Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/05/2005
Mesaj Trimis: Mar 02 26, 2008 3:04 am
    Titlul subiectului: H.I.M. (topic maniaco-obsesiv)
Raspunde cu citat (quote)

Topic dedicat grupului de rock H.I.M., din Helsinki - Finlanda.

OK, deci am inceput nebunia. Am deschis topicul despre H.I.M. Am stat sa ma gandesc ce motiv pot invoca daca sunt intrebata de ce am deschis un topic despre H.I.M. pe un forum care se numeste E-girl... well... pot invoca oricand nebunie temporara sau faptul ca baietii cred ca muzica H.I.M. prinde la toate fetele cica! Laughing Laughing

In 1991 Ville Valo a fondat HIM, apoi in 1996 au scos EP-ul de debut '666 Ways To Love: Prologue'. 1999 a fost anul in care a aparut al 2lea album 'Razorblade Romance'.

Al 3lea album 'Deep Shadows & Brilliant Highlights' a iesit pe piata in 2001, al 4lea album i-a etichetat definitiv ca muzica 'Love Metal', prin hiturile Buried Alive By Love, The Sacrament & The Funeral Of Hearts in 2003. HIM - Greatest Hits album 'And Love Said No..1997-2004' lanseaza single-ul Solitary Man.

In 2005 au lansat al 5lea album 'Dark Light' cu single-urile 'Wings Of A Butterfly' si Killing Loneliness.
Iar anul trecut in septembrie a aparut ultimul lor album 'Venus Doom' si deja au scos 2 single-uri: Kiss of Dawn si Bleed Well.

Au trecut si de testul U.S.A. si multi ii considera c m buna formatie din lume. Ma alaturi si eu celor care cred asta si chiar daca acest topic nu va continua sau va fi inchis il voi considera ca un gest personal, ca declaratia mea de dragoste pt acest grup rock.)

Mai jos aveti link pt primul lor videoclip; cu fiecare postare voi mai adauga un link nou si informatii despre formatie:
1. JOIN ME
http://youtube.com/watch?v=7k1z5M3BDZo

oana_mayo
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 18/12/2007
Mesaj Trimis: Mar 02 26, 2008 3:01 pm
    Titlul subiectului:

"JOIN ME IN DEATH" -e primul lor videoclip? imi place,desi ma trec fiori. si nu sunt de la gheata. brrrrrrr,un diablo sensibil Wink
imi place si summer wine

http://oanaroxana.blogspot.com/
http://latenightalumni.tumblr.com/
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

dilemmaqueen
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 28/06/2006
Mesaj Trimis: Mar 02 26, 2008 4:20 pm
    Titlul subiectului:

don't fear the reaper a stat pe repeat cand am descoperit-o

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 02 26, 2008 4:30 pm
    Titlul subiectului:

In orice caz, Join Me i-a facut celebri in Europa. (versurile vorbesc despre Romeo & Julieta)

O chestie importanta de stiut: HEARTAGRAMA.
Heartagrama este simbolul H.I.M., o combinatie intre o inima si o pentagrama inversata (love & hate), creata de Ville Valo a 2-a zi dupa ce a implinit 20 de ani. Spune ca "the heartagram stands for HIM as a band, as an entity, and for 'love metal' in general."

Multi fani au tatuaje cu heartagrama sau cu alte embleme HIM— inima de pe incheietura mainii drepte a lui Ville si imagini care decoreaza copertile unor albume.

Intr-un interviu Ville declara ca Heartagrama este un "Yin Yang Modern", in care inima reprezinta Yin, iar pentaclul inversat - Yang.

2. WICKED GAME (cover dupa Chris Isaak. Sincer urasc coverurile, dar mi se pare mai buna versiunea HIM)
http://youtube.com/watch?v=N9RluEPwqU8

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Mar 02 26, 2008 5:59 pm
    Titlul subiectului:

Publicul lor era ceva ma variat pana la 'Deep Shadows & Brilliant Highlights'. Dupa, balanta a inceput sa se incline mai mult spre sexul slab (adica sub 70 de kg... glumeam... voiam sa zic sexul frumos)

Cu tatuajul lui de pe mana stanga... am inteles ca era pulbere cand i-a fost facut. Trebuia facut tot odata pt ca altfel nu ar fi avut aceasi nuanta. Iar o pesoana treaza nu ar rezista durerii atata timp.

Coverul nu consider ca e mai bun decat originalul. E categoric altfel si sa zicem ca face mai multa dreptate versurilor. Daca vorbim de cover-uri, "Tainted Love" al lui Marilyn Maison mi se pare mai reusit.

Asteptam cumva un sunet nou din partea lor. Dar inca nu stiu nimic despre planurile lor de viitor. Si nici nu am ascultat nimic de pe 'Dark Light'. Sa zic ca am fost un pic dezamagita cand au scos "And Love said No".

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 02 27, 2008 1:27 am
    Titlul subiectului:

oh.. "Deep shadows.." e albumul meu preferat de la ei, tricoul meu preferat e cu imaginea albumului asta...

Are un prieten cu studio de tatuaje si acela a facut un pariu cu el sa il lase sa ii deseneze acea "maneca" (initial trebuia sa se continue pe gat si sa realizeze si maneca dreapta). Si da, e facut la betie! Laughing Laughing >>
Pai Dark Light a aparut mai demult si au recunoscut si ei ca nu s-au strofocat sa scoata ceva bun. E de admirat o formatie care nu e cu nasul pe sus si are puterea sa isi recunoasca greselile Exclamation Dark light a fost mai mult light decat dark. Razz A propos: in finlandeza cuvantul VALO inseamna LIGHT.
Dar cu noul album Venus Doom s-au intors la radacini, e un sound mai apropiat de Greatest Lovesongs, Vol. 666

Mai jos aveti link catre unul dintre cele mai frumoase cantece HIM: GONE WITH THE SIN. Suna cam asa:
I adore the despair in your eyes
I worship your lips once red as wine
I crave for your scent sending shivers down my spine
I just love the way you're running out of life

3. Videoclipul oficial>>
http://youtube.com/watch?v=j50h-nFMB9E

4. Inregistrare din concert, trebuie neaparat sa vedeti asta, e superb totul >>
http://youtube.com/watch?v=jvUMbxilzkE

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 03 01, 2008 7:43 pm
    Titlul subiectului:

Da, si eu tot "Deep shadows.." ascultam mai mult. Album care, tu's mama lui, nu vrea sa merga pe calc pt ca are una bucata media part cu videoul pt Pretendind (care ma ia ameteala cand il vad)... si da eroare. Nu stiu pe cine sa injur, calculatorul sau CD-ul! Ideea e ca eu chiar imi ador calcu'. E unul din obiectele dragi mie. Nu vreau sa imi iau unul mai bun si mai nou pt ca sunt atasata de asta. Si chiar aveam chef azi de muzica maniaco-depresiva si era mai simplu sa bag CD-ul decat sa sortez mp3-urile. Intodeauna am zis ca imi fac playlisturi si intodeauna mi-e lene. Imi e lene sa sterg si jegurile care le-au lasat altii pe la mine de la ultimele petreceri (ultimele insemnand ultimii 4 ani)... am si manele pe calc, dar in loc sa le sterg dau next in winamp ...se numeste ca sunt in toane proaste azi...

Deci... zici ca tie iti place "Gone with the sin" cel mai mult. Am o predispozitie (in general, nu doar azi) pt "Close to the flame". Nu zic ca stiu si de ce.

Later edit: Calcu' meu pe care il ador nu are basul suficient de tare pt a asculta muzica maniaco-depresiva

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 03 02, 2008 5:30 pm
    Titlul subiectului:

Nu imi place Gone with the sin cel mai mult. CLOSE TO THE FLAME e pe repeat forever and ever uneori cateva zile in sir, e in perfecta concordanta cu starea mea de fapt, de psihic, cu starea mea de om.. sunetul din close to the flame ma reprezinta. E o stare de cadere in abis, dar e dulce... Doamne si ador videoclipul.. imi place cum arata si el in clip.. parca chiar il simti aproape de tine.. e totul atat de lent, de melodios, simplu si intunecat. In mod cert e videoclipul meu preferat CLOSE TO THE FLAME.
Urmariti-l.. e breathtaking
5.
http://youtube.com/watch?v=gammFIGlhYg

Cantecul meu preferat HIM este IN JOY AND SORROW. Tabloul de ansamblu din inceputul videoclipului e perfect.. cu el stand pe scaun, ceilalti membri isi acordeaza instrumentele intr-un fundal... it's deep, it's dark, it's awesome. Sunetul imi curge efectiv prin vene cand il aud... Cand a murit mamaie plangeam pe strada cu versurile cantecului asta in minte:
in joy and sorrow my home's in your arms
in world so hollow
it's breaking my heart

Mi se inlacrimeaza ochii chiar si acum cand scriu.
6.
http://youtube.com/watch?v=SWmwDy6wr8Y

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/09/2007
Mesaj Trimis: Dum 03 02, 2008 6:22 pm
    Titlul subiectului:

Lol. Practic, prin melodia asta ("In joy and sorrow") am descoperit eu trupa HIM, acum cativa ani. Laughing Si am avut o perioada in care chiar erau printre trupele mele preferate, dar... asta a fost mai demult Embarassed .Oricum, inca ii mai ascult cu placere Smile

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 03 11, 2008 12:44 pm
    Titlul subiectului:

Ok, tocmai am dat peste poza asta cu Ville Valo (which, btw, takes my breath away hot over you ) si mi-am amintit ca tre sa mai postez aici. Twisted Evil (Pe bratul drept se vede noul tatuaj cu Edgar Allan Poe) Razz

Vroiam de mult sa va spun cum a inceput mania cu HIM.
Intr-o dupa-amiaza placuta de toamna eram in Cismigiu cu boyfriendul si ca tot cuplul din acest parc ne-am asezat pe o banca din Rondul roman unde sunt busturile marilor scriitori romani... iar el nu are ce face si ma intreaba indreptand mana spre bustul lui Ion Creanga: "Hey Pufa, ce e desenat acolo?" (my nickname is Pufa... everyone calls me that way.. un motiv in plus pt Yannah sa deschida topic de facut misto de mine Razz ) Cand ma uit.. era desenata cu carioca neagra Heartagrama. Raspund: "Ah, asta e simbolul formatiei HIM.. aia care canta Join me".(pe atunci singurul cantec pe care il auzisem de la ei era Join me si nu imi batusem capul sa fac auditie muzicala cu restul discografiei)

Ajung acasa si nush d c imi staruia in minte simbolul acela si mi se facuse un chef grozav sa reascult melodia lor.. Am inceput sa caut prin calculator ce aveam de la ei si, din fericire, am gasit majoritatea albumelor puse pe undeva prin folderul "rock". Si apas PLAY... s-a intamplat c m ciudata chestie muzicala de pana acum.. pt ca mi se parea ca stiu toate cantecele si toate imi placeau.. ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum cu nici o alta formatie de la prima auditie.

Culmea! nu stiam cum arata solistul Laughing am aflat mai tarziu, cand am facut special request la boyfriend de downloadat TOATE VIDEOCLIPURILE & CONCERTELE HIM available online. (pe vremea aia nu mai aveam internet) So this is it.. this is the way i fell in love with their music. (In prezent colectia numara 4.07 GB HIM video format )

Si acum sa va mai hăituiesc cu cateva clipuri de la ei:
7. FUNERAL OF HEARTS http://youtube.com/watch?v=0tBvcYA8N5M (place pana si baietilor care nu agreeaza trupa he-he)
Love's the funeral of hearts
And an ode for cruelty
When angels cry blood
On flowers of evil in bloom

(e buna si ca piesa after breakup)

8. THE SACRAMENT http://youtube.com/watch?v=FEIkG9uSZ8Y&feature=related (super decor, super partea de pian la inceput, super muzica.. iar Ville e.. ce sa mai comentam.. looks better than ever)

ah, un comment de pe youtube la piesa asta:
emaDbatch (1 day ago)
Reply
man ville valo is sooo hot,hes beautiful,hes the most beautiful man on Earth,he's like a god!his voice is amazing!hes sexy,hot,deep,beautiful!i love him soo much!i could scream!!!he takes my breath away....<3

(ce am zis eu la inceput..? aia cu breath away-ul merge la toate chicks-urile)

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 03 11, 2008 6:41 pm
    Titlul subiectului:

Hmm Think videoclipul de la "Close to the flame" arata mai mult ca un colaj facut de un amator. Not interesting. Melodia asta se asculta pe intuneric urmarind cum se lumineaza peretele de cate ori trece o masina pe strada prin fata casei. (nu ma bagati in seama la faza asta)

Videoclipul de la "In joy and sorrow" arata superb in schimb. Ca sa nu mai vorbim ca nu are cipilica, ceea ce un mare plus!

Eu nu pot spune ca am o anumita melodie prefarata. Imi plac multe! Depinde doar ce stare am...

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 03 11, 2008 7:18 pm
    Titlul subiectului:

Mie imi plac toate!!! (doar ca In Joy & Sorrow are un loc aparte in inima mea...)
Close to the flame arata de parca e creat din filmari de la diverse concerte HIM, dar chiar a fost videoclipul oficial al piesei. (deocamdata, tot ce va arat sunt clipuri oficiale unless mentioned other way)

Inca una fara cipilica atat de detestata de Idun (ce ma distreaza cum suna cuvantul "cipilica" ):
9. POISON GIRL http://youtube.com/watch?v=kSl-SFKfwXc

Somebody better kill me now!! Can't take it anymore!! Perfect song, perfect guy(he looks like a dark god in this video)!
I did it all just for her
And love's heart is death
For me and my poison girl

The fire in her eyes grew dim and then died
As the poison inside reached her heart
And the coldest bliss
Faith ceased to exist
as we grew apart like never before

dilemmaqueen
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 28/06/2006
Mesaj Trimis: Mar 03 11, 2008 7:33 pm
    Titlul subiectului:

oh, my god girl...shadysgal tu ma faci sa ascult mai atent mel pe care le aveam de la ei Embarassed si daca ma auzi maine poimaine ca-mi plac enorm tu si doar tu o sa fii vinovata Twisted Evil (vezi ca asta s-ar putea sa insemne ca o sa-mi placa si ville valo al tau Embarassed Twisted Evil )

a, close to the flame ascultam acum si-mi place

ps: pot sa fac si eu un topic despre u2?

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 03 11, 2008 7:41 pm
    Titlul subiectului:

Da? Acum zi-mi si mie daca melodia asta: "Killing Lonliness" nu e o total dezamagire. Nu zic ca e neaparat naspa. Doar ca... pt cineva care a scris "Join me in death" sa scoata banalitatea asta, e dezamagitor. Si are o privire gay in videoclipul asta. Compara privirea de la 0:40 din videoclipul care l-ai pus tu (Joy and sorrow), cu miscarea capului de de la 0:26 din banalitatea asta de melodie. Total pe langa!

queen, si eu o sa fac cu matchbox 20, chit ca nu-l citeste nimeni, dar macar exista!

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 03 12, 2008 12:59 am
    Titlul subiectului:

shadysgal a scris:
Dark Light a aparut mai demult si au recunoscut si ei ca nu s-au strofocat sa scoata ceva bun. E de admirat o formatie care nu e cu nasul pe sus si are puterea sa isi recunoasca greselile Exclamation

Dupa cum vezi, draga idun, am atentionat in legatura cu asta... "Killing Loneliness" face parte din albumul Dark Light... si au facut MAREA GRESEALA sa colaboreze cu producatori americani, care au imprimat un stil facil, spre pop.. In legatura cu look-ul lui Ville.. in acea perioada se ingrasase mult si inca trecea prin schimbari fizice, fuma 1 567 899 tigari pe zi si consuma a little too much alcohol Laughing ... Logodnica ii sparsese timpanul (frate si era asa o urata.. avea o fatza de cal.. bine ca s-a despartit de ea).
10. KILLING LONELINESS o alta versiune (a existat o versiune U.S.A. si alta Europe) http://youtube.com/watch?v=k3tkVoRBSms&feature=related

Dar acum si-a revenit complet, iar ca dovada sta noul videoclip de pe albumul VENUS DOOM (2007)
Idun, e de admirat sau de speriat ca tu judeci fiecare secunda din clipuri?!
11. KISS OF DAWN
http://youtube.com/watch?v=WiixKY6rhdo

The Kiss of Dawn a fost scris in amintirea unui bun prieten al lui Ville, care s-a sinucis... Este primul clip in care apare nemachiat.. si arata asa.. pur si nevinovat fara ochii conturati puternic cu negru.. Pana si prietenul meu a ramas socat cd l-a vazut in clipul asta. Citat: "Nu mai arata ca un drug addict, ci ca un copil inocent.. pur " (hai ca am dat-o pe panta cu puritatea ca Matilda din Cel mai iubit dintre pamanteni.. hahaha) In videoclip apare citind o carte.. lectura este marele lui hobby.. pt cine nu stia inca. Cand au concertat la Sibiu au cerut un jucator profesionist de șah care sa le facă față.. toti membrii formatiei sunt pasionati de șah, numai Ville este pasionat de carti. (Edgar Allan Poe este autorul lui preferat.. are chipul lui Poe tatuat pe mana dreapta, in timp ce ochii lui E.A.Poe sunt tatuati pe omoplati)

Ce vroiam sa mai spun este ca toate cantecele HIM sunt compuse (text si muzica) de Ville Valo.

dilemmaqueen: ar fi o mare bucurie sa devii si tu fanul lor.. iar atata timp cat pe Ville Valo il impartitim doar in imaginatie.. e perfect this way! Razz Nu-i asa ca arata superbeton??? E frumos, simpatic, talentat si dat dracului de expresiv! Ah, si vocea aia groasa ma omoara si ochii.. privirea in sine.. aahh... ma opresc aici...

Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum