| Utilizator | Mesaj |
|
mary Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/09/2004
|
|
iuliana_caty Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 17/08/2004
Mie imi place cum arat nemachiata. Si sunt de parere ca imi sta cel mai bine asa...decat sa fiu tot timpul machiata si seara cand ma duc la culcare sa aiba iubitul un shoc atunci cand ma vede, mai bine ma vede cum sunt naturala si are o surpriza din cand in cand sa ma vada si machiata. Oricum, el nu prea vede diferenta. |
|
mary Copilas
Ai tenul deschis la culoare,iuliana_caty? _________________ Pupici de la mary!!! |
|
maytrei Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/12/2004
Eu cred ca un machiaj discret cu putin fard de pleoape si rimel nu strica nimanui oricat de bine ar arata si natural. Da o alta alura si uneori te binedispune daca esti intr-o pasa proasta. |
|
iuliana_caty Copilas
Ar trebui sa atasez poza pt concluzii....dar stiu ca dupa aia mi s-ar zice "gresesti". Asa ca ma abtin. Nu am tenul prea deschis la culoare, nici prea inchis....e ceva intre. |
|
mary Copilas
aha _________________ Pupici de la mary!!! |
|
elita Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 29/03/2005
machiajul trebuie aplicat pentru a corecta careva defecte,pentru a lumina privirea sau a o face mai profunda,etc. Unele fete,pot spune chiar majrea majoritate se machiaza pentru ca asa a intrat in moda si obisnuinta.Fetelor nu orice tip de machiaj se potriveste oricui.Unora le sta mai bine naturale decit "cloun".Chestia e ca nu trebuie de exagerat cind folosim trusa de machiaj.E destul sa aplicam doar rimel pentru a accentua genele (cu grija sa nu se lipesca intre ele,pt asta le vopsim zigzag,in cel mai rau caz le separam atent cu ajutorul unui ac).Apoi punem ceva gloss pe buze, si in dependenta de necesitati si defecte mai aplicam putin fon de ten.Asta e-cit mai natural,cu atit mai frumoasa si originala. |
|
iuliana_caty Copilas
Asta e adevarat in ceea ce priveste machiajul de zi, dar totusi seara trebuie accentuat....ceea ce se cheama machiaj de ocazie trebuie sa fie deosebit. |
|
kamydidit Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 08/04/2005
machiajul care scoate in evidenta trasaturile , si pune in evidenta tot ce-i mai frumos.... atunci acesta e machiajul cel mai potrivit... sunt de parere ca iuliana_caty are dreptate... mai bine naturala... nu toata lumea are nevoie zilnic de machiaj... poate la ocazii mai speciale.. nu de alta dar se obisnuiesc prieteni cu tine asa machiata.. si apoi cand nu te mai machiezi o data parca ii dezamagesti... parerea mea.. felul in care ne privesc ceilalti ne dam seama daca ne-am machit bine sau nu... bafta la machiat si la impresionat.... |
|
ion Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 10/02/2005
Un machiaj ...bun...cam asa de la 10 m nu vezi nimic de la 5 m parca s-ar intrevede ceva de la 3 pasi vezi arta |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |