Utilizator Mesaj

Pagina 6 din 6
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6

Du-te la pagina :

cyresika
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 19/08/2009
Mesaj Trimis: Mie 08 19, 2009 9:49 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Aaa...am uitat sa zic ca...fata asta mi`a recomandat sa ma dau cu crema de galbenele...nu prea o suport eu...mirosu...yak Razz ...dar ma dau cel putin o data..

si de ceara mai vroiam sa zic ca nu frige..ca am mai citit eu pe undeva ca te frige la salon cu ceara...si chestii de genu...dar la mn a fost ok...experienta placuta Smile
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

cyresika
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 08 19, 2009 9:53 pm
    Titlul subiectului:

Am dat 29 RON [290 de mii vechi] pt ep inginala pratile si 10 RON [100 de mii vechi] pt epilare scurta picioare....am uitat sa completez Laughing Laughing Laughing Laughing

annelle
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 08/02/2009
Mesaj Trimis: Mie 10 14, 2009 7:33 pm
    Titlul subiectului:

Salut! Hi ya! Aa vrea si eu sa stiu de la ce varsta se poate face epilarea cu laserul . App. eu am incercat epilarea cu aparatul Braun.. suport durerea numai ca mie imi curge sange la fiecare fir de par.. si se inroseste pielea si ramane asa vreo saptamna Sad am incercat si cu ceara ...veet benzi.. si nu ia tot Sad crema nu prea ia si creste rpd.. iar cu bicul ma irit rau de tot Sad Very Happy Rolling Eyes

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Lun 10 19, 2009 12:20 pm
    Titlul subiectului:

chiar functioneaza crema de galbenele after? Laughing

cyresika
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 10 31, 2009 11:17 am
    Titlul subiectului: tzucalexa

mda...m`am dat o singura data..after.. in speranta ca imi va calma roseata...dar n`am observat diferentza.....cu sau fara...mie imi e tot aia...ca`mi trece roseata in 2-3 zile:-??

caty_95
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 30/11/2009
Mesaj Trimis: Mar 03 09, 2010 2:30 pm
    Titlul subiectului:

Eu folosesc Sugaring,e ca si un caramel...se gaseste la THE BODY SHOP este si dulce...si nu trebuie incalzita ca si ceara...are aceleasi rezultate ca si ceara dar nu trebuie sa o incalzesti..si nu frige Smile
dar in zona....aceea Embarassed ...lama....doare prea tare cu ceara sau sugaring ...si cine te-ar ajuta...?? Laughing

purple_butterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/01/2010
Mesaj Trimis: Mar 03 09, 2010 8:39 pm
    Titlul subiectului:

hmm eu cu epilatorul..chiar daca a fost dureros la inceput acu e plictisitor ca nu am rabdare..ma dispera firele sub piele ca imi fac nijte rani de la ele:">
ma gandesc sa incerc cu ceara dar vreau sa stiu la ceara cresc fire sub piele?Very Happy

evelynne
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 30/07/2010
Mesaj Trimis: Vin 07 30, 2010 9:39 pm
    Titlul subiectului:

buna:) sunt noua aici si am citit topic-ul asta si eram curioasa dak doare kiar in halu ala dak te epilezi singura...k maine o sa merg la 2 prietene sa ne epilam....defapt cea la kre mergem o sa ma epileze pe mn si pe cealalta prietena a mea...si nu stiu c as putea lua pt durere...e prima oara knd ma epilez inghinal si mie frika dar am zis k sa ma faka pe mn prima k sa skap repede...nu vreau so vad pe aia in dureri si sa renunt:))) k ma duk sapt viitoare la mare..si neaparat tre sa skap de "bush"...revenind la durere...sa beau vreo 2 paharele de whisky?sau cv tarie?...k as vrea sa amortesk:))sa nu simt chiar nimik...ms anticipat:*

lumy28
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 15/05/2011
Mesaj Trimis: Vin 05 20, 2011 2:02 pm
    Titlul subiectului:

eu ma epilez cu ceara, la cosmetica de aproximativ un an. La inceput mi-a fost foarte frica dar ma bucur acum ca am ales solutia asta. firele cresc mult mai subtiri si mai rare decat inainte si am fost placut surprinsa de asta Smile

auraciurel
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 30/05/2011
Mesaj Trimis: Lun 05 30, 2011 6:22 pm
    Titlul subiectului: epilare definitiva

daca te-ai saturat de lama de ce nu incerci ceva util? ipl a aparut fetelor si in romania si are preturi bune spre foarte bune...dati cautare google
eu am incercat si e misto Cool

joana10
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 06/10/2011
Mesaj Trimis: Mie 11 23, 2011 3:05 pm
    Titlul subiectului: IPL rulz

hello egirls, eu am folosit de la lama la ceara la ipl. Lama-din start nu a imbunatatit nimic decat ca mi-a facut firele mai dese si mai aspre, cearae e ok dar mult prea dureroasa si nici nu se rareste iar mai mult de 4 zile de piele perfect fina nu ai. Am incercat si o crema asa zis de epilare definitiva de la Revitol...o mare prostie nu numai ca nu epila nici macar ca o crema normala...nu s-a intamplat mai nimic decat ca mi-au aczut cateva fire superficiale pe ici pe colo si surpriza a2a zi cresteau la loc.
Ultima incercare a fost cu IPL axila si inghinal la axila . la inghinal cedeaza mai greu, dupa prima sedinta nu s a vazut cine stie ce dar la a3a au cazut o multime de fire iar rezultatele de la axile s au vazut dinh prima sedinta(la a 3a m am oprit ca nu imi mai crestea deloc)
Si nu e chair atat de scump IPL eu pe inghinal total si axila platesc 90 de euro

laura_dolce
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 10/12/2011
Mesaj Trimis: Sam 12 10, 2011 9:13 pm
    Titlul subiectului: Epilare cu IPL

La fel ca si joana10 am incercat cu aparatul de ras. A fost un haos total.. Pe langa faptul ca ma iritam(desi aparatele de ras erau sterile,de unica folosinta) reuseam sa ma mai si tai.. Ca sa nu mai spun de mancarimile care apar cand firul de par incepe sa creasca Shocked
Dupa lungi cercetari si vazand recomandarile persoanelor de pe diferite forumuri, am apelat la un salon de epilare definitiva din AFI Very Happy
Sunt foarte multumita,dupa a 4-a sedinta pot zice ca mai am asa pe alocari putin puf,iar de iritati nici nu mai incape problema Razz
Iti recomand cu drag sa treci pe acolo daca ai drum.. Eu am fost ieri la programare si am observat ca au si o promotie in perioada asta. pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati Razz

alexandraandreea
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/03/2011
Mesaj Trimis: Lun 05 21, 2012 5:24 pm
    Titlul subiectului:

Fetelor, vine vara!!! Imbratisati sezonul estival apeland la cele mai tentante pachete si produse pentru o slabire armonioasa, echilibrata si sanatoasa. http://***.slabut.ro te ajuta sa scapi de problemele cauzate de greutatea corporala excesiva, de celulita inestetica, dobandind o silueta atragatoare si un corp sanatos! Rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare!
http://***.slabut.ro 0730.410.783
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 6 din 6
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum