Utilizator Mesaj

Pagina 2 din 2
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Du-te la pagina :

cristinutamihaeluta
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 13/11/2009
Mesaj Trimis: Sam 11 14, 2009 12:07 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Cea mai buna dieta pentru slabit, e dragostea. Apoi vine sportul sau miscarea. Infometarea e o prostie. Bine, e de evitat grasimea, prajeala, e-urile, etc... Se poate slabi si mancand mult, dar sanatos.

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/09/2008
Mesaj Trimis: Sam 11 14, 2009 1:52 pm
    Titlul subiectului:

cristinutamihaeluta a scris:
Cea mai buna dieta pentru slabit, e dragostea.

Shocked Shocked Shocked Explica-mi, te rog, cum te poate face dragostea sa slabesti!
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Sam 11 14, 2009 2:17 pm
    Titlul subiectului:

emoozzah a scris:

Shocked Shocked Shocked Explica-mi, te rog, cum te poate face dragostea sa slabesti!

poate se referea la dragoste de aia Twisted Evil adica sportul facut din dragoste Razz

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/09/2008
Mesaj Trimis: Sam 11 14, 2009 6:03 pm
    Titlul subiectului:

tzucalexa a scris:
emoozzah a scris:

poate se referea la dragoste de aia Twisted Evil adica sportul facut din dragoste Razz

Aaaaaa!!! You, dirty girl!

livia_matei
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 16/11/2009
Mesaj Trimis: Lun 11 16, 2009 2:51 pm
    Titlul subiectului:

cu exceptia unor cazuri extreme, cea mai buna dieta mie mi se pare echilibrul. Sa mananci fructe, legume, dar sa te indulcesti si cu o ciocolata din cand in cand. Da, nu avem timp sa facem sport, dar putem merge pe jos, putem face o drumetie la munte din cand in cand. Topicul mi-a adus aminte de un blog pe care l-am descoperit de curand miciobiceiurisanatoase.ro, unde gasiti articole despre lucrurile marunte pe care le poti face pentru a avea un stil de viata sanatos:)

monica303
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2010
Mesaj Trimis: Mie 07 07, 2010 9:32 am
    Titlul subiectului: cu eximia as vrea sa slabesc

e bine sa ai o alimntatie sanatoasa.dar noi romanii suntem prin natura oameni care mananca foarte gras.nu prea pot tine eu diete drastice dar m-am gandit sa incerc eximia ca sa dau jos vreo 10 kilograme.asa ca va tin la curent

monica303
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2010
Mesaj Trimis: Lun 10 04, 2010 5:12 am
    Titlul subiectului: eximia

cred ca o sa incerc sigur eximia....am vazut pe internet un reportaj de pe acasa tv pe care nu l-am putu vedea la timp. sunt inca foarte mirata de rezultatele laurei cea care a fost aleasa de cei de la chic salon sa slabeasca cu eximia.m-am uitat pe acasatv cand au dat la sitrile de noapte si nu imi venea sa cred a fost o campanie foarte interesanta si benefica acestei fete.a slabit 10 kilograme si a dat jos in circumferinta intr-o luna.mi se pare foarte tare.chiar foarte bun eximia.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Lun 10 04, 2010 10:11 am
    Titlul subiectului:

Vezi,ce-ti spuneam eu la topicul ''Machiaj''...? Shame on you Shame on you Shame on you
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

alinbaci
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 10/11/2010
Mesaj Trimis: Mie 11 10, 2010 11:15 am
    Titlul subiectului:

lotus_flower a scris:
si mie mi se pare o mare tampenie mai ales cand mai aud k nu sh ce tipa incearca noua dieta foarte la moda a lui J.Lo sau ce sh eu ce alta prostie,te poti alege cu niste dereglari hormonale sau cu pielea lasata si celulita de toata frumusetea daca te infometezi sau alte prostii d-astea! eu zic:Faceti sport! Wink

Exista si diete in care poti sa mananci mult si bine. Problema este sa sti cum sa mananci. Noi ne ingrasam din cauza alimentatiei nesanatoase de zi cu zi. Incercati sa va schimbati un pic modul de-a gati, sa vedeti atunci ce rezultate obtineti. Invatati sa gatiti sanatos de pe ***.dieta-ta.ro. Este un site specializat cu de toate.

georgiana168
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 16/12/2010
Mesaj Trimis: Joi 12 16, 2010 3:09 pm
    Titlul subiectului:

nici eu nu sunt de acord cu aceste cure de slabire.mai ales ca eu sunt foarte pofticioasa.eu mananc ce vreau si cand vreau dar fac mult sport si mai ales merg la tot felu de tratamente pentru remodelare corporala.acum gasesti tot felu de reduceri la aceste tratamente incat oricine poate sa-si permita.sunt atatea site-uri cu reduceri.eu am gasit unu de care sunt foarte multumita.au mereu oferte noi.am incercat majoritatea pentru ca sunt cam obsedata de corpul meu.am slabit foarte mult de pe urma acestor tratamente,celulita aproape ca s-a dus...chiar acum cateva zile am cumparat un voucher in valoare de doooaarrr 82 ron pentru 10 sedinte dintre care 5 de electrostimulare 2 de impachetari cu alge marine si 3 de impachetari cu hot gel de scortzisoara.dupa primele 2 sedinte au inceput sa se vada rezultatele.plus ca am o piele mai fina:) acum au o alta oferta la masaj anticelulitic.va recomand cu toata increderea acest site.va astept cu impresii:*

sarpe_ssss1977
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 21/11/2011
Mesaj Trimis: Lun 11 21, 2011 8:14 pm
    Titlul subiectului:

emoozzah a scris:
nici eu nu sunt de acord cu dietele...daca vrei sa slabesti mananci cat mai sanatos, cu masura si preferabil pana in ora 19-20 (eu chiar nu pot sa nu mai mananc dupa ora 18 cum se zice)...important e sa nu mananci cu 3 ore inainte de a dormi..
normal ca sportul ocupa un loc important in slabire..si multa apa!

si eu sunt de aceeasi parere.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 2 din 2
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum