Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :

eea
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 10/03/2008
Mesaj Trimis: Lun 03 10, 2008 9:56 am
    Titlul subiectului: *Examinare ginecolog
Raspunde cu citat (quote)

Mai, ce pot sa spun. Sunt terorizata. Nu pot merge la ginecolog. De cativa ani buni incerc sa ma conving si nu prea reusesc. E pur si simplu jena de a ma dezbraca si ba mai mult... u know. Nu e vb ca am fobii de doctori, ca doar am unul la usa Smile
SI daca merg, nu ma hotarasc daca sa la o doamna ginecolog sau un domn. Nu vreau sa fac discriminari si sper sa nu supar pe nimeni cu cele ce urmeaza sa spun, dar eu cred si am auzit ca barbatii ginecologi sunt mult mai buni decat femeile. Dar nu cred ca m-as putea dezbraca in fatza unui barbat. Nu-s io a mai sfanta, dar pur si simplu nu o pot face.
Si totusi... dupa ce voi termina de scris in topicul asta voi suna sa-mi fac o programare la un cabinet ginecolog din dr tab unde am inteles ca e si o doamna si un domn. Care o fi liber... acolo merg.
Iar daca va intrebati de ce am deschis topicul asta... sunt curioasa cum a decurs prima voastra vizita la ginecolog si ceva sfaturi, daca sunteti dragutze... Ms.

P.S.: Imi cer scuze daca am deschis un topic nou. Intr-adevar, nu am avut cand sa le citesc pe toate, dar ma framanta problema asta!!
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Lun 03 10, 2008 10:42 am
    Titlul subiectului:

Subiecte noi, foarte cool!

A! Eu sunt mai din topor si nu le gandesc prea mult ca sa nu ma razgandesc. Gand m-am dus prima data, am fost la medicul de familie si m-am dus la ginecolog unde m-a trimis ea. Ceea ce a fost o mare greseala, pt ca am nimerit un doctor cretin care s-a purtat urat cu mine. Avea atitudinea aia de genul "toate femeile sunt proaste", sau poate l-am nimerit intr-o zi proasta. Am plecat de acolo plangand, stiu ca mi-am uitat la el in cabinet o esarfa pe care o iubeam, dar nu m-am intors sa o iau si am zis ca nu mai calc nici moarta in cabinetul unui doctor, fie el ginecolog sau whatever.

Pana la urma am mers de manuta cu mama prietenului meu, la o prietena de a ei. Tantii aia s-a purtat frumos, dar ea tot insista ca sunt bolnava, ca trebuie sa vin de doua ori pe zi la spital sa imi faca ea nu's ce tratament, ceea ce eu nu am fost dispusa sa fac... asa ca pana la urma nu am mai calcat niciodata pe acolo.

Dupa care am ajuns in Germania si m-am dus la doi doctori (ambii barbati si tot romani), mi-am facut toate analizele posibile, inclusiv nu's ce cancer. Se pare pana la urma ca sunt perfect sanatoasa si ambii s-au purtat foarte corect profesional.

Stiu ca e bine sa faci un control odata pe an. Dar eu fara un motiv bine intemeiat si impinsa de la spate nu calc pe acolo. Urasc doctorii! Hai, ca doctorii romani din .de se comporta civilizat, dar cei din tara toti incep sa comenteze, sa critice: "Pai binenteles, Doamna, ca sunteti bolnava. Daca nu faceti sport si nu mancati ceapa dimineata la pranz si seara, logic ca v-ati imbolnavit. De ce nu ati venit mai devreme. Acum n-am ce sa va fac.". Eu inteleg ca trebuie sa te duca capul ca sa ajungi doctor, dar chiar trebuie sa fi si bou pe langa?

eea
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 03 10, 2008 11:09 am
    Titlul subiectului:

Ai mare dreptate! Am auzit foarte multe astfel de comentarii.

In ceea ce priveste "toate-s proaste"... e bine, altii vorbesc mult mai urat! Dar bineinteles ca asta nu inseamna ca au dreptul sa vorbeasca asa! Din contra! D

Am sunat si m-am programat la d-na doctor pt ca dumneai e disponibila maine. M-am mai linistit. Cred ca nimic nu e intamplator.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Lun 03 10, 2008 1:13 pm
    Titlul subiectului:

Eu m-am convins cu ginecologii din orasul meu,din auzite si cu o doctorita din proprie experienta.Si astazi o injur cand ma gandesc ca din cauza ei,din cauza prostiei ei si lipsei de interes am ajuns la multe complicatii si tratamente care adunate la un loc nu fac o suma mica si lasand asta la o parte mai e si faptul cat am avut eu de suferit.M-am convins acum ca nu mai trebuie sa merg aici la mine si de fiecare data cand e ceva voi merge 60 km ca sa ajung in capitala de judet dar macar stiu ca doctorii de acolo sunt ceva mai seriosi si ma interesati de oameni..Aleg intotdeauna o doctorita,nu ca ar fi mai bune cu ceva ca doctorii dar pur si simplu mi-e rusine sa merg la un "el" cum spunea si eea .
Topicul asta imi reaminteste ca ar fi vremea si la mine de o consultatie Sad
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

tarja
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/11/2006
Mesaj Trimis: Lun 03 10, 2008 11:59 pm
    Titlul subiectului:

Asa am fost si eu la inceput .. cand auzeam de medici ginecologi ... nici nu vroiam sa aud de ei, nu stiu avea ceva rusine, dar apoi am stat si m-am gandit bine ... la cate au vazut aia, de-a mea sigur sunt sictiriti Laughing . Asa ca nu mai am nici o jena si merg cand am vreo problema sau nu numai, un control de rutina.

Un vot pe manutza Very Happy
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 03 11, 2008 12:44 am
    Titlul subiectului:

Laughing Asa e Tarja,asa m-am gandit si eu Laughing dar degeaba,nu a functionat gandul asta,ca tot am retineri Laughing

eea
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 03 11, 2008 11:24 am
    Titlul subiectului:

Smile
Sunt terminata! De la 16:30 am programare. Ma gandeam sa-i iau doamnei ginecolog un buchet de flori cu ocazia venirii primaverii Smile Nu vreau cine stie ce privilegii, vreau doar in consult si asta in termeni profesionali.

eea
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 03 11, 2008 8:06 pm
    Titlul subiectului:

Nu puteam nimeri mai bine! A fost super ok! E cel mai vechi cabinet particular post-decembrist de obstetrica si ginecologie din Bucuresti. Am mai scapat de o grija... cel putin deocamdata. Smile

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 03 11, 2008 11:53 pm
    Titlul subiectului:

Bravo,bine ca ai avut curaj,si ai trecut de asta. Smile

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Mie 03 12, 2008 2:35 am
    Titlul subiectului:

Acum daca are careva nevoie stie de unde sa ia o recomandare! Very Happy

ani_mary20
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 08/11/2007
Mesaj Trimis: Mie 03 12, 2008 5:59 pm
    Titlul subiectului:

bravo !!!!!!!!!!ai vazut ca nu te omoara nimeni dar asa e trebuie sa te impinga cineva de la spate!!!!acuma sa va spun eu ce am patit cand am fost la medic:am sunat mi am facut programare tot si asteptam sa merg pentru ca ne dorim un Bebe ;dar sa vedeti ce am patit cand am ajuns in fata cabinetului ii spune am la sotu ca nu mai vreau sa intru ca mie frica si el saracutzu se ruga de mine sa intru ca nu se intampla nimik ,cu greu ma convins sa intru dar acuma ma rugam sa fie o femeie dar .........surpriza ..................cand am deschis usa am vazut un barbat inalt , grasut dar asa de frumos a vb cu mine ca in cateva secunde vb cu el ca si cu un prieten !! Pray asa ca fetelor nu va fie jena de medici ca daca nu mergi la timp o sa fie si mai rau

eea
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 03 12, 2008 6:34 pm
    Titlul subiectului:

Eu am niste dureri de ieri de nu va imaginati Sad si asta pentru ca nu am reusit deloc sa ma relaxez, dat fiind si faptul ca a fost prima data. Sper sa-mi treaca cat mai curand. Pe viitor o sa incerc sa nu mai merg atat de stresata.

kayley
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 15/09/2007
Mesaj Trimis: Mie 03 12, 2008 7:23 pm
    Titlul subiectului:

@eea: pai ce anume te-a intrebat? a fost naspa?
imaginati-va ca am 20 de ani si n-am fost niciodata la ginecolog desi mi-am propus asta de multe ori. mi-e naspa sa merg si la oncolog, si si asta mi-am propus de nu stiu cate ori. Brick wall

I LOVE to read:
http://burn000.blogspot.com

eea
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 03 12, 2008 7:33 pm
    Titlul subiectului:

Pai nu e vb de ce m-a intrebat, ci de ce a facut Smile Ea femeia n-a facut nimic nelalocul lui, am fost eu stresata.
Eu am 24 de ani si ieri am fost pt prima data...

zburatorul
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/04/2008
Mesaj Trimis: Mie 04 02, 2008 12:25 pm
    Titlul subiectului:

^ felicitari ca ai facut-o, la urma urmei sanatatea e cea mai importanta, chiar daca trebuie sa induram unele situatii... Confused

Trebuie sa ajung si eu, dar sa-mi iau de la medicul de familie o trimitere.
Nu am nici cea mai mica jena, probabil pentru ca sunt baiat. (numai sa nu apara acolo pe moment daca e vreo asistenta tanara Very Happy )
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum