si sa faci sport Smile
Wink that/s my opinion too

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 08 12, 2007 4:02 pm
    Titlul subiectului:

E usor sa vorbesti cand n-ai kg in plus. Wink

carmen_creola
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 24/08/2007
Mesaj Trimis: Vin 08 24, 2007 6:50 am
    Titlul subiectului:

yannah a scris:
E usor sa vorbesti cand n-ai kg in plus. Wink

E si mai usor cind NU le mai ai! Smile
Eu nu tin o dieta speciala, doar am grija ce maninc si evit grasimile si dulciurile. Oricum nu imi plac, asa ca nu e un efort prea mare. La asta adaug si exercitiile fizice pe care le fac in mod regulat. (Am ajuns sa caut la Paris o sala cu aparate Power-plate, ca pe aparatul asta ma antrenez eu. Noroc ca am gasit!)
In concluzie... dieta e execelenta daca nu inseamna exces si se asociaza cu exercitiile fizice!

roxiana
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/11/2007
Mesaj Trimis: Joi 11 01, 2007 10:05 pm
    Titlul subiectului: Re: Nu sunt de acord cu dieta pt slabit!

tralumi a scris:
Nu sunt de acord cu dieta pt slabit! Nu are efect, decat atat timp cat o tii, apoi te ingrasi din nou. Dieta alimentara e necesara doar daca suferi de o boala cronica si iti e interzis sa consumi anumite alimente...Daca ai probleme cu greutatea, atunci inseamna ca ai metabolismul e dereglat (si trbuie sa consulti un medic) sau mananci fara masura... Unele femei se uita mancand ... Deci: sa mancam atat cat trebuie si cat mai sanatos. Sa nu uitam ca mancamm ca sa traim si nu invers (traim ca sa mancam).

In primul rand vreau sa va salut pe toate. Sunt un membru nou si sper ca in scurt timp sa ma primiti si pe mine in "familia voastra" Wink

In legatura cu acest topic am mai multe de spus.Cred ca totul depinde de naivitatea sau caracterul fiecarei persoane. In mare parte nici eu nu sunt de acord cu dietele pe termen scurt.Mi se par pierdere de timp si in general cauzeaza mai mult rau decat bine(kg revin,afecteaza organismul si altele).Lenea e mare printre noi si din acest motiv multe femei cred ca daca 14 zile se alimenteaza conform dietei "X" vor slabi si vor arata divin. Sportul e raspunsul dar din pacate nu ajunge. E usor sa comentezi cand esti slaba si fara probleme, dar cand ai cateva kg in plus situatia se schimba. Toata lumea stie ca daca vrei sa dai jos cateva kg trebuie sa combini sportul cu o dieta cat mai echilibrata si sanatoasa, nu e de ajuns doar sa mananci sanatos. Sportul ajuta enorm dar daca tu continui sa mananci numai junk food rezultatele nu vor fi pe conform asteptarilor.Trebuie luate in vedere necesitatile si rezistenta propriului organism pentru un rezultat optim. Deci raspunsul meu este ac trebuie sa combinam sportul cu diete personalizate si cat mai sanatoase! Wink
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul MSN Messenger

daay
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 25/11/2007
Mesaj Trimis: Dum 11 25, 2007 5:44 pm
    Titlul subiectului: cel mai sanatos....

cea mai sanatoasa dieta descoperita de mine...(sau poate de mama mea)...este simpla.....fructe , legume , peste , lapte si branzeturi....(sub orice forma)....sunt foarte sanatoase si contin cam tot ce are nevoie un organism sanatos , bineinteles rezultatele se vad dupa 2-3 luni , dar merita , mama a slavit de la 98kg la 45 intr-un an(fara sport).Din momentul in care are silueta dorita , ramane doar de mentinut...bineinteles nu e recomandat sa te intorci la vechiul regim , dar poti introduce ceva "mofturi" in regimul tau , vreau sa precizez ca mama in momentul de fata e mult mai sanatoasa de cat ar fi normal la varsta ei si asta datorita alimentatiei....

tweety21
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 15/07/2005
Mesaj Trimis: Vin 12 07, 2007 5:04 pm
    Titlul subiectului:

da este o dieta foarte buna.........secretul este sa te si tii de ea Laughing

dreamgirl
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 19/06/2008
Mesaj Trimis: Joi 06 19, 2008 4:59 pm
    Titlul subiectului:

Fetelor, eu zic ca atata timp cat nu mananci tot ce-i trece prin cap se numeste dieta.
Ceea ce nu e rau.
Mai la moda e sa-i zici un nou stil de viata, da tot dieta e ...

oana_mayo
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 18/12/2007
Mesaj Trimis: Joi 06 19, 2008 6:35 pm
    Titlul subiectului:

am ajuns la concluzia ca trebuie sa recurgi la diete in conditiile in care sunt atatea alimente nesanatoase pe piata. efectiv nu mai stiu ce sa aleg cand fac cumparaturile. ma feresc de ele,dar pana si fructele si legumele sunt tratate cu chimicale. ma gandesc si la lactate. trebuie sa fii cu ochii in patru,caci au in compozitie tot felul de ingrediente nesanatoase. offf! care-i solutia?

http://oanaroxana.blogspot.com/
http://latenightalumni.tumblr.com/

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 06 19, 2008 7:30 pm
    Titlul subiectului:

buna idee de topic

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/09/2008
Mesaj Trimis: Dum 11 02, 2008 8:22 pm
    Titlul subiectului:

nici eu nu sunt de acord cu dietele...daca vrei sa slabesti mananci cat mai sanatos, cu masura si preferabil pana in ora 19-20 (eu chiar nu pot sa nu mai mananc dupa ora 18 cum se zice)...important e sa nu mananci cu 3 ore inainte de a dormi..
normal ca sportul ocupa un loc important in slabire..si multa apa!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum