Utilizator Mesaj

Pagina 2 din 2
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Du-te la pagina :

dory_b28
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/11/2006
Mesaj Trimis: Dum 02 10, 2008 7:30 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Nu a fost uitata , acum se poate face inchisoare de la 3 luni la 6 ani , este lege de cateva saptamani.Nu stiu daca ati vazut cazul cu un cal batut de stapan pana l-a nenorocit , acum vreo 2 sapt cred , atunci am aflat ca a intrat in vigoare legea , iar cei care fac rau animalelor sunt pasibili de inchisoare.Asa ca ...oameni fara suflet ...luati aminte!!!!!

Restaurantul de acasa
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/09/2007
Mesaj Trimis: Dum 02 10, 2008 7:56 pm
    Titlul subiectului:

Ce bine! Smile Doar ca trebuie sa-i si prinda Confused ...
Apropo de cai batuti. Vad aproape zilnic pe strazi cai inhamati la carute, slabi, murdari, batuti, care cara carute pline-ochi cu fiare vechi, dar pentru unii nu mai e atat de socant, pentru ca a devenit parte din cotidian. Insa cand ii vad pe tiganii aia (nu sunt rasista, doar ca majoritatea celor care aduna fiare vechi cu carutele sunt tigani) cum ii biciuiesc, pur si simplu ma scoate din sarite! In privinta asta chiar nu se poate face nimic? Ne intristeaza cand vedem animale torturate, dar ceea ce li se intampla cailor acelora nu este tot un fel de tortura (bataia, infometarea si muncirea zi de zi)? Iar cand bietii cai imbatranesc, sau se imbolnavesc si nu mai pot munci ii omoara in bataie si ii lasa pe un camp. Nu spun ca toti cei care aduna fiare vechi se poarta asa cu caii lor, dar am vazut atat de multe cazuri din-acestea, incat tind sa generalizez. Cred ca ar trebui sa se ia masuri si in privinta asta... Exclamation Evil or Very Mad

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Dum 02 10, 2008 11:06 pm
    Titlul subiectului:

De acord,dar mai e mult pana se ajunge si acolo.Abia am inceput cu protectia animalelor si va mai dura pana cand intr-adevar se va ajunge ca dincolo,daca se va ajunge. Confused
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/05/2005
Mesaj Trimis: Dum 02 10, 2008 11:10 pm
    Titlul subiectului:

dory_b28, asta e cea mai buna veste pe care mi-a dat-o cineva in ultimile luni! Toata viata am asteptat sa fie promulgata si la noi legea asta!!!

PS: in secunda asta imi scrie un amic pe yms:
captain pimp: stii ce ar trebui la noi
captain pimp: ceva lege din aia sa te lase sa impusti idioti
shadysgal: idioti care chinuie animale
captain pimp: da cam asa

Nu pot decat sa subscriu, evident.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Dum 02 10, 2008 11:13 pm
    Titlul subiectului:

Eu nu ma entuziasmez prea mult pana nu vad si un caz clar in care au arestat pe cineva pt.asa ceva.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Mar 02 26, 2008 7:50 pm
    Titlul subiectului:

pana acum s-au dat multe amenzi, iar caii de pe strazile din orasele sarace nu au mai fost euthanasiati..
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/05/2005
Mesaj Trimis: Mie 02 27, 2008 3:46 pm
    Titlul subiectului:

Am uitat sa va spun despre episodul relatat intr-un ziar de la noi recent: i s-a deschis dosar penal unui taran idiot care a omorat in bataie catelul unei vecine, dupa ce l-a prins intr-o capcana artizanala creata de el. (stiu, e cumplita fapta in sine, nici nu vreau sa intru in detalii) Ideea este ca femeia l-a reclamat si iata ca LEGEA SE APLICA! Este prima fapta pe care o apreciez ca fiind pozitiva in tara asta. Incepe sa se miste, incet.. dar se misca.

eva_eve17
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 24/04/2009
Mesaj Trimis: Vin 04 24, 2009 11:32 pm
    Titlul subiectului:

Ca sa omori o viata este tot o crima...Animalul nu are gura sa vorbeasca,dar omul profita de inocenta si gingasia lor si le bat,le omoara Crying or Very sad De ce ??? Ce ai de castigat din asta ??? Eu,in prima mea zi de scoala,am gasit pe strada un porcusor de Guineea vai-mama-lui(defapt e fata)si am bagat-o in ghiozdan si am tinut-o acolo 3 ore,apoi m-am intors acasa.Mama n-a acceptat-o si eu am inceput sa plang si sa ii zic tot felul de cuvine sensibile de genul ,,Daca tu erai in halul asta nu te aruncam pe strada...'' si pana la urma m-a lasat cu ea.I-am facut vaccin,am bandajat-o,i-am facut si operatie k eu am gasit-o muscata Evil or Very Mad Nici nu mai vreau sa imi amintesc...Dar acum are 4 ani si este f sanatoasa si a si nascut un puisor....Biata Cappuucino(asa o cheama)

Dar in concluzie,eu voi invata din rasputeri si daca se poate,voi ajunge presedinte(sau presedinta Very Happy )si voi baga legea aceasta in vigoare in toata Romania si nu voi fi ca Basescu(baruri,litoral,Bush,vacanta,distractie)care isi pune mainile la ochi.Este si el presedinte k are un anumit nume(vai,ce sa zic! marinar...nu conteaza ce functie ai avut mai,Basescule!)

Multumesc Smile
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 2 din 2
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum