| Utilizator | Mesaj |
|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
Da, eu am spus de festivalul "Rock in Park". Si ce daca e in Germania si nu in Bucuresti
|
|
shadysgal Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 14/05/2005
Te urasc idun, pe bune... HIM concerteaza la ROCK im PARK anual... de fapt cele mai multe concerte le tin in Germania.. life isn't fair.... _________________ SORRY. I won't be giving you my heart this year, but I do have another throbbing organ you might be interested in... |
|
idun Insomniac
Biletul e 135 de euro pt trei zile, locul de campare inclus! Zborul Bucuresti-Stuttgart si inapoi (1-11 iulie) e 147,35 euro (acum m-am uitat). Te iau de la aeroport si te hranesc! Vi? A! Daca nu ai cort iti dau nr de tel a lu' mama. Iti da ea unul, pe alese! |
|
shadysgal Veteran
Vreau sa vin , pe bune! _________________ SORRY. I won't be giving you my heart this year, but I do have another throbbing organ you might be interested in... |
|
idun Insomniac
Uite: aici te interesezi de concert: http://***.rock-im-park.de/ (poate ma ajuti si pe mine sa ma pun la punct cu formatiile care vin - cand se hotarasc care pe ce scena e trebuie sa ne facem programul). aici gasesti avion http://***.germanwings.com/index.en.shtml, sau blue air... Eu sunt in Stuttgart, de aici mergem cu trenul pana in Nürnberg, (facem o ora). Noi suntem in momentul de fata 5 care mergem: eu, vikingul meu, un prieten rus si doua ucrainience. Romanii nu vin! Cu cat mai multi cu atat mai bine. Singura pretentie e sa nu fi sclifosita! |
|
shadysgal Veteran
PS: pt un concert HIM sunt in stare sa nu mananc si sa nu dorm 1 saptamana... FAC ORICE!!! Take me with u plsss!
_________________ SORRY. I won't be giving you my heart this year, but I do have another throbbing organ you might be interested in... |
|
idun Insomniac
Ziceau la FAQ ca ar fi si in engleza, ca trebuie cautat simbolul cu steagul britanic. Eu l-am cautat dar n-am gasit nimic. Trebuiau sa aibe un forum, dar vad ca e sters. Ce oameni neorganizati. Iti traduc eu. Spune ce! Nu e concert HIM, e festival rock. HIM vad ca e cap de lista pt duminica, presupun ca pe scena centrala. Dar sa vedem cum e cu orele. |
|
shadysgal Veteran
O da... minunat... i-am spus mamei ca s-ar putea sa merg in iunie la Rock im Park si mi-a amintit ca nu avem gata actele pt casa... DOAMNE INNEBUNESC!!! Ce dracu fac daca nu sunt semnate pana atunci contractele?? Cum imi schimb buletinul si cum imi mai fac pasaport??? I'm freaking out. REALLY _________________ SORRY. I won't be giving you my heart this year, but I do have another throbbing organ you might be interested in... |
|
idun Insomniac
Am gasit aici cateva informatii despre niste concerte prin tara si am inteles ca va fi un an interesant: in iunie Bon Jovi - 22, Manowar - 7, Judas Priest, Manic Street Preachers, Nelly Furtado, Kaiser Chiefs – ultimii patru la un festival in Bucuresti – B’estfest, iar in august Iron Maiden. Si se mai anunta Linkin Park in iulie sau august. Asta din auzite pentru voi. |
|
lulu_guinness Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 06/02/2007
Lenny Kravitz va susşine un concert pe 26 iulie, pe Stadionul Cotroceni. E cineva interesat? |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
me me me |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
26 Iulie Metallica |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |