| Utilizator | Mesaj |
|
dyenutzza Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/02/2009
Sibiul este cel mai tare oras..
|
|
andayn Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2008
nu am fost niciodata acolo p.s vezi ca a doua iconita e un fel de injuratura..sper ca ti-ai dat seama _________________ Viata se intampla atunci cind esti prea ocupat cu alte planuri ! http://andayn.blogspot.com/ http://***.youtube.com/user/andayn1?feature=mhum |
|
dyenutzza Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/02/2009
da |
|
xandra18 Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 18/06/2009
Intr-adevar Sibiul este un oras foarte frumos..peste 2 saptamani ma duc din nou acolo la raliuri |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Ne ne,nu e injuratura seamana cu asta asta e injuratura.Ce a pus ea este ca si cum ar tine palmele intinse catre public caruia ii cere aplauze. Toata lumea face confuzia asta.
|
|
dilemmaqueen Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/06/2006
parerea mea. o fi, n-o fi, nu e destul de clar, aia e prima impresie eu as evita-o, sincer |
|
pinky_zu Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 22/06/2009
mie imi pleca Iasi si Brasov (dar nu ursii |
|
dilemmaqueen Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/06/2006
pinky, iasi-ul zic eu ca e destul de 'degradat', fata de ce era candva, eu locuiesc aici si sunt destul de dezamagita de ce s-a facut din el |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Nu cred ca exista numai unul si cel mai frumos. Eu zic ca sunt ma multe orase frumoase la noi numai ca nu sunt ingrijite sau modernizate. Cred ca tot la acest topic am scris de Sibiu.E orasul care pe mine una m-a fermecat.Tocmai pt.ca are o parte veche si o parte noua a orasului.Am eu ceva cu orasele astea.Mi se par fantastice. |
|
carlacs93 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 17/04/2012
Eu nu stiu daca voi va referiti la un uras din Romania sau la orice oras. Eu as alege Cluj sau Venetia _________________ cazare Busteni |
|
daanstas Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 29/04/2012
Cel mai frumos oras vizitat de mine a fost Brasovul, si mai ales Brasovul Vechi _________________ Sex shop |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |