| Utilizator | Mesaj |
|
vectorialpx Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/02/2008
ziceti-mi si mie melodii care sa ma faca sa-mi revin... sa ne faca sa ne revenim... Daca vreau sa plang, stiu ce melodie sa ascult [chiar stiu!]... daca vreau sa ma inveselesc e mai greu am dat eu exemplu: - Destiny's Child - Survivor - Ombladon - Cheia de sub pres altele? _________________ galerie foto . my blog
|
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
Daniel Powter - You Had a Bad day |
|
yannah Moderator
come on...cred ca every day i love you less and less e putin drastica |
|
yannah Moderator
vai de capu meu ce am patit si eu cu fairytale gone bad... Hai sa facem un topic invers |
|
vectorialpx Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/02/2008
am mai descoperit SPRING BREAK - Big bad love [e si pe gustul meu] _________________ galerie foto . my blog
|
|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
sau: GET A LIFE! (lui Pixel ii spuneam) Shadysgal, cata ambitie! |
|
kally Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 21/08/2006
pentru ca fetele s'au ocupat de mai toate genurile ma ocup eu de clasica zic asa 1. Mozart - Cosi fan tutte (are final happy .. desi indecis) da' e un menage a mai multi din care reiese clar ca femeile astea nu e de gasca pt fete ..... cosi fan tutte e atat de funny incat nici macar eu nu ma pot supara 2. Carmen a lui Bizet .... ca si mai sus femeia e facuta sa insele si nu trebuie crezuta sub nici o forma ... parafrazand " il n'a jamais, jamais connu de loi " iar la sfarsit finalul bine meritat .... 3. L. Pavarotti - Contate con me .... e chiar una din cele mai faine (din seria asta) .... o gasesti mai greu asa ca dau un link ici http://rapidshare.com/files/98317322/20_-_Luciano_Pavarotti_-_Contate_con_me.mp3.html ... "persi la donna amata ma ritrovato la juventud" si cam asta imi vine in mine la ora asta ... promit sa recidivez _________________ fashionbride |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Nu puteti descarca fisiere din acest forum |