Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/09/2007
Mesaj Trimis: Mar 04 01, 2008 8:14 pm
    Titlul subiectului: Socant! ARTA!?!?
Raspunde cu citat (quote)

Am primit chestia asta de la o prietena si nu pot spune decat ca m-a socat. Nici nu am cuvinte... E groaznic... Va las sa cititi Crying or Very sad

In 2007, artistul Guillermo Vargas Habacuc a luat un caine, l-a legat de un perete intr-o galerie de arta si l-a lasat sa moara, lent, de foame si sete. Intre timp, vizitatorii priveau si admirau lucrul acesta. Imaginile de mai jos sunt facute la galeria de “arta” despre care vorbesc. Acum, asociatia Biennale Centroamericana di Arte a hotarat ca ceea ce a facut artistul de mai sus era arta si a propus ca acest lucru sa fie realizat din nou in 2008. Pentru a impiedica acest lucru, semnati petitia online http://***.petitiononline.com/13031953/petition-sign.html pentru cei care nu cred, iata si poze http://ionut.ecosapiens.ro/fii-schimbarea-pe-care-vrei-sa-o-vezi-in-lume/

Nu stiu daca este adevarat cu siguranta, pentru ca nu am putut sa ma uit la poze...

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/05/2005
Mesaj Trimis: Mar 04 01, 2008 9:48 pm
    Titlul subiectului:

Asta pare sa semene cu porcaria aia pe care o vehiculau acum cativa ani pe yahoo mess. ca ar exista pisicute crescute in sticle si care se hranesc printr-un pai.. etc etc.. That was bullshit, and I don't buy this one either! Laughing
PS: in cazul pisicutelor in borcan existau poze foarte realiste, but again, that was just a lie, PSP can do sooo much these days. Relax Wink

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Mar 04 01, 2008 10:30 pm
    Titlul subiectului:

Sa nu fie adevarat? Rolling Eyes
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 04 01, 2008 10:40 pm
    Titlul subiectului:

nup. In plus, sa fim seriosi: daca se intampla pe la 1900 mai credeam, dar acum 1 an, cd drepturile animalelor si politia animalelor din Vestul Europei si restul statelor civilizate ale lumii te baga la puscarie si daca ti-ai tinut catelul afara in curte fara un loc special unde sa se adaposteasca?! Get real Razz Asta e la plezneala, poate chiar pacaleala de 1 aprilie.
POISSON D'AVRIL! Laughing

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Mie 04 02, 2008 3:02 am
    Titlul subiectului:

Ai vazut pozele?

Daca nu, te rog nu privi chestia asta cu amuzament. Pe mine inca ma urmareste imaginea acestui catel.
Am vazut si pe antena 1 preluat de la cnn, si in ziare, si pozele.
Te rog da click pe site si uita-te.Sunt poze facute de vizitatori.

Un caine legat de un lant, cu coastele pe-afara, pielea lasata, cocosat de foame, uscat de sete, cu boticul deschis cu ochii tristi si inlacrimati, care sta pe-o parte pe jos de foame si de slab ce e.

Nu ma asteptam la reactia asta din partea ta shad. Confused

(vintage mi-ai luat-o inainte...tot ma tin de cateva zile sa postez petitia aici)
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

dory_b28
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/11/2006
Mesaj Trimis: Mie 04 02, 2008 8:10 am
    Titlul subiectului:

Nu ma pot uita la poze ca sigur o sa-mi fac rau , o sa ma sparga plansul.Totusi , acel "om" daca se poate numi asa ar trebui executat. Crying or Very sad

Restaurantul de acasa

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 04 02, 2008 8:40 am
    Titlul subiectului:

Mie mi-a venit greu sa cred ca se poate intampla asa ceva in zilele noastre si mai ales ca se poate numi ARTA!! Arta reprezinta creatie. Nu stiu ce este atat de sublim, de original in a lasa o fiinta sa moara de foame si sete si, mai ales, nu inteleg de ce acest act ar trebui sa se repete in 2008 Shocked Daca asa ceva i se intampla unui om toata lumea se scandaliza, iar politia ar fi fost acolo in 2 secunde...
Si ne mai numim oameni civilizati, cu gandire rationala Rolling Eyes

bubbles
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/07/2005
Mesaj Trimis: Mie 04 02, 2008 8:53 am
    Titlul subiectului:

de o saptamana ma tin de mne sa ma uit la pozele alea...dar imi este imposibil Sad

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 04 02, 2008 8:59 am
    Titlul subiectului:

Daca stii despe ce e vorba poate ca ar fi mai bine sa nu te uiti... Te-ar intrista mai tare Sad

bubbles
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/07/2005
Mesaj Trimis: Mie 04 02, 2008 9:09 am
    Titlul subiectului:

da, stiu despre ce e vorba, tocmai d-aia nu ma pot uita la poze, m-am multumit sa citesc un articol...

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 04 02, 2008 1:20 pm
    Titlul subiectului:

Se stie ca Costa Rica si America Centrala in general este un loc necivilizat...dar sa ajungi pana acolo...Inteleg sa faci multe pentru arta...dar asta nu se numeste arta, e un suflet...

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 04 02, 2008 2:13 pm
    Titlul subiectului:

Adica kkt-ul asta a fost difuzat la tv???? Shocked Credeam ca e iar o figura ca cea cu pisicutele in borcan... aia a fost o minciuna care a prins la toti, si exista si site cu poze edificatoare... Dar nereale... Um... pai CE MAMA NAIBII FAC ASOCIATIILE DE PROTECTIE A ANIMALELOR ATUNCI???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 04 02, 2008 2:35 pm
    Titlul subiectului:

Ei n-au asa ceva... au sute de mii de catei vagabonzi pe strazi..

shadysgal
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 04 03, 2008 1:25 am
    Titlul subiectului:

Bine, si noi avem animale vagaboande.. si nu facem asa ceva... Eu ma gandesc.. CE PAȘTELE MAMII LOR PAZESC ASOCIATIILE INTERNATIONALE DE LASA SA SE INTAMPLE UN ACT ATAT DE ... OMG NICI NU IL POT CATALOGA!!!? De ce mai exista ca organizatii daca nu sunt in stare nici sa salveze un animal dintr-o asemenea... situatie... Macar sa intre prin efractie noaptea in rahatul dracu' de asa-numita expozitie si sa fure catelul de acolo... ce dracu aia sunt descreierati??? Cum sa chinuie o fiinta la modul asta?? Mai rau decat in epoca primitiva, mai rau decat inchizitia... Crying or Very sad TU-I MAMA LOR DE NENOROCIȚI!!!!!!!!!!!!!!

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 04 03, 2008 1:32 am
    Titlul subiectului:

Eu cred ca sunt nebuna. Mai devreme m-am uitat la un filmulet in care un taran omoara un caine in bataie.. Nu stiu unde ajung in ritmul asta.Inca plang..

Eu nu inteleg vizitatorii cum au rezistat...e o poza cu catelul care ridica boticul (probabil simtea miros de mancare) catre niste vizitatori care sunt cu sampania in mana si care stau pur si simplu cu spatele la el, discuta si probabil mananca...nu se vede mancarea..

Imi doresc o data in viata sa am ocazia sa pedepsesc un chinuitor de animale... si o sa fiu fericita...Pentru ca n-o sa moara din prima..nooo...o sa fie chinuit zilnic...pana cand o sa blesteme ziua in care a pus mana pe primul sufletel...
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum