| Utilizator | Mesaj |
|
lulu_guinness Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 06/02/2007
...
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
dory_b28 Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/11/2006
Nu prea inteleg eu CINE si DE CE cumpara asa ceva?Adica ce sa fac cu o haina pe care nu o pot purta?!Daca cineva cumpara , cred ca o face doar din grandomanie.Sau poate ca banii merg in niste conturi pt binefacere.... _________________
Restaurantul de acasa |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
Haute Couture-ul nu trebuie sa fie atat de excentric pe cat l-a ilustrat lulu (desi fascinante modele, recunosc) Haute-Couture-ul reprezinta show, avantgardism, hainele la statiul de ARTA! E un dramatism, un avantgardism...un "glamourism" fascinant. Sa nu uitam ca exista adevarate certificate Haute-Couture...adevarate target-uri cum ar fi faptul ca trebuie sa ai sediul la Paris...sa ai 3 milioane de euro buget...un numar mare de angajati, etc E o comunitate , nu o joaca, nu doar un prefix.O comunitate de case de moda din care au ramas prea putine: Balmain, Pierre Cardin, Carven, Chanel, Christian Dior, Louis Féraud, Givenchy, Lecoanet Henant, Christian Lacroix, Lapidus, Guy Laroche, Hanae Mori, Paco Rabanne, Nina Ricci, Yves Saint Laurent, Jean-Louis Scherrer, Torrente, Emanuel Ungaro Sunt modele absolut fascinante....etaloanele sezonului, pe care alti designeri le preiau si le fac accesibile...Haute-couture-ul da directia modei..da directiile pentru pret-a-porter Se cumpara ca painea calda de oameni care inteleg moda, care o adora, si majoritatea sunt purtabile. Felicitari, un topic interesant lulu.
|
|||||||||||
|
lulu_guinness Insomniac
sa nu uitam de valenino, versace, armani sau jean paul gaultier... totusi, preferatul meu ramane john galliano
|
|
lulu_guinness Insomniac
...
|
|
lulu_guinness Insomniac
...
|
|
lulu_guinness Insomniac
...
|
|
yannah Moderator
lulu te rog sa comasezi pozele intr-un singur post, foloseste un site de free image hosting dap, galliano e genial |
|
yannah Moderator
offtopic putin. Ca sa nu te chinui cu image hostingul poti sa dai click dreapta pe o imagine de pe orice site..dai copy image address sau ceva similar, depinde de browser....dai paste in postul de egirl... selectezi si apesi butonul Img de sub bara "subiect" |
|
yannah Moderator
eu am facut o fixatie pentru a 6a poza din ultimul tau post... Este fantastica si desi se incadreaza la haute couture mi-as cumpara-o maine! |
|
lulu_guinness Insomniac
mie ultima si aia d care zici tu yannah mi s par geniale |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |