Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 5
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare

Du-te la pagina :

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/09/2007
Mesaj Trimis: Vin 12 14, 2007 8:07 pm
    Titlul subiectului: seriale
Raspunde cu citat (quote)

m-am gandit sa facem un topic si despre asa ceva. aici putem discuta despre serialele pe care urmarim. ce ziceti?

Alinta
Mamica moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/11/2005
Mesaj Trimis: Vin 12 14, 2007 8:40 pm
    Titlul subiectului:

Eu ma uit mai mult la seriale de criminalistica si comedii gen Minti criminale, CSI - NY, Criminalistii sau Seinfeld, Mesaje de dincolo ma mai uitam, sau cum se numea episodul acela? Rolling Eyes

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 12 14, 2007 8:47 pm
    Titlul subiectului:

Si eu ma uit la C.S.I. Imi place mult originalul, difuzat pe prima tv si tvr 1. Mai urmaream Anatomia lui Grey, dar acum nu mai este (insa am vazut pe net cateva episoade si cum se termina) si Neveste Disperate, dar nici asta nu mai e Sad . In rest, Rebel in California si Prison Break.

Alinta
Mamica moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/11/2005
Mesaj Trimis: Vin 12 14, 2007 9:12 pm
    Titlul subiectului:

La Rebel in California m-am mai uitat si eu, in general ma uit la seriale pe AXN, acolo sunt multe cu criminalisti si a aparut unul acum Doctor House parca, super simpatic.

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 12 14, 2007 9:17 pm
    Titlul subiectului:

Ah, da... la asta vroiam si eu sa ma uit, dar n-am reusit pana acum... Oricum preferatul meu ramane "C.S.I. - Originalul". Si mi-am mai amintit de un alt serial care imi placea: "Dr. Who", dar nici asta nu mai e Sad

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Vin 12 14, 2007 9:51 pm
    Titlul subiectului:

Da,si eu ma uitam la Prison Break dar pe calculator,pana in momentul in care asteptam sa mai difuzeze cate un serial,un canal de televiziune din Canada sa-l pot "trage".Am renuntat momentan, o sa ma mai uit din cand in cand,cand o sa am chef.
In rest imi plac serialele de comedie gen Senfield,Friends,Doi barbati si jumatate sau asa ceva Rolling Eyes si imi placea foarte mult si Totul despre sex,acum nu mai stiu pe ce post este.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

tweety21
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 15/07/2005
Mesaj Trimis: Sam 12 15, 2007 10:09 am
    Titlul subiectului:

Prison Break is the best.............mai ales personajul principal Embarassed Laughing

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 12 15, 2007 2:21 pm
    Titlul subiectului:

Laughing Laughing Wink

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 12 15, 2007 2:22 pm
    Titlul subiectului:

Si mie imi place Prison Break, dar il vad pe DVD, pentru ca pe ProTV e prea tarziu difuzat Sad

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 12 15, 2007 2:27 pm
    Titlul subiectului:

Da,si eu pe calculator am fost mult inaintea celor de la tv,si inca sunt,dar astept sa adun mai multe seriale de pe net,si apoi incep sa ma uit de unde am ramas.Oricum ar fi mare lucru daca canalele de televiziune din tara ar avea serialul tot,pana la capat,de obicei scriu :"ultimul episod"dar e ultimul pe care il au ei de fapt Mad

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Dum 12 16, 2007 1:33 pm
    Titlul subiectului:

am auzit si eu de acest "Prison Break". poate il achizitionez si eu.

eu tocmai am terminat "Rome". a fost interesant si semieducativ. un pic prea explicite scene de sex si violenta, pt gustul meu... si niste romani cu comportament englezo-american, dar merge. dupa fiecare episod umblam pe wikipedia sa vedem cat la suta era istorie si cat imaginatia scenaristului. cat la suta din wikipedia e adevarat e alta discutie...

e complicat la mine. daca incep sa ma uit la un serial, se trezeste al meu preten ca ii place si lui si ca nu pot sa ma uit cand am eu chef si timp, ci atunci cand aveam amandoi. deci ajungem sa vedem cate un episod pe saptamana Very Happy ma uitam si eu la niste desene animate "Avatar", acum se uita si el, si am ramas in urma cu episoadele.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

rox_girl
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/02/2008
Mesaj Trimis: Joi 02 28, 2008 2:40 pm
    Titlul subiectului:

the 4400 e excelent.....
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 02 28, 2008 9:16 pm
    Titlul subiectului:

Da, chiar uitasem de asta! Very Happy Dar unele faze sunt cam ciudate, adica... aia sunt rapiti de cei din viitor, dar ii aduc inapoi, ca sa ce...? Eh? Faza asta nu prea am inteles-o, dar in rest imi place. Acum, sper sa nu fie si asta unul din serialele alea pline de intrebari, dar care se lungesc imbarligandu-se si mai tare la fiecare episod (gen "Lost" Rolling Eyes )

kally
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 21/08/2006
Mesaj Trimis: Vin 02 29, 2008 12:00 am
    Titlul subiectului:

idun a scris:
am auzit si eu de acest "Prison Break". poate il achizitionez si eu.

eu tocmai am terminat "Rome". a fost interesant si semieducativ. un pic prea explicite scene de sex si violenta, pt gustul meu... si niste romani cu comportament englezo-american, dar merge. dupa fiecare episod umblam pe wikipedia sa vedem cat la suta era istorie si cat imaginatia scenaristului. cat la suta din wikipedia e adevarat e alta discutie...

e complicat la mine. daca incep sa ma uit la un serial, se trezeste al meu preten ca ii place si lui si ca nu pot sa ma uit cand am eu chef si timp, ci atunci cand aveam amandoi. deci ajungem sa vedem cate un episod pe saptamana Very Happy ma uitam si eu la niste desene animate "Avatar", acum se uita si el, si am ramas in urma cu episoadele.

nu inteleg de ce nu au mai finantat seria Rome Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad inca mai primesc newsletter'ul de la ei Laughing Laughing Laughing Laughing era cam 65% adevar istoric (sau isteric Smile) depinde) ... noh si romani erau violenti si sexual maniacs for real ... sorry to break your heart Razz

acu' ma uit la the tudors hot over you parte cu hot over you e pt adevaru istoric desigur Embarassed

iar prison break e ok primele 2 serii ... de la a 3'a m'am plictisit de moarte .... cred ca o sa ma supar iar intrun week'end si o sa recuperez insa Very Happy .... dar seria 1 merita fiecare secunda Smile

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/05/2005
Mesaj Trimis: Vin 02 29, 2008 1:35 am
    Titlul subiectului:

Gilmore Girls ! Sunt fan absolut, indragostita de Alexis Bledel (interpreta rolului Rory) Filmul este inteligent, nostim, cu extraordinar de mult bun simt realizat, replici sarcastice... Ma binedispune instantaneu si imi da o senzatie de confort psihic.

Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 5
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum