| Utilizator | Mesaj |
|
lulu_guinness Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 06/02/2007
|
|
delicious_bebe Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 14/11/2008
E posibil..oricum si cand ma dau in interiorul ochiului se intinde oricum.Nu stiu ce sa zic..probabil sunt ochii mei de vina. _________________ omnia vincit amor! |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
pe interior cu atat mai mult..zona aceea e sensibila si din cauza lichidului ocular oricum se intinde... |
|
delicious_bebe Copilas
Nu stiu ce sa fac ca dupa ce se intinde iti dai seama ca arata urat..o sa ma incerc.. _________________ omnia vincit amor! |
|
fluturasalb85 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/09/2008
eu nu am incercat pana acum tusul pt ca sunt multumita de dermatograf. am cumparat unul ieftinica si e super ok _________________ http://***.axia.ro - Coliere, cercei, bratari, bijuterii fantezie cu un design deosebit si de cea mai buna calitate. |
|
delicious_bebe Copilas
Eu am inceput sa ma dau cu tus..ca nu se mai poate.. _________________ omnia vincit amor! |
|
yannah Moderator
tusul e cea mai buna achizitie pentru impatimitele de ochi de matza |
|
delicious_bebe Copilas
Zici?..so in seara asta o sa am ochii de mata.. _________________ omnia vincit amor! |
|
blondutza_eu Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 16/03/2010
si mie ada si cel de la farmec mi se par cele mai bune. am cumparat unul mecanic nu stiu de la ce firma cu vreo 30 de lei si nu e bun de nimic. |
|
yannah Moderator
La tus recomand unul singur si am cam incercat tot ce se poate. The Body Shop. Tus cu sticla neagra si pensula argintie. E raiul pe pamant si la aplicare si la rezistenta. Mai era unul genial, de la Farmasi pe care nu il mai gasesc deloc... _________________ vacanta.soare.plaja.soare.vacanta. |
|
blondutza_eu Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 16/03/2010
eu tus nu prea folosesc pt ca am tenul foarte deschis la culoare si daca ma dau cu tus arat ca si cum as merge la discoteca si clar mar arunca diriga pe geam. il folosesc doar in club. |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |