| Utilizator | Mesaj |
|
trandafir Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 22/02/2008
|
|
eea Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 10/03/2008
Nu stiu daca exista vreo astfel de crema (la modul sa fie chiar eficace), dar prin sport sigur poti regla problema. |
|
dana_m Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/03/2007
pe ***.armoni.ro gasesti o crema ffff buna pt sani, de la clinians. daca dai un search pe net ai a vezi ca multe spun acelasi lucru. |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
daca cremele anticelulitice am zis ca ajuta maxim 5% insa doar cu sport si alimentatie sanatoasa, cele pt"sani mai fermi" nu vad cum ar ajuta... sanii nu prind fermitate nici daca faci sport, ce sa mai vorbim de creme ...insa daca n-ai pe ce arunca banii, poti incerca si creme dar asa, ca sa fii tu impacata ca ai incercat si varianta asta _________________ http://shopperita.blogspot.com/ |
|
ladybutterfly Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/01/2009
Vai eu nu sunt în stare nici de o flotare, dar mă apuc serios daca zici că funcționează. Și deci nu fac mușchi la mâini? _________________ http://sweetladybutterfly.blogspot.com/ To love and to win is the best, to love and to lose is the next best. |
|
zuzze Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/03/2010
Pentru fermitatea sanilor fac si ceva exercitii cu greutati (nu prea mari), nu ma apuc sa fac flotari ca nu pot sa le fac corecte si mai bine renunt. Dar folosesc si o crema intens hidratanta, ce are si ea rolul ei, adica de a ajuta pielea sa ramana la un nivel de hidratare optim. Crema pentru gat si decolteu, este de la B4U si am cumparat-o de pe net ***.adeva.ro E faina, sunt multumita de ea. |
|
stefy21stefy Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 08/09/2010
fetelor eu am luat breast success timp de 4 luni si am avut o crestere super vizibila,primele rezultate s-au lasat asteptate intr-adevar dupa 1 luna dar s-a meritat credeti-ma.Acum sunt fermi si super frumosi.Imi place ce vad,daca vreti sa va dau informatii privind modul de ajutare a acestui produs nu ezitati sa ma contactati pe id-ul meu stefy21stefy@yahoo.com |
|
eonline Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/09/2010
Nu stiam ca exista asa tratamente .. decat flotarile _________________ Moda feminina | Jocuri cu masini | Yahoo Status |
|
mihaela28 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/08/2010
vreau si eu acest produs stefy.....ti-am trimis pe mess add....da si tu , te rog , accept sa putem discuta..... merci |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |