| Utilizator | Mesaj |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
Nu este adevarat, creionul negru se va purta in continuare mult timp, se poarta de MII de ani.De la Cleopatra incoace , daca nu chiar si inainte. Ideea este ca la ochiul tau(daca este acela) ar trebui sa te dai cu dermatograf pe jumatatea exterioara a pleoapei de sus, o linie care sa urmeze linia ochiului. Nu se mai poarta dermatograful dat pe pleoapa de jos in schimb. |
|
4byby Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 04/08/2007
e ochiul meu dar lam pus asa,nu e dat k creion negru,yo ma dau cam asa cum ai zis u.ma bucur k nu s-a demodat |
|
worstwitchever Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/09/2007
mie-mi micsoreaza ochiul daca ma dau cu creion negru in interior. |
|
lulu_guinness Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 06/02/2007
fetelor, voi ce dermatograf folositi?? recomandati-mi si mie unul bun va rog, nu am gasit niciunul care sa nu se intinda... |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Ieftine si bune de tot sunt creioanele acelea romanesti Ada.Sunt 9 ani cred de cand ma machiez si numai din acelea folosesc si bag mana in foc pt.ele ca sunt foarte bune. |
|
Alinta Mamica moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/11/2005
Si eu tot din acelea folosesc pentru ca e un negru foarte intens si nici nu se intind, super bune. _________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |
|
tweety21 Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/07/2005
Creioanele Ada sunt super tari...........de o groaza de timp le stiu si sunt super multumita de ele |
|
lulu_guinness Insomniac
multumesc de sfaturi, o sa-l incerc |
|
lotus_flower Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 03/12/2006
nici eu nu ma pot despartzii de creionu negru.tot de la ada am si eu da nu numai negru,am de toate culorile posibile.p unele le-am luat sa vad cum mi-ar sta cu x culoare.sunt foarte bune si nu irita ochii plus ca sunt si ieftine.de curand am primit un creion negru d la rimmel dar nu are nici p departe rezistentza si pigmentul intens a astora. |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Lulu l-ai incercat?Ma refer la creionul Ada.Eu am inceput sa gasesc si Ada negre care nu fac asa de intens,dar insist mai mult si ajung pana la urma la efectul dorit. Ce creioane negre bune mai stiti? |
|
lulu_guinness Insomniac
Da, am reusit in cele din urma sa-l incerc. Intr-adevar e moale si se aplica f usor, e intens, dar tot mi se pare ca se intinde... Am hotarat sa investesc intr-un dermatograf bun! |
|
oana_mayo Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 18/12/2007
buna! eu am avut unul odata,am dat vreo 5 lei pe el,acum 3 ani,dar nu mai stiu firma. mai tin minte doar ca era rezistent la apa,negru intens,ce mai super bun,dar nu mai tin minte firma,dac imi amintesc va anunt! a,si am aflat k daca nu mai e moale si nu mai are culoarea intensa,tot ce tb sa faci e sa-l lasi cateva secunde la flacara de la aragaz,am incercat si asa e! |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
Si eu tot cu Ada ma intelegeam perfect intr-un timp...dar am adoptat codita putin mai lunga, de cat eye si se strange in pliuri.Acum folosesc Waterproof Kohl de la Sephora... |
|
daay Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 25/11/2007
Oricat de mult am investit in dermatografe de firma am ajuns la concluzia ca nu e nici unul mai bun decat cev de la Farmec , costa 1leu si e super moale si intens. |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |