| Utilizator | Mesaj |
|
Alinta Mamica moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/11/2005
Da, si eu sunt de acord, dar sa ai si unde sa faci. _________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Ce mi-ar fi placut sa fac dansuri de societate...
|
|
oana_mayo Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 18/12/2007
da,si mie,eu nu am facut decat doua saptamani,dar a fost fain |
|
alesia Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 22/12/2007
Aveti idee unde pot cumpara cd-ul Winsor Pilates complet? Am inteles ca are mai multe cursuri chiar si Belly Dance _________________ Is there anyone who doesn't use that ? http://***.google.ro/ !!!!!!! I'm love'n it !!!!!!! |
|
mari07 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/02/2008
oare la trei luni de la nasterea prin cezariana pot incepe exercitii pilates? |
|
yrinuk Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/10/2008
Mie pilates mi se par exercitii de intretinere mai mult (comparand cu efortul pe care il depui la o sedinta de aerobic sau Tae-bo).... |
|
tzucalexa Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/02/2009
da.... eu fac pilates dupa ce vin de la alergat si asa evit febra musculara....pilates e mai mult un stretching |
|
yrinuk Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/10/2008
Nu nu, nu e stretching. Ala il faci la finalul unei sedinte de aerobic, fitness etc. Si e cel mai important din tot programul. Dupa alergat e bine sa te opresti undeva in mijlocul parcului si acolo sa faci stretching, nu cand ajungi acasa.... http://***.youtube.com/watch?v=79sXwpZUeBw |
|
glamour_style Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 17/05/2010
eu una nu suport sporturile obisnuite..ador bungee`jumpingu`l..parapanta..atv`urile..sunt mai zapacita de fel si ador viteza..adrenalina etc..stau la munte si iarna asta nu stiu daca am pus de 5 ori picioarele`n clapari..am facut cand eram mai mica din toate sporturile..dar nici unul nu m`a atras..vara imi place innotul in rest..nep..inca sunt multumita de fizicul meu...mi`as dori un abdomen un pic mai plat..niste picioare mai `drepte`..niste forme..un corp mai conturat..asa de`fite`..ca e ok si asa si am inceput pilates de ceva timp..cateva exercitii simple de pe net..si sunt ok..imi plac..aveti vre`un exercitiu preferat girls? sau ceva mai greu..sa`mi dati si mie ceva de lucru ? _________________ Be you`! |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |