Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :

maimuta
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/12/2005
Mesaj Trimis: Vin 09 28, 2007 2:29 am
    Titlul subiectului: Respect ptr animale
Raspunde cu citat (quote)

pe la noi in spatiile mioritice, sunt anumite personaje care isi bat joc de animale, unii bat cabalinele ca nu le trage caruta, altii asmuta cainii impotriva semenilor nostrii, etc, nu stiu daca urmariti din cand in cand politia animalelor din statele americane texas, florida, etc, acolo este foarte aspru pedepsit daca nu ai ai grija de un animal, mergand pana la puscarie ptr pedeapsa, sau un alt ex, acolo nu-ti da voie sa cresti mai mult de 4 caini, ptr ca maram nu ai timp sa educi sau dresezi, sau daca nu le-ai facut anumite controale periodice la veterinar
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Vin 09 28, 2007 3:04 pm
    Titlul subiectului:

Cand am timp sa cand imi amintesc ma uit la acea emisiune de care vorbeste maimuta.Sunt foarte de acord cu pedepsirea celor care chinuie animalale,daca as avea vreo putere eu, as "baga" o asemenea lege si la noi in tara.Ma doare sufletul sa vad animale chinuite de oameni cu inima de piatra.Auzisem ca prin jurul blocului meu exista o data,acum nu mai stiu daca mai este, o trupa de baieti care nu au gasit o alta modalitate de distractie decat aceea de a prinde pisicile,de a le invarti de coada si spoi sa dea cu ele d e pamant Ce suflet trebuie sa ai ca sa poti face asa ceva.Am auzit ca si la tv a aratat zilele trecute o intamplare foarte asemanatoare,cum ca au omorat in bataie niste baieti o pisicuta S-au ales doar cu o amenda ,doar atat.Sper din suflet ca int-un viitor sa luam si noi exemplul americanilor,in ceea ce priveste protectia animalelor. Pray
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

tweety21
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 15/07/2005
Mesaj Trimis: Vin 09 28, 2007 4:38 pm
    Titlul subiectului:

am ramas foarte socata cand am vazut ce au facut acei baieti pisicutei............este incredibil cata ura si rautate si tembelism exista in niste oameni............nu mi-am imaginat ca asa ceva se poate constitui in distractie
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

maimuta
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/12/2005
Mesaj Trimis: Vin 09 28, 2007 9:44 pm
    Titlul subiectului:

havena, emisiunea politia animalelor, este aproape in fiecare seara pe animal planet
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 09 29, 2007 6:01 pm
    Titlul subiectului:

Seara? Rolling Eyes Eu stiu ca era in timpul zilei cand ma uitam..poate era in reluare Rolling Eyes Oricum bine ca mi-ai reamintit de ea,mi se pare interesanta si am sa ma uit dn nou cand am ocazia.

worstwitchever
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/09/2007
Mesaj Trimis: Dum 09 30, 2007 3:25 pm
    Titlul subiectului:

si eu m-am uitat la sf. verii la emisiune. e ft buna. si asa e, daca infometezi sau agresezi animalul, e vai de capul tau ! Rolling Eyes si mi se pare ft corect, mai bine da-l cuiva, decat sa sufere.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 09 30, 2007 9:45 pm
    Titlul subiectului:

Am semnat pe site-ul PRO TV petitia pt.protectia animalelor,va rog pe cei care iubiti animalele,semnati-o si voi.Nu costa nimic si nu facem decat un bine!

dory_b28
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/11/2006
Mesaj Trimis: Lun 10 01, 2007 10:30 am
    Titlul subiectului:

Problema este ca la noi chiar daca va fi infintata "politia animalelor" sunt sigura ca nu va fi ca in alte tari.La noi legea nu e lege pt toti . Unii omoara oameni si scapa nepedepsiti pt ca sistemul judiciar e la pamant.Exista atatea erori judiciare ca-ti vine sa te iei cu mainile de par si sa fugi incotro vezi cu ochii.Dar...totusi ...cine vrea ...poate sa semneze petitia aia pe site, este totusi un pas inainte .Se pare ca unora chiar le pasa.

Restaurantul de acasa

tweety21
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 15/07/2005
Mesaj Trimis: Joi 10 04, 2007 2:43 pm
    Titlul subiectului:

Ai zis bine ca "unora" le pasa si se pare ca nu sunt destui. Nu ne comparam cu cei din strainatate si nu se va putea face nimic la noi pentru animale pt ca multora nu le pasa si nu vor sa isi piarda timpul cu asa ceva........pacat Sad

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Mar 10 23, 2007 1:42 pm
    Titlul subiectului:

Intrati si voi aici..

http://***.protv.ro/petitie.php

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 10 23, 2007 11:49 pm
    Titlul subiectului:

Si eu VA ROG sa intrati acolo si semnati petitia!

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 11 04, 2007 11:41 am
    Titlul subiectului:

Stie cineva cum a ramas cu chestia asta?Parca vad ca nu ajungem la mare lucru... Mad

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 01 17, 2008 4:56 pm
    Titlul subiectului:

Nimeni nu stie nimic?Eu tot caut sa vad cum a ramas treaba asta,dar nu gasesc nimic nici unde Sad

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 02 10, 2008 4:34 pm
    Titlul subiectului:

Zilele trecute o cunostinta de-a mea a fost martora unui accident sangeros,daca pot sa-l numesc accindent.O pisica trecea strada tocmai cand se apropia o masina,un jeep,nu stiu ce marca,nici nu conteaza,pisicuta ajungea sa treaca daca nenorocitul de sofer nu accelera sa dea peste pisicuta intentionat,ca doar avea jeep,nu?Sfarsitul vi-l imaginati si voi,pisica e pur si simplu spulberata.Ce rai si fara inima pot fi unii Mad

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/09/2007
Mesaj Trimis: Dum 02 10, 2008 7:24 pm
    Titlul subiectului:

Daca am fi trait intr-un alt stat, unul civilizat si normal, cu respect fata de animale, acea persoana putea sa ii ia numarul si sa anunte autoritatile. Bine, asta se poate face si la noi, numai ca politistii vor da din umeri si vor spune ceva de genul :"Eh, a mai scapat lumea de un aminal maidanez... Rolling Eyes" E pur si simplu inuman si inacceptabil ceea ce se intampla. Nu spun ca oameni ca soferul jeep-ului exista doar la noi, caci exista in toate tarile, dar diferenta este ca in Romania nu se ia nicio masura impotriva acestor nemernici.
Iar de petitia aceea nu am mai auzit nimic. Oamenii de buna credinta au semnat, iar cei din parlament s-au facut ca uita. Pur si simplu, traim intr-o tara in care multora le pasa doar daca au ceva de castigat. Daca chestia asta i se intampla unui om si nu unui animal soferul acela facea ani buni de inchisoare, dar asa nu se alege nici macar cu o amenda. Pentru mine, e revoltator ceea ce se intampla si nu e vorba doar despre acest caz. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum