| Utilizator | Mesaj |
|
vectorialpx Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/02/2008
Asa cred unii... altii nu cred asa. Cam asta ar fi subiectul discutiei... ...cine vede asta ca fiind normal si cine anormal _________________ galerie foto . my blog
|
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
mi-a placut foarte mult cum ai pus problema.. cred ca e cel mai bun post din acest topic |
|
vectorialpx Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/02/2008
mda.. bine zis deocamdata, fetele inca se mai simt complexate de "inferioritate" si de faptul ca asta le face sa para "cu*ve" sau "femei cu experienta". E o abordare ca dracu... pentru ca cel de langa tine te vede asa cum esti [asta daca e sanatos la cap] si nu face decat sa aprecieze... referitor la baieti, lucrurile sunt mai simple, ei "se injosesc" mai usor _________________ galerie foto . my blog
|
|
danuttza Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/12/2011
sexul oral e cel mai tare |
|
bizonul66 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/12/2011
ai foarte mare dreptate e sublim si e si mai bine cand il imparti cu cineva care simte la fel |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Nu puteti descarca fisiere din acest forum |