| Utilizator | Mesaj |
|
delicious_bebe Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 14/11/2008
_________________ omnia vincit amor! |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
mama ce pofta imi faci de alergat |
|
delicious_bebe Copilas
E chiar asa frig in Romania? _________________ omnia vincit amor! |
|
emoozzah Insomniac
pai acum sunt 4 grade afara... i-am zis tatei ca vreau banda de alergat si m-a intrebat daca deschid sala de forta la noi in casa? |
|
delicious_bebe Copilas
Ce taree..si eu as vrea sa'mi cumpere ai mei niste aparate sa fac pe acasa..dar nu cred ca am sanse anu' asta..aici nu e chiar asa frig,dar ma tem ca o sa devina:(..de ce nu faci sala la spaliera lu frateto?? _________________ omnia vincit amor! |
|
emoozzah Insomniac
am incercat dar ma dor mainile rau cred ca o sa trebuiasca sa imi gasesc iar o sala unde sa merg ca asa stiu ca ma duc sigur..acasa o las moale. cum transpir putin si devine greu, cum fac pauza |
|
delicious_bebe Copilas
Asa fac si eu..daca incep acasa sa fac abdomene etc ma si plictisesc si prefer sa ma intind pe canapea la tv..sau sa stau la computer..asa ca am inceput sa alerg,dar cred ca o sa merg si eu pe undeva la sala..Am nevoie de cineva care sa stea mereu in spatele meu sa imi zica sa faca,si sunt asa in orice lucru..nu e bine,stiu,dar nah..sunt mai lenesa din fire.. Cand am inceput sa alerg mi'a fost super greu ca mai fumez din cand in cand.. _________________ omnia vincit amor! |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |