Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Dum 04 08, 2007 12:41 am
    Titlul subiectului: Bulimia
Raspunde cu citat (quote)

Stiti acele femei care cum mananca ceva ce nu e in regimul lor, sau chiar ce mananca in general se duc imediat la baie si elimina tot?
Milioane de femei mor din aceasta cauza dar toata lumea spune.."it can`t happen to me"...

Si eu am incercat, recunosc, si am slabit zdravan...dar mi-am revenit greu..si au ramas semne.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Dum 04 08, 2007 3:10 pm
    Titlul subiectului:

Am si eu o cunostinta care dupa ce mananca se chinuie sa verse tot ce a mancat.A slabit mult dar lamaia are culoare pe langa ea,daca nu s-ar da cu fond de ten, cred ca ar fi de nerecunoscut.Oare merita? Rolling Eyes
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

lulu_guinness
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 06/02/2007
Mesaj Trimis: Dum 04 08, 2007 5:18 pm
    Titlul subiectului:

normal ca nu merita, nimic nu e mai important decat sanatatea ta! nu sunt de acord cu aceasta metoda de a slabi si nici cu anorexia

Ultima modificare efectuata de catre lulu_guinness la Mar 03 04, 2008 10:32 am, modificat de 1 data in total

Alinta
Mamica moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/11/2005
Mesaj Trimis: Lun 04 09, 2007 1:51 pm
    Titlul subiectului:

Cea mai mare prostie cred eu. Te distrugi pe tine si apoi si pe cei din jur.

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Dum 04 22, 2007 3:13 pm
    Titlul subiectului:

dexonline.ro: BULIMÍE f. Stare patologică manifestată prin senzaţie de foame exagerată.

Din cate stiu eu cei bolnavi de bulimie nu se pot opri din mancat. Eu dupa ce am tinut dieta daneza am dat-o in bulimie. Am stat doua zile la o cunostinta (invatam impreuna), care incercand sa fie o gazda buna umpluse camera de diverse mancaruri. Invatam si bagam in mine. Imi venea sa pleznesc. As fi dat afara tot, dar nu stiu cum se procedeaza si nu prea ma atrage fenomenul.

lotus_flower
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/12/2006
Mesaj Trimis: Vin 01 04, 2008 8:23 pm
    Titlul subiectului:

e groaznic.vara-mea m-a invidiat de cand eram mici k eu sunt mai slaba ca ea,ea fiind bine plinutza iar eu un batz:P.mergea la sala tinea regim...toate pareau sa mearga in diresctia dorita dar nu s-a multzumit,vroia sa slabeasca mai repede asa ca tot ce maca vomita.n am stiut pana am aflat de la matusa mea ca e suspecta de hepatita si ca sta acasa.tin minte k la un momentdat eram la scoala si venise salvarea sa o duca deoarece vomitase pana lesinase.vomita si daca nu manca i se crease un reflex.cel mai grav a fost cand am aflat k este suspecta de anorexie.avea picioare mai subtziri decat mine care oricum sunt foarte slabutza de la mama natura...atunci m-am speriat.dar ea dadea vina pe mine k d-aia slabise ea asa sa arate ca mine si nu mai stiu ce.da nu e vina mea si totushi ma simt asa de prost.a facut terapie la psiholog si a fost si la nutritzionist.acum si-a mai revenit dar mai are unele impulsuri de a vomita...

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/09/2007
Mesaj Trimis: Vin 01 04, 2008 8:30 pm
    Titlul subiectului:

Imi pare rau pentru verisoara ta. Chestia asta o patesc foarte multe fete si o parte din vina o au si modelele acelea de catwalk, care slabesc foarte mult. Totusi, ea nu tebuia sa dea vina pe tine, doar nu tu ai convins-o sa faca asta.

oana_mayo
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 18/12/2007
Mesaj Trimis: Dum 01 06, 2008 1:26 pm
    Titlul subiectului:

ma gandisem intr-un timp sa slabesc si eu,si chiar ajunsesem la bulimie,dar mi-a trecut repede din fericire. am observat ca te si deformezi. sfatul meu pe care ar tb sa-l urmez si eu? CAT MAI MULTA MISCARE,in plus nu toate fetele slabe arata si bine,un corp tonifiat e frumos la toata lumea. succes Very Happy

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/05/2005
Mesaj Trimis: Lun 03 03, 2008 10:36 pm
    Titlul subiectului:

Un corp frumos de fata este acela cu forme in locurile unde trebuie, adica cu sani mari, cu fund mare si bombat si talie de viespe. Baietilor nu le plac cele cu picioare de şânşar, credeşi-ma, ca stau mult in jurul lor.
Cred ca am ajuns experta in gusturile baietilor in materie de fete.

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 03 03, 2008 11:29 pm
    Titlul subiectului:

asa e...problema e cand exagerezi..si este mult mai greu sa ai un fund lucrat, niste sani la fel, talia de viespe si sa emani feminitate decat sa slabesti pana ajungi un bat fara forme.

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/05/2005
Mesaj Trimis: Joi 03 27, 2008 12:53 pm
    Titlul subiectului:

http://***.nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm
un loc unde va calculati BMI (body mass index, greutatea raportata la inaltime). Vedeti daca chiar e nevoie sa slabiti. Mie imi spune ca sunt prea slaba, ceea ce mi se pare o tampenie Laughing
Categorii BMI :

* Greutate Normala = 18.5-24.9
* Supraponderal = 25-29.9
* Obezitate = BMI 30 sau mai mult

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 03 27, 2008 3:52 pm
    Titlul subiectului:

Si la mine tot aia zice ,dar nici eu nu cred.Oricum daca chiar ar trebui sa ma ingras,nu ar fi o problema,problema mea este cum sa slabesc fara sa ma infometez. Rolling Eyes

oana_mayo
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 18/12/2007
Mesaj Trimis: Joi 03 27, 2008 6:46 pm
    Titlul subiectului:

de curand am citit o carte despre grozaviile razboiului Sad . cati copilasi mureau de inanitie si cat munceau pt o bucatica de covrig,nici macar unul intreg. citind cartea mi-am amintit de cazuri reale in care oamenii mergeau la peretii din bucatarie,din regiunea aragazului si ii scorojeau.stitzi de ce? pt k simteau aroma mancarurilor care au fost preparate pe vremea cand era pace. mancau varul de pe peretzi,dar li se parea o delicatesa Crying or Very sad . trist! intrebarea e:merita sa te infometezi? de ce atatea regimuri,cand tot ce trebuie e sa mananci rational,atat cat iti trebuie. offf Sad si de ce trebuie sa stea haina pe tine ca pe gard? mult timp am fost complexata din cauza asta. ii auzeam pe cei din spatele meu:-bai,ce slaba e saraca! ma simteam aiurea si am hotarat sa ma ingras,visam sa am shunculitze. funny,nu? acum putzin imi pasa,prea putzin conteaza cum aratzi,atat timp cat esti sanatos... btw,nemultumitului i se ia darul.. simtitzi-va bine in propria piele! asta va doresc tuturor Smile

http://oanaroxana.blogspot.com/
http://latenightalumni.tumblr.com/

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 03 27, 2008 7:10 pm
    Titlul subiectului:

Si eu visam cand eram mica sa ma ingras fiindca eram foarte,foarte slaba.Puteam sa mananc orice vroiam,si nu ma ingrasam de nici un fel.Acum s-au schimbat lucrurile,trebuie sa fiu atenta ce mananc si cat mananc ,ca daca nu...xxxxxxxl ma asteapta.
Nu vreau sa fiu slaba, nici sa ma ingras,vreau sa ma mentin cum sunt acum.Dar...e greu.Asa este, important este sa fii sanatos daca stai sa te gandesti,dar nici nu as putea ramane indiferenta daca as vedea ca tot mai mare devin. Confused

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 03 27, 2008 10:40 pm
    Titlul subiectului:

Imi place foarte mult ce a scris oana mayo... dar societatea e de asa natura..
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum